پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

يكشنبه, ۶ ارديبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۳۱ ب.ظ

۵

خبرگزاری فارس: قدیری‌ابیانه: عده‌ای به دنبال کشیدن فرش دشمن‌شناسی از زیر پای مردم هستند/ زیباکلام: برخی با توافق هسته‌ای فرش آمریکاستیزی از زیر پایشان کشیده می‌شودگزارش فارس از مناظره «بیانیه لوزان بدون سانسور»
قدیری‌ابیانه: عده‌ای به دنبال کشیدن فرش دشمن‌شناسی از زیر پای مردم هستند/ زیباکلام: برخی با توافق هسته‌ای فرش آمریکاستیزی از زیر پایشان کشیده می‌شود

محمدحسن قدیری ابیانه سفیر سابق ایران در آمریکای لاتین و صادق زیباکلام استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در مناظره‌ای تحت عنوان «بیانیه لوزان بدون سانسور» به تبیین نظرات خود پرداختند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، محمدحسن قدیری ابیانه که به عنوان تحلیلگر مسائل استراتژیک در کشور شناخته می‌شود و چندین سال به عنوان سفیر ایران در کشورهای آمریکای لاتین و ایتالیا بوده است، شامگاه شنبه در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگیان در مناظره‌ای با صادق زیباکلام، فعال اصلاح‌طلب و استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران اظهار کرد: معتقدم که تیم مذاکره‌کننده ایرانی قوی داریم، اما رابطه دیپلمات‌ها با سیاست‌های کلان نظام باید همچون رابطه سوزن و چرخ خیاطی باشد.

* شادی بی‌مورد قدرت چانه‌زنی تیم مذاکره کننده را کاهش می‌دهد

وی بیان کرد: متأسفانه سال گذشته شاهد بودیم که حجم واردات به ایران بسیار زیاد بود و این امر پیام داشتن نیاز به واردات را به جهان و دشمنان ساطع کرد و این می‌تواند اهرم فشاری در دست دشمنان علیه ایران باشد.

قدیری ابیانه با انتقاد از برخی از ساده‌اندیشی‌ها همچون تجمعات صنفی (معلمان) که اعتراضی است، گفت: باید آگاه باشیم هرگونه تجمع اعتراضی به حق یا ناحق می‌تواند ابزاری به منظور سوءاستفاده دشمن علیه ایران باشد.

وی ابراز کرد: تقویت تیم دیپلمات برای مقابله با دشمن، یک ضرورت است و باید در ادامه راه یکپارچگی ملت ایران را به نمایش بگذاریم و مقاومت کنیم.

* عده‌ای از دولت‌مردان رسیدن به هر نتیجه را بهتر از نتیجه نرسیدن مذاکرات می‌دانند

این تحلیلگر مسائل سیاسی ادامه داد: جشن گرفتن عده‌ای در داخل پس از بیانیه لوزان، این پیام را انعکاس داد که ما پسندیدیم و این دیگر حربه چانه‌زنی را از تیم ایرانی خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: برخی در داخل تلاش می‌کنند از مبحث هسته‌ای، منافع جناحی و انتخاباتی برای خود حاصل کنند و امیدواریم که در ذهن مذاکره‌کنندگان بحث جناحی و انتخاباتی وجود نداشته باشد.

قدیری ابیانه ادامه داد: متأسفانه عده‌ای در دولت بر این تفکر هستند که به هر نتیجه‌ای رسیدن بهتر از به نتیجه نرسیدن است که این به نفع دشمن است.

وی اضافه کرد: بر اساس اسناد و نوشراستای منافع آمریکا در ایران عمل کنندو ازجمله در بحث هسته‌ای و انتخابات ورود کنند.

کارشناس وزارت خارجه تأکید کرد: اگر در بحث هسته‌ای هم خوشحال هستیم، نباید شادی خود را بروز دهیم، دو ماه آینده بسیار سرنوشت‌ساز است و باید در این فرجه زمانی، اقتدار، اتحاد، انسجام و ازخودگذشتگی را به نمایش بگذاریم.

* مردم همچون پشت در اتاق عمل، منتظر نتیجه مذاکرات لوزان بودند

در ادامه صادق زیباکلام بیان کرد: معتقدم که آمریکایی‌ها ساده‌لوح نیستند که با تجمع عده‌ای از ایرانیان برای امور صنفی درصدد گرفتن امتیاز بیشتر برآیند، آنها به سیاست‌ها و برآوردها می‌نگرند.

وی تصریح کرد: شادی عده‌ای در داخل کشور، به نظرم کاملاً طبیعی و به حق بود، چراکه همه مردم در نیمه دوم تعطیلات در انتظار اخباری از لوزان بودند و پشت در اتاق عمل منتظر خبر بیانیه لوزان بودند.

*هر دو طرف ایرانی و آمریکایی نیازمند مذاکرات هستند

این تحلیلگر مسائل سیاسی متذکر شد: همانطور که ما نسبت به آمریکایی‌ها بدبین هستیم و آنها را غیرقابل اعتماد می‌دانیم، آمریکایی‌ها نیز ما را غیرقابل اطمینان می‌دانند، بنابراین این دلیلی برای نداشتن رابطه و مذاکره نیست.

وی ادامه داد: آنچه مهم است، متن توافق است، دیگر مواضع و حرف‌ها غیر قابل استناد است، در این مذاکرات غیر از ایران و آمریکا پنج کشور دیگر نیز حضور دارند.

زیباکلام در توضیح اینکه آیا آمریکا بیشتر به توافق احتیاج دارد یا ایران، عنوان کرد: یقیناً اگر ایران به مذاکرات هسته‌ای نیاز نداشت و یا اگر آمریکا نیازی به این مذاکرات با ایران نداشت، هیچ یک پای میز مذاکره نمی‌آمدند.

وی گفت: حاضر شدن طرف ایرانی و آمریکایی پای میز مذاکره نشان از نیاز آنان به مذاکره است.

* ذات آمریکایی‌ها غارت ملت‌ها و دولت‌ها است

در ادامه قدیری‌ابیانه در پاسخ به اظهارات زیباکلام، بیان کرد: هیچ‌گاه در مذاکرات، اصل بر اعتماد نیست، اصل بر این است که راه پیشرفت دشمن را ببندیم و یا راه بازگشت خود را باز بگذاریم.

وی تبیین کرد: ما هرگز اهل حیله و دشمنی حتی علیه دشمن خود نیستیم، ما خواهان آنیم که آمریکا دست از دشمنی و دخالت خود در امور ایران بردارد، چراکه ذات آمریکایی‌ها غارت ملت‌ها و دولت‌ها است.

این تحلیگر مسائل استراتژیک اذعان کرد: به همان دلیلی که آمریکا در زمان جنگ تحمیلی از صدام حمایت کرد، حتی اگر همه فعالیت‌های هسته‌ای ایران تعلیق و برچیده شود، آمریکا دست از دشمنی با ایران برنمی‌دارد.

* نشناختن دشمن ما را به اشتباه می‌اندازد

وی با اشاره به اینکه هرگز نشناختن دشمن هنر نیست و نباید به آن بالید، چنین توضیح داد: نشناختن ماهیت دشمن سبب می‌شود که ما راه را غلط برویم و تصمیمی اشتباه بگیریم.

قدیری‌ابیانه بیان داشت: اگر قرار بود در برابر دشمن تسلیم شویم، اصلاً انقلاب نمی‌کردیم، ما حاضریم برای حفظ استقلال و تمامیت ارضی خود، مقاومت کنیم.

* دولت قبل، منافع ملی را فدای مسائل سیاسی انرژی هسته‌ای کرد

در ادامه زیباکلام با بیان اینکه متأسفانه شاهد هستیم که آمریکاستیزی به عنوان ابزاری در دست اصولگرایان تندرو برای رسیدن به منافع سیاسی بود، عنوان داشت: اظهار نگرانی عده‌ای از به نتیجه رسیدن توافق، به این دلیل است که آمریکاستیزی دکانی برای متاع آنها شده است.

وی ادامه داد: در دولت دهم آن مقداری که دادن شعار آمریکاستیزی مهم بود، توجه به منافع ملی و تأمین منافع ملت در لوای انرژی هسته‌ای مهم نبود و این سبب صدور قطعنامه‌های هولناک شورای حکام شد.

استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران متذکر شد: دلیل راستی‌آزمایی ایران توسط آمریکا و جامعه جهانی داشتن قدرت هسته‌ای نیست و حتی رسیدن به بمب هسته‌ای نیست، چراکه امروز بسیاری از کشورهای جهان چنین قدرتی دارند و آمریکا با آنان مناقشه ندارد.

وی ادامه داد: نگرانی غرب و آمریکا از توانمندی هسته‌ای ایران، اعلام رسمی و علنی مبنی بر نابودی اسرائیل است.

زیباکلام عنوان کرد: عده‌ای هویت خود را در استکبار‌ستیزی می‌دانند و از این بابت حاضر نیستند تحت هیچ شرایطی حتی کمک برای رسیدن به توافق با آمریکا هویت خود را از دست دهند، این افراد توافق با 1+5 را همچون کشیده شدن فرش استکبارستیزی از زیر پای خود می‌پندارند.

* آمریکا همواره حامی و مأوای دزدان جهان بوده است

در ادامه قدیری‌ابیانه اذعان کرد: افرادی چون زیباکلام در تلاش هستند که فرش دشمن‌شناسی را از زیر پای ملت ایران بکشند، ظلم‌ستیزی و مبارزه با ظالم از اصول اسلامی و انقلابی است.

وی تأکید کرد: یکی از سیاست‌های آمریکا، حمایت از دزدان و اختلاس‌گران دیگر کشورها است؛ همانند پس ندادن خاوری، آمریکا درصدد است که فضای امنی برای اختلاس‌گران در ایران فراهم کند.

این تحلیلگر مسائل استراتژیک تصریح کرد: در لوای رابطه با آمریکا هرگز به نقطه روشنی نخواهیم رسید، اگر قرار بود رابطه با آمریکا حلال مشکلات باشد، باید برای مصر، بنگلادش و ... راهگشا بود، موفقیت کره‌جنوبی و چین در لوای تلاش و بهره‌وری زیاد است.

وی در پایان عنوان کرد: توافق باید همراه با راه بازگشت برای ایران باشد، ما هم مذاکره را قبول داریم و مقاومت می‌کنیم.

94/02/06

۹۴/۰۲/۰۶

نظرات  (۵)

آقای قدیری ابیانه  دلسوز انقلاب           من کاری به حق یا ناحق بودن کمی حقوق معلمان ندارم که آن قضاوتش با شما ها که بر مسند قدرتید و هرجور خواستید با این مردم رفتار مکنید ' اما میدانید چر بر سر  نظام آموزش و پرورش این مملکت آورده و دارند میآرند ؟ 
پاسخ:
سلام.
اولا بنده در مسند قدرت نیستم. کارشناسم.
ثانیاً رفتار بنده با مردم محترمانه و روشن گرانه است. حداقل سعی می کنم آنچه را می فهمم به دیگران منتقل کنم. هرچند ادعا ندارم که بی نقصم و در تحلیلم هیچکاه اشتباه نمی کنم.
اما اینکه چه بر سر آموزش و پرورش می آورند مطلبی است که شما باید بیشتر بدانید و توضیح دهید.
طلاعات کم و بیشی دارم.
اما آیا شما می دانید که مطالبات روز افزون و آنهم در شرایط تحریم چه بر سر کشور می آورد.
آیا می دانید کم کاری ها و تنبلی ها و اسراف ها و ترجیح کالاهای خارجی نسبت به کالاهای داخلی چه بر سر کشور می آورد؟
شما انقلابی نیستید ..... خائنید...
پاسخ:
نشانه خائن بودن همسویی با دشمنان است. کسانی که عملشان به نفع دشمن تمام می شود خیانت می کنند حتی اگر این خیانت با انگیزه خدمت باشد.
ببینید رسانه های بیگانه از این تجمعات خوشحالند یا ناراحت. معلوم نیست شما جزو آن 5000 نفری نباشید که به قول خانم کلینتون با صرف میلیون ها دلار آموزش دیده اند تا بر علیه نظام فعالیت کنند.
من با مطالعه مناظره وی واظهار نظر ایشان در مورد فرهنگیان به خودم وجامعه فرهنگی کشور تسلیت می گوییم این چنین افرادی از زیر دست ما عبور کرده اند که مسایل فی البداهه یک قشر را تشخیص نمی دهد که برای حضور در کلاس ومدرسه یک معلم باید نیازهای معیشتی اش فراهم باشدتا بدون دغدغه در محیط کار حاضر شود.
پاسخ:
اینکه معلمان و سایر اقشار جامعه باید بهترین زندگی را داشته باشند خیلی خوب است. دلمان می خواهد بالاترین سطح حقوق و رفاه را در تمام ی جهان ایرانیان داشته باشند. اما وضعیت حقوق و رفاه و قدرت خرید به وضعیت اقتصاد کشور بستگی دارد.
نمی توان بدون توجه به وضعیت اقتصادی کشور هر قشری تقاضاهایی را مطرح کند که در توان اقتصادی کشور نیست.
نمی گویم که تبعیض و حقوق های ناروا در ایرانی وجود ندارد که دارد.
ولی وضعیت حقوق معلمان نسبت به متوسط حقوق کارمندان دولت بالاتر است.
درخواست افزایش حقوق در شرایط تحریم و در اوج مذاکرات عملی غیر منطقی و غیر ملی است. بودجه وزارت آموزش و پرورش حدود 44 درصد درآمد پیش بینی شده برای نفت در سال 94 است و این در حالی است که پول نفت را هم نمی توانیم بگیریم.
تقاضای افزایش حقوق در چنین شرایطی در حالی که دولت برای تامین همین مقدار حقوق هم بدهی بالا آورده است حق نیست.
نمی توان فقرا را فقیرتر کرد و همه درآمد کشور را به معلمان یا بقیه کارمندان دولت را فربه تر. چه معلم باشند و چه غیر 
معلم. 
من به خودم و به ملت ایران تسلیت می گویم از اینکه برخی از فرهنگیان کشور که باید فرزندانمان را تربیت کنند کسانی هستند که اقدام آنان در حساس ترین برهه از مواجهه جهانی ایران با دشمنان بدون توجه به شرایط و کمبودها و نیازهای کشور فقط به فکر کندن بودجه بیشتری از بیت المال به نفع خود هستند هرچند در این برهه این اقدام آنان به نفع دشمن تمام می شود.

 

معلمان هیچگاه خود را با معلمان المان و..... مقایسه نکردند این حرف اقای ابیانه ظلم به جامعه فرهنگیان است اعتراض معلمان به تبعیض فاحش در بین دستگاههای داخلی  در پرداخت حقوق و مزایا است

اعتراض انها به عدم اجرای کامل قاون مدیریت خدمات کشوری برای معلمان است

اینکه عده ای به تبعیض و بی عدالتی اعتراض کنند ساده اندیشی است؟ اینکه عده ای درخواست حقوق و طلبهای عقب افتاده خود را داشته باشند ساده اندیشی است؟

این چه جورمنطقی است؟

ایا معلمان بارها در دولت اقای احمدی نزاد و در دولت فعلی درخواستها و طومارهای با چند هزار امضا را برای مسئولین ارسال نکردند ؟

وقتی جوابی برای مشکلات خود دریافت نمیکنند وقتی تفاوتهای فاحش در بین ادارات دولتی در مزایا و حقوق را میبینند نباید حرفی بزند؟

شرایط کشور ما همیشه خاص بوده است دوران جنگ یا دوران بازسازی یا دوران تحریم و.......پس چه زمانی معلمان یا سایر اقشار جامعه باید درخواستهای خود را مطرح کنند؟

همه تجمع معلمان تجمع ارام و بدون شعار بوده است و معلمان با درایت اجازه ندادند که کسی از درخواستهای صنفی انها سواستفاده سیاسی کند و در همین اعتراضها و بیانیه ها انها بارها اعلام کردند که درخواستهای انها کاملا صنفی است و معلمان طرفدار و حامی نظام و رهبری هستند

دکتر از انقلابی بودن شما لذت می بریم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">