پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

دوشنبه, ۲۵ آذر ۱۳۹۲، ۰۷:۲۴ ق.ظ

۰

مناظره زیبا کلام و قدیری ابیانهشیراز- ایرنا، مناظره صادق زیبا کلام و محمد حسین قدیری ابیانه استادان دانشگاه و تحلیگران مسایل سیاسی پیرامون گزارش صد روزه رییس جمهوری شنبه شب در جمع دانشجویان شیراز برگزار شد که بهبود شرایط مدیریت و خروج از بحران و بهبود سبک زندگی مردم دو محور بود که این افراد به آن پرداختند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدحسن قدیری ابیانه در این نشست با بیان اینکه اقتصاد ما استراحتی است گفت: مشکل ما رابطه با آمریکا نیست زیرا اگر تحریم ها برداشته شود تنها 15 درصد از مشکلات کشور برطرف خواهد شد.

وی اضافه کرد: طبق آمارهای اعلام شده در سال 91 مردم ایران پس از کشورهای عربی تنبل ترین مردم دنیا شناخته شده اند و دلیل این جایگاه نیز وجود توهم در میان مردم ما است.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه مردم چشم به درآمد نفتی دارند، گفت: مردم ما دچار توهم درآمد نفتی شدند و به گمان خودشان باید با پول نفت کشور را به طور کامل اداره کرد در حالی که اوج فروش نفت در کشور ما درآمد 61 هزار میلیارد تومانی به همراه داشت.

قدیری ابیانه گفت: امروز ما دچار تنبلی اجتماعی شدیم و کمتر کسی از تولید ثروت در کشور سخن می گوید.

وی ادامه داد: اقتصاد امروز کشور ما اقتصاد استراحتی است و دچار مشکلات مهمی در فرهنگ و سبک زندگی شدیم و تا زمانی که اینگونه مشکلات را برطرف نکنیم هیچگونه موفقیتی ایجاد نمی شود.

قدیری ابیانه گفت : ملت ما مطالبات بی دلیل دارند، در هفته دولت و یا دیگر هفته ها تمام مسئولین به بیان عملکرد خود می پردازند در حالی که در روز دانشجو همه مطالبه می کنند.

قدیری ابیانه افزود: بسیاری از توقعات مردم بی مورد است زیرا اگر مردم کشور ما به جای 20 دقیقه کار کردن در روز، فعالیت خود را افزایش دهند تحریم های آمریکا کارساز نخواهد بود.

وی گفت: امروز دچار ایدز فرهنگی شده ایم و تا زمانی که آن را حل نکنیم مشکلات ادامه دارد.

پیش از سخنان قدیری ابیانه صادق زیبا کلام استاد دانشگاه و تحلیگر مسایل سیاسی به برخی سوء مدیریت ها در کشور اشاره کرد و ایجاد رابطه دوستی با کشورهای دیگر دنیا را حرکتی صحیح دانست و گفت: به اعتقاد من دولت روحانی به خوبی تشخیص داد که برای رفع مشکلات اقتصادی، اجتماعی باید کشور را از باتلاقی که هشت سال در آن گیر کرده خارج کند.

زیبا کلام گفت: اگر دولت روحانی نتواند ایران را از این باتلاق نجات دهد به هیچ عنوان نمی تواند موفقیتی کسب کند زیرا مریضی که آب آلوده مصرف می کند نمی توان امیدی به خوب شدن او داشت.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه حل مشکلات خارجی مهمترین کار دولت جدید بود، بیان کرد: طی هشت سال گذشته و به خصوص در دوسال اخیر، ایران در مباحث خارجی به بن بست رسید به همین دلیل دولت روحانی شروع کار خود را با درست کردن این رابطه با دیگر کشور های جهان گذاشت.

زیبا کلام گفت: باید از این بحران خارج شویم تا بتوانیم اصلاح اقتصادی، سیاسی، فرهنگی را داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه نباید بگوییم تحریم ها کمترین تاثیر را بر صنعت کشور داشته است گفت: طبق آماری که معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت داد نیمی از صنایع تولیدی کشور تعطیل و مابقی نیز با کمترین ظرفیت خود مشغول به کار هستند که در این میان مهمترین دلیل نیز عدم وجود مواد اولیه، مباحث مالی است که به دلیل تحریم ها ایجاد شده است.

این تحلیل گر مسائل سیاسی بیان کرد: آنچه که باید در حال حاضر مد نظر قرار داده شود جلوگیری از تعطیل شدن صنایع است نه اینکه به فکر ایجاد اشتغال برای حدود هفت میلیون دانشجوی فارغ التحصیل باشیم.

زیبا کلام گفت: اعتقادی به شعارهایی همچون اقتصاد مبارزاتی ندارم بلکه باید گفت که سوء مدیریت کشور را به این روز رسانده است.

وی گفت: سوء مدیریت از دولتی شروع شد که هاله نور به دور خود می دید و برخی آن را معجزه هزاره سوم نامیدند.

زیباکلام افزود: کشور هایی مثل ترکیه، برزیل، تایوان، مالزی به دلیل داشتن رابطه با دنیا توانستند طی چند سال خود را به رتبه های برتر اقتصادی جهان برسانند در حالی که ما در یک باتلاق گرفتار شدیم.

این استاد دانشگاه گفت: ارتباط با دنیای آزاد نشان از وابسته بودن نیست اما اگر می خواهیم در بخش های مختلف موفقیت هایی را به دست بیاوریم باید با دیگر کشورهای دنیا ارتباط داشته باشیم.

قدیری ابیانه در پاسخ به این سخنان گفت: هاله نور را دوستان شما بیان کردند و خود شما بودید که از ˈرحیم مشائیˈ حمایت می کردید.

وی بیان کرد: البته هاله نور را خود من دیدم زیرا در سالن سازمان ملل به دلیل وجود نورپردازی تمام سخنرانان دارای هاله نور بودند.

این استاد دانشگاه گفت: حتی ˈشیمون پرزˈ نیز در زمان سخنرانی خود در سازمان ملل دارای هاله نور بود.

در ادامه این مباحث زیبا کلام به مسائل هسته ای اشاره کرد و گفت: بحران هسته ای کشور را فلج کرده اعتقادی به دوستی با آمریکا ندارم اما باید بدانیم برای چه چیزی بسیاری از مشکلات را به وجود آورده ایم.

وی بیان کرد:علت مخالفت غرب با مباحث هسته ای ایران بر خلاف آنچه تبلیغ می شود تکنولوژی پیشرفته و یا داشتن سلاح هسته ای نیست آنچه که امروز برای ما گل سر سبد شده، غنی سازی است که حدود 90 سال پیش این کارانجام شده وما امروز هیچ کار عجیب و غریبی را نمی خواهیم انجام دهیم.

این تحلیل گر سیاسی افزود: هیچگونه نو آوری در فعالیت های هسته ای ما ایجاد نشده که بخواهیم به دلیل آن بار مشکلات را به کشور تحمیل کنیم اما در عین حال نیز می توانیم از راه های مختلف به این مهم دست پیدا کنیم.

زیبا کلام بیان کرد: داشتن سلاح هسته ای برای کشور جایگاه جهانی نمی شود اما سرانه بهداشت و آموزش و پرورش است که می تواند جایگاه ایران را در جهان افزایش دهد.

وی افزود: هر زمانی که بحثی مطرح شد اصولگرایان حضور آمریکا و کشور های غربی را مطرح می کنند در حالی که باید با تمام دنیا رابطه داشت نه اینکه خودمان را در باتلاق قرار دهیم.

این تحلیلگر سیاسی گفت: کره شمالی و پاکستان دارای سلاح هسته ای هستند اما در دنیا هیچگونه جایگاهی ندارند بنابر این ما باید به دنبال رفع مشکلات مردم و داشتن جایگاه در جهان باشیم.

قدیری ابیانه نیز گفت: آمریکا ستیزی ما مثل میکروب ستیزی پزشکان است زیرا باید با دشمنان مبارزه کرد.

وی بیان کرد: امروز بودجه دولت غیر واقعی بسته شده و اگر چنین ادامه داشته باشد روحانی موفق نخواهد بود.

۹۲/۰۹/۲۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">