پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

دوشنبه, ۲۴ شهریور ۱۳۹۳، ۰۹:۰۳ ق.ظ

۰

نگاهی به دغدغه رهبر معظم انقلاب در باره فتنه (روزنامه کیهان - بخش نخست -24 شهریور 1393)

فتنه خط قرمز نظام اسلامی (گزارش روز)

در همین رابطه نظر دکتر محمد حسن قدیری ابیانه کار‌شناس عالی مدیریت استراتژیک را جویا شدم و از او پرسیدم که آیا نسخه‌های دیگری از این نوع فتنه‌ها در منطقه سراغ دارد و او بدون هیچ معطلی «داعش» را مثال می‌زند.

اومی گوید: «قیام داعش ملموس‌ترین فتنه در منطقه است. این فرقه ضد اسلامی و نامشروع دراین مدت کوتاه کثیف‌ترین جنایت‌ها را درعراق و سوریه و لبنان مرتکب شده است. دراین فتنه هم مانند فتنه ۸۸ بعضی از مسئولین استان‌های عراق با داعشی‌ها تبانی کردند به طوری که آن‌ها توانستند در مدت بسیار کوتاهی بخش بزرگی از کشور را اشغال کنند و جنایت‌هایی که می‌بینیم در این کشور اسلامی به پا کنند، اگر این تبانی‌ها نبود امکان نداشت این کشتار‌ها و این جنایت‌ها به این راحتی صورت بگیرد. همه جنایت‌هایی که شد و همه سرهای بی‌گناهی که توسط این فرقه از تن جدا شد ناشی از خیانت‌های مسئولانی بود که به وظایفشان وفادار نبودند.»

اگر درباره تحلیل دکتر قدیری ابیانه بیشتر دقت کنیم و این جریان (داعش) را که مدتی است جهان اسلام را با چالش جدی مواجه کرده است با ۸ سال دفاع مقدس خودمان مقایسه کنیم به راحتی متوجه می‌شویم، که اگر برخی خیانت‌ها و خباثت‌های داخلی اعم از منافقین، برخی مسئولین و مدیران خودفروخته، خیانت‌های بنی صدر و اطرافیانش و جاسوسی عوامل جبهه ملی و برخی عناصر دولت موقت نبود، صدام اصلاً نمی‌توانست بخش بزرگی از سرزمین‌های ما را در مدت بسیار کوتاهی اشغال و ۸ سال و اندی در اختیار داشته باشد وبه قدری ذوق زده شود که بگوید تا ۳ روز دیگر در تهران با خبرنگاران مصاحبه خواهم کرد! پس چه شد که به محض اینکه بنی صدر رفت، منافقین متواری شدند و عوامل خائن و خودفروخته، یکی پس ازدیگری دستگیر و اعدام شدند و با زعامت امام و رهبری، سپاه و ارتش و امت یکپارچه شدند و ورق کاملا برگشت؟!

 کار‌شناسان معتقدند اینکه برخی نظریه پردازان مدعی فکر می‌کنند که اگر دل مردم عراق با حکومت بود داعش نیز نمی‌توانست این موفقیت‌ها را کسب کند و شهری مثل موصل را با آن جمعیت و قدمت زیاد به تصرف خود درآورند یا تکریت را در اختیار بگیرند خواسته یا ناخواسته یا دوست نادان هستند یا دشمن آگاه. قطعاً این گونه تحلیل‌ها با توجه به نیش و کنایه‌هایی که به همراه دارد تلاشی است در جهت توجیه فتنه‌های سراسر خیانت برخی دوستان اصلاح‌طلب در سال‌های ۷۸ و ۸۸ و تضعیف امام و رهبری در سال‌های اول انقلاب و آغاز جنگ تحمیلی است.

از سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک خواستم که قدری بیشتر دراین مورد توضیح دهد که او درادامه می‌گوید: «در ایام فتنه ۸۸ دقیقاً اتفاقی شبیه جریان داعش در عراق افتاد و شرایطی حاکم شد که حتی سلطنت‌طلب‌ها و منافقین هم که برخی از آن‌ها خودشان را از مرز‌ها به کف خیابان‌های تهران رسانده بودند در صدد تکمیل این پازل برآمدند و متأسفانه برخی از مسئولین هم بخش مهم‌تر این پازل را در دست گرفته و به فتنه پیوستند، یعنی به دشمنان دست یاری دادند و آن‌ها را برای براندازی نظام امیدوار کردند! به قول مقام معظم رهبری "کشور را به لبه پرتگاه بردند" و تهدید‌ها و تحریم‌ها و بحث‌هایی که آن روز‌ها علیه ما برپا شده بود نتیجه این امیدواری‌ها بود. دشمن در این فتنه به این گونه مدیران و مسئولان کم‌جنبه دل بسته بود و اکنون نیز با توجه به اوضاع برخی از وزارتخانه‌ها به نظر می‌رسد این امیدواری همچنان برقرار است. لذا به تبعیت از خط امام (ره) که تأکید داشتند، کسانی را در راس مسئولیت‌ها قراردهید که از نامحرمان نباشند، ما نیز نباید اجازه بدهیم در این دولت و هر دولت دیگری، کسانی به کار گمارده شوند که از صحنه‌گردانان آن جریان باشند حتی اگر حمایتشان از فتنه به یک اشاره باشد مگر آنکه از کرده‌شان توبه کرده باشند چون چنین اشخاصی قطعاً در لحظات حساسی مثل امروز خیانت خواهند کرد و منافع مردم و موقعیت نظام و امنیت کشور را به حراج خواهند گذاشت.

...

محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس عالی مدیریت استراتژیک در این باره می گوید :” متاسفانه دولت فعلی در برخی پست ها از کسانی استفاده کرده که در فتنه دخیل بودند و اینطور که پیداست یکی از اهداف فتنه گران در دستگاه هایی از قبیل آموزش عالی و حوزه فرهنگی در زمینه سازی برای تکرار فتنه است. لذا براساس نظرصریح حضرت آقا که به تبعیت از نگاه حضرت امام است، نباید امورات کشور به دست نامحرمان اداره شود. رهبری معتقدند که فتنه گران نامحرم هستند و حق شهروندی به این نیست که هرفردی حق دارد در مسئولیت های بزرگ گماشته شود، حتی اگر صلاحیت نداشته باشد.

متن کامل گزارش گیهان به شرح زیر است:

 گروه گزارشنگاهی به دغدغه رهبر معظم انقلاب در باره فتنه 

فتنه خط قرمز نظام اسلامی (گزارش روز)

 

 گروه گزارش

"مسئله فتنه و فتنه گران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است که آقایان وزرا باید همان گونه که در جلسه رأی اعتماد بر فاصله گذاری با آن تأکید کردند، همچنان بر آن پایبند باشند.”

این تاکید و توصیه صریح مقام معظم رهبری در باب مشخص بودن مرز با جریان فتنه است که در دیدار اخیرشان در هفته اول شهریور ماه با دولتمردان داشتند.

واژه «فتنه» عموماً تداعی‌کننده  سلسله تدابیر و اقداماتی است که به منظور ایجاد تفرقه و نفاق میان دو فرد یا اجتماع انجام می‌شود. بر این اساس هرگونه تلاشی را  (چه از سوی عوامل  داخلی  یا خارجی یا توامان) که با اتحاد محسوس یا نامحسوس یکدیگر صورت می‌گیرد، قطعا باید " فتنه " نامید.

معمولا از آنجا که این گونه تلاش ها به دنبال دستیابی به یک نتیجه فوری و آنی است، قطعا بدون آشوبگری و تخریب به سرانجام نمی رسد.

اگر چه واژه فتنه در فرهنگ زبان فارسی کاربردهای فراوانی دارد ، اما در روضه‌ الجنان، فتنه به بلاهایی تشبیه شده که باطن آدمی به آن مبتلا می شود و کثیف ترین آثاربیرونی آن تفرقه انداختن میان مردم است به نحوی که ظلم مردمان  به یکدیگررا توجیه پذیر و رسمیت می دهد.

فراتر از آن، قرآن کریم است که به این واژه درمعانی متعدد پرداخته است. در یک جمع‌ بندی کلی می ‌توان عنوان آزمایش، عذاب یا اسباب عذاب، ایجاد فساد و نفاق، بلا و شرک به خدا را معانی کلی فتنه در قرآن نامید. گاهی فتنه در قرآن در جایگاهی استعمال می‌شود که به معنای حکمت و تدبیر الهی است و معمولاً با معنای آزمایش همراه است.

اما در این گزارش، آنچه مطمح نظر ماست مفهومی از فتنه است که به اعمال بندگان نسبت داده شده و به شدت  مورد مذمت و هشدارهای مکرر پروردگار و انبیا و اولیای الهی است.

در این سلسله گزارش کیهان به تحلیل و بررسی موضوع فتنه و دغدغه های مد نظر مقام معظم رهبری خواهیم پرداخت.

خطر فتنه، بیشتر از قتل و کشتاراست

گاهی آدم ازدشمن پنهان خود ضربه می خورد.از دشمنی که ضربه می زند و زود پشت سپرهایی که از قبل طراحی کرده پنهان می شود واین کار را در بستر زمان آنقدر تکرارمی کند تا به هدف اصلی یعنی براندازی کامل رقیب دست پیدا کند. قرآن اینگونه افراد را " خناس " خطاب می‌کند، یعنی " دشمن ناپیدا ". ناپیدا به این معنا که ضربه می زند، بعد بلافاصله پنهان می شود و باز کمین می کند و درفرصت مناسب دیگری  ضربه بعدی را محکم تراز قبل وارد می کند.

کارشناسان علوم اجتماعی و سیاسی نیز با کمی تفاوت در دیدگاه ها که بیشتر در دایره مصادیق دور می‌زند، همگی در این مسئله وحدت نظردارند که هیچ‌کس در امان از فتنه نیست.

فتنه به بهانه های متنوعی بروز می کند، یکی از نداشتن و نیازهای زندگی به این بلیه دچارمی شود و یکی به خاطر داشتن و داشته های زیاد، یکی به خاطر شهرت و یکی به خاطرغریبی، یکی به خاطر رای نیاوردن در انتخابات و دیگری به خاطر رای آوردن، یکی به خاطر دیده شدن زیاده از حد و دیگری به خاطر دیده نشدن غیرمنصفانه، حتی عاشقی هم در مواقعی که تبدیل به هوس وهوسرانی شود به  ابزارهای فتنه مبدل می گردد.

برای اینکه به بحث اصلی درباره فتنه 88 نزدیک تر بشویم ابتدا به نظرصریح مرحوم آیت الله علامه طباطبایی درباره فتنه اشاره می کنم.

این مفسر که 33 سال پیش یعنی 27 سال قبل از فتنه 88 چهره درنقاب خاک کشید، درباره فتنه همان نظری را داده است که امروز مستندات آن را شاهدیم. ایشان می فرماید :” فتنه عبرت است، از این که بعضی از امت با بعضی دیگر اختلاف درامری می کنند که تمامی امت، حقیقت امر را می فهمند که کدام است ، ولی یک دسته از قبول آن سرپیچی می‌‌کنند و آگاهانه به ظلم و منکر اقدام می کنند. دسته دیگر هم که حقیقت امر را قبول کرده اند، آنان را نهی از منکر می‌کنند و در نتیجه آثار سوء آن دامن گیر همه امت می شود”.

درکلام رهبری هم درموضوع فتنه و نشانه‌های شناخت آن چنین تعابیری مشاهده می شود. ایشان بلافاصله بعد ازآغاز فتنه 88 برای آنکه دوستان ناآگاه را قبل از آنکه در این لجنزار غرق شوند، متوجه " دشمنان پنهان " کنند، تعریف جامع‌تری را ازفتنه ارائه می کنند ومی فرمایند: " فتنه، یعنی حادثه غبار‌آلودی که انسان نتواند بفهمد چه کسی دشمن است، چه کسی با غرض وارد میدان شده و از کجا تحریک می‌شود.”

اگرمواضع رهبری را در چند سال گذشته بعد از فتنه 88 یک بار دیگر مرور کنیم به علت دغدغه ها و تاکیدات مکرر ایشان مبنی بر عدم فراموشی مردم به عمق این فتنه پی خواهیم برد. ایشان روشنگری را تنها ابزار مناسب برای خاموش کردن فتنه ها می دانند ومعتقدند هرجا روشنگری باشد، فتنه انگیز دستش کوتاه می شود وهر جا حرف بی‌هدف، کار بی‌هدف، تیراندازی بی‌هدف، تهمت زدن بی‌هدف وجود داشته باشد، فتنه انگیزخوشحال می‌گردد.

رهبر معظم انقلاب با اشاره به این موضوع که خواست دشمنان در ایجاد فضای فتنه، غبارآلود کردن فضا برای عدم تشخیص راه صحیح است فرمودند: "در فضاى غبارآلود است، که می توانند به مقاصد خودشان نزدیک شوند و به حرکت ملت ایران ضربه بزنند. فضاى غبارآلود، همان فتنه است. فتنه معنایش این است که یک عده‌اى با ظاهر دوست و باطن دشمن وارد میدان شوند، فضا را غبارآلود کنند تا در این فضاى غبارآلود، دشمن سریع بتواند چهره‌ خودش را پنهان کند، سپس وارد میدان شود و ضربه بزند”.

مقام معظم رهبری تنها راه برون رفت ازاین نوع بلیه وسخت‌ترین کار در فضای غبار‌آلود فتنه را،  تشخیص درست بیان می‌کنند و ضمن آنکه آن را دشوار و سخت می دانند، اما این نوید را هم می دهند که دست  اشاره الهی همه جا قابل دیدن است، منتها چشم باز می خواهد و باید هشیار بود، چرا که خداى متعال حجت را همیشه تمام می کند، هیچ وقت نمی گذارد مردم از خداى متعال طلبکار باشند و بگویند تو حجت را براى ما تمام نکردى، راهنما نفرستادى و به همین خاطر گمراه شدیم.

رهبر معظم انقلاب چندی پیش هم در هفته دولت درحالی که اعضای کابینه به حضور شان رسیده بودند تا از رهنمودهای رهبری نظام بهره مند شوند، ضمن تقدیرازعملکرد مثبت دولت در یک سال اخیر به آسیب شناسی این عملکرد نیز پرداختند و در توصیه های 15 بندی به نکته بسیار مهم و حساس کشورمان مربوط به ضرورت موکد دوری وزرا و مجموعه دولت از جریان فتنه اشاره کردند و حجت خدا را برهمگان تمام کردند.

دکترفاطمه آلیا نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت و گوی صریح با گزارشگر کیهان درباره علت طرح صریح این موضوع ازسوی رهبری نظام در جلسه با اعضای دولت می گوید: "رهبرمعظم انقلاب کشتی هدایت مدیریت جامعه را در سطح کلان برعهده دارند، بارها فرموده‌اند که بنا ندارند در خیلی از مسائل ورود پیدا کنند و حل آن ها را به اختیار مسئولین می گذارند. مگر در مواقعی که احتمال بدهند عملکرد و دیدگاه های افراد باتوجه به جایگاهی که قراردارند تاثیرمنفی در مدیریت و روند کلی حرکت و هدایت جامعه می گذارد که در این صورت طبعا ورود پیدا می کنند. درمواقعی درقالب توصیه و تاکید و گاهی با صدور دستور به مسئولین و روسای سه قوه، مسئله را هم طوری عنوان می‌کنند که ضمن ابلاغ توصیه و تذکر به مسئولان موضوع به یک مسئله قابل پیگیری توسط مردم نیز تبدیل شود.”

او ورود رهبری در این گونه مسائل را یک رحمت و فصل‌الخطاب به برخی کج روی ها می داند و معتقد است: "این نوع ورود  ایشان اولین بارنیست و در صورت لزوم آخرین بار هم نخواهد بود و همان طور که شاهد بودیم در دوره ها و روسای جمهور قبل هم تذکراتی از این دست داشته اند. مثلا در دولت قبلی وقتی آقای احمدی نژاد می خواستند از آقای مشایی در بعضی از مسئولیت ها استفاده کنند، ایشان در یک مقطعی درقالب ارشادی، رئیس جمهور وقت را توصیه و راهنمایی کردند و در مقطعی هم شفاف تر و به صورت مکتوب وحالت دستوری داشتند. در دولت جدید هم همین روال را در پیش گرفتند. لذا می بینید در فرمایشات اخیرشان هم توصیه موکد می کنند که فتنه " خط قرمز” نظام است و وزرا باید در این مورد مراقبت کنند تا خودشان را از این گونه جریان ها دور نگه دارند و مبادا ازعوامل و عناصرو اشخاصی که ارتباط با فتنه 88 دارند در مدیریت ها استفاده کنند.”

نظرات خانم آلیا مرا به یاد سخنان یکی از علمای علی‌شناس می اندازد که البته به نقل از خود حضرت(ع) برای کنترل فتنه تا رفع فتنه این نسخه را تجویزمی کرد که، هنگام بروز فتنه باید مانند شتر کم سن و سالی بودکه نه پشتى داردکه سوارت شوند و نه پستانى که بدوشندش!. او می گفت؛ بسیاری از دعواهای سیاسی و ناسیونالیستی که درجامعه و کشوری اتفاق می‌افتد و بسیاری از مشاجرات اجتماعی و خانوادگی از همین قبیل است.

   نمونه به ثمررسیده فتنه 88 فتنه داعش است

 

در همین رابطه نظر دکتر محمد حسن قدیری ابیانه کار‌شناس عالی مدیریت استراتژیک را جویا شدم و از او پرسیدم که آیا نسخه‌های دیگری از این نوع فتنه‌ها در منطقه سراغ دارد و او بدون هیچ معطلی «داعش» را مثال می‌زند.

اومی گوید: «قیام داعش ملموس‌ترین فتنه در منطقه است. این فرقه ضد اسلامی و نامشروع دراین مدت کوتاه کثیف‌ترین جنایت‌ها را درعراق و سوریه و لبنان مرتکب شده است. دراین فتنه هم مانند فتنه ۸۸ بعضی ازمسئولین استان‌های عراق با داعشی‌ها تبانی کردند به طوری که آن‌ها توانستند در مدت بسیار کوتاهی بخش بزرگی از کشور را اشغال کنند و جنایت‌هایی که می‌بینیم در این کشور اسلامی به پا کنند، اگر این تبانی‌ها نبود امکان نداشت این کشتار‌ها و این جنایت‌ها به این راحتی صورت بگیرد. همه جنایت‌هایی که شد و همه سرهای بی‌گناهی که توسط این فرقه از تن جدا شد ناشی از خیانت‌های مسئولانی بود که به وظایفشان وفادار نبودند.»

اگر درباره تحلیل دکتر قدیری ابیانه بیشتر دقت کنیم و این جریان (داعش) را که مدتی است جهان اسلام را با چالش جدی مواجه کرده است با ۸ سال دفاع مقدس خودمان مقایسه کنیم به راحتی متوجه می‌شویم، که اگر برخی خیانت‌ها و خباثت‌های داخلی اعم از منافقین، برخی مسئولین و مدیران خودفروخته، خیانت‌های بنی صدر و اطرافیانش و جاسوسی عوامل جبهه ملی و برخی عناصر دولت موقت نبود، صدام اصلاً نمی‌توانست بخش بزرگی از سرزمین‌های ما را در مدت بسیار کوتاهی اشغال و ۸ سال و اندی در اختیار داشته باشد وبه قدری ذوق زده شود که بگوید تا ۳ روز دیگر در تهران با خبرنگاران مصاحبه خواهم کرد! پس چه شد که به محض اینکه بنی صدر رفت، منافقین متواری شدند و عوامل خائن و خودفروخته، یکی پس ازدیگری دستگیر و اعدام شدند و با زعامت امام و رهبری، سپاه و ارتش و امت یکپارچه شدند و ورق کاملا برگشت؟!

 کار‌شناسان معتقدند اینکه برخی نظریه پردازان مدعی فکر می‌کنند که اگر دل مردم عراق با حکومت بود داعش نیز نمی‌توانست این موفقیت‌ها را کسب کند و شهری مثل موصل را با آن جمعیت و قدمت زیاد به تصرف خود درآورند یا تکریت را در اختیار بگیرند خواسته یا ناخواسته یا دوست نادان هستند یا دشمن آگاه. قطعاً این گونه تحلیل‌ها با توجه به نیش و کنایه‌هایی که به همراه دارد تلاشی است در جهت توجیه فتنه‌های سراسر خیانت برخی دوستان اصلاح‌طلب در سال‌های ۷۸ و ۸۸ و تضعیف امام و رهبری در سال‌های اول انقلاب و آغاز جنگ تحمیلی است.

از سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک خواستم که قدری بیشتر دراین مورد توضیح دهد که او درادامه می‌گوید: «درایام فتنه ۸۸ دقیقاً اتفاقی شبیه جریان داعش در عراق افتاد و شرایطی حاکم شد که حتی سلطنت‌طلب‌ها و منافقین هم که برخی از آن‌ها خودشان را از مرز‌ها به کف خیابان‌های تهران رسانده بودند در صدد تکمیل این پازل برآمدند و متأسفانه برخی از مسئولین هم بخش مهم‌تر این پازل را در دست گرفته و به فتنه پیوستند، یعنی به دشمنان دست یاری دادند و آن‌ها را برای براندازی نظام امیدوار کردند! به قول مقام معظم رهبری "کشور را به لبه پرتگاه بردند" و تهدید‌ها و تحریم‌ها و بحث‌هایی که آن روز‌ها علیه ما برپا شده بود نتیجه این امیدواری‌ها بود. دشمن در این فتنه به این گونه مدیران و مسئولان کم‌جنبه دل بسته بود و اکنون نیز با توجه به اوضاع برخی از وزارتخانه‌ها به نظر می‌رسد این امیدواری همچنان برقرار است. لذا به تبعیت از خط امام (ره) که تأکید داشتند، کسانی را در راس مسئولیت‌ها قراردهید که از نامحرمان نباشند، ما نیز نباید اجازه بدهیم در این دولت و هر دولت دیگری، کسانی به کار گمارده شوند که از صحنه‌گردانان آن جریان باشند حتی اگر حمایتشان از فتنه به یک اشاره باشد مگر آنکه از کرده‌شان توبه کرده باشند چون چنین اشخاصی قطعاً در لحظات حساسی مثل امروز خیانت خواهند کرد و منافع مردم و موقعیت نظام و امنیت کشور را به حراج خواهند گذاشت.

علی اصغر زارعی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی نیز همین نظر قدیری ابیانه را دارد. او معتقد است با مشخص شدن توطئه‌ها و مشخص شدن خائنین، داعش هم به زودی با همت خود مردم عراق از بین خواهد رفت و به سرنوشتی بد‌تر از سرنوشت فتنه گران سال ۸۸ گرفتار خواهند شد.

زارعی می گوید:” همچنان که ما فتنه 88 را اقدامی از سوی دشمنان بیرونی برای تحریک عوامل درونی انقلاب اسلامی می دانیم، داعش را هم تحریک شده از سوی آمریکایی ها و انگلیسی ها به بهانه داعیه ای که نسبت به اسلام و تشکیل حکومت اسلامی در جهان دارند می دانیم،  یعنی همان طور که جریان نفاق هم عمل کرد.اعضای این گروهک از اول پیروزی انقلاب تحت مدیریت آمریکایی ها قرار گرفتند و سریع تحریک شدند و در میان خون و خونریزی و جنایت و خیانت سردرآوردند وسرانجام انقلاب نیز مجبور شد بعد از طی مراحل " امربه معروف” در صدد " نهی از منکر” آن برآید. همان طور که دیدیم همین ها باز عبرت نگرفتند و  بعدها تبدیل به لایه های دیگری در درون کشورشدند و درسال 78 نیز دوباره فتنه دیگری از خود نشان دادند که آن هم سرکوب شد. لذا داعش هم تقریبا چنین وضعی در جهان اسلام و بین مسلمانان دارد و کاملا توسط انگلیسی ها و آمریکایی ها در حال مدیریت شدن است.”

تحرکات ضد انقلاب در پوشش فتنه!

جمعیت راهپیمایی 25 خرداد کاملا سازمان‌دهی شده بود. اکثریت قریب به اتفاق حاضرین در راهپیمایی، حضورشان را واقعا خودجوش، مردمی و با تصور مخدوش بودن  نتیجه انتخابات (ولاغیر) می دانستند و قرار بود این راهپیمایی در سکوت کامل و بدون سردادن کوچک ترین شعاری در محدوده زمانی مشخص انجام یابد و از برنامه های دیگر و اینکه طولی نخواهد کشید توسط تعداد معدودی " کتانی پوش های نارنجی پوش " مدیریت خواهند شد، هیچ اطلاعی نداشتند.

ساعات اولیه راهپیمایی خیلی آرام و در سکوت کامل بود، اما از زمانی که " کتانی پوش های نارنجی پوش ! " خود را به بالای چند  ایستگاهBRT رساندند و با سردادن شعارهای خاص، میدان اعتراض را وسیع تر کرده و به تدریج کنترل انبوه جمعیت را به دست گرفتند، اعتراض چهره دیگری به خود گرفت و مردم تا به خودشان آمدند متوجه شدند، آن اعتراضی که به خاطرش به کف خیابان ها  آمده بودند، کارکرد سیاسی و ضد انقلابی پیدا کرده است!

 البته پیش بینی این حادثه با توجه به تحرکات ضد انقلاب در خارج و عوامل داخلی آن و برخی مواضع و تحرکات خیابانی گروه های اجتماعی وابسته به کروبی و موسوی و NGO های سازمان یافته که مدام به لج بازی های دو نامزد بازنده دامن می زدند، کار خیلی سخت و دشواری نبود، همان‌طور که برخی از خبرنگاران هم در اولین کنفرانس خبری احمدی نژاد بعد از اعلام پیروزی در انتخابات به وی هشدار آن را داده بودند.

فاطمه آلیا  در باره واقعیت های پشت صحنه این حادثه می گوید: در"اینکه فتنه سال 88 قصد براندازی داشت شکی نیست.در اینکه در لحظه به لحظه آن عناصر خارجی و صحنه به صحنه آن از قبل طراحی و براساس انقلاب های مخملین باز نویسی شده بود هیچ شکی نیست. در واقع خیز برداشته شده بود برای زدن ریشه اسلام و انقلاب اسلامی و واقعا خطر بسیار بزرگی بود که با هدایت‌های آقا و لبیک  ملت این خطر نیز الحمدلله در آن مقطع رفع و رجوع شد. اما این به آن معنا نیست که در آینده ما مشابه این فتنه را در اندازه کوچک تر یا بزرگ تر شاهد نباشیم، لذا به همین خاطر است همان طور که مشاهده کردیم رهبری در دیدار اخیر هیئت دولت با احساس خطری که از جانب برخی از مسئولان در حوزه های مختلف کرده بودند، برای صیانت از اصل انقلاب اسلامی و نظام ورود پیدا کردند و هشدار دادند و با صراحت تمام فرمودند:” خط قرمز ما فتنه است ".بنابراین به نظر می رسد رئیس جمهور نیز با توجه به اتمام حجت حضرت آقا، باید دقت کنند که گاهی حمایت های بی پایه و اساس از اشخاصی که در جریان فتنه جرم مشهود داشته اند انجام ندهند و خود را مبرا از این حمایت ها کنند و قدر حکم تنفیذ مقام معظم رهبری را بدانند. "

به هرحال دولت ها یکی پس از دیگری می آیند و می روند این دولت هم مثل دولت های قبلی عبور می‌کند، اما چنانچه بی توجهی بکنند به این نوع هشدارها و این نوع هدایت ها و یا توجیه بکنند یا به آن ایرادهایی وارد کنند و بگویند که مصداق فتنه چیست چرا محاکمه شدند یا چرا محاکمه نشدند بدانند که این نوع توجیهات در مقابل چراغ هدایت مقام معظم رهبری از نظر مردم جایگاه پذیرش ندارد .

نگاهی به دغدغه رهبر معظم انقلاب در باره فتنه ( بخش دوم)
“ این کسانى که شما بهشان میگویید سران فتنه، کسانى بودند که دشمن اینها را هل داد وسط صحنه. البته گناه کردند. نبایستى انسان بازیچه‌ دشمن شود؛ باید فورا قضیه را بفهمد. اگر اول غفلتى کرده است، وسط کار وقتى فهمید، بلافاصله بایستى راه را عوض کند. خب، نکردند.من به شما عرض کنم؛ چند سالى که بگذرد، آن وقت قلم هاى بسته شده‌ آگاهان بین‌المللى روان خواهد شد، باز خواهد شد، خواهند نوشت. خواهید شنید، خواهید خواند که چه توطئه‌ بزرگى پشت فتنه‌ سال ۸۸ بود.”



در گزارش دیروز روزنامه کیهان، تعریف جامعی از فتنه در قران ، روایات و ائمه معصومین و بیانات رهبر معظم انقلاب با اشاره به فتنه های سال 78 و بویژه فتنه سال 88 ارائه شد و تا اندازه ای در جریان فتنه های مشابه این فتنه در منطقه مثلا عراق و سوریه با عنوان " داعش " قرار گرفتید و تنها نسخه رهایی از این نوع بلیات را هم به تبعیت از رهنمودهای موکد مقام عظمای ولایت،  قرآن وعترت، تشخیص درست و روشنگری خالصانه و شجاعانه از سوی آگاهان به فتنه دانستیم.
 در گزارش امروز به دلایل چرایی توصیه ها و تاکیدات مکرر رهبری به آن دسته از مسئولانی که در آن دوران دراین لجنزار گرفتارشده بودند و امروز نیز به رغم درخواست های دلسوزانه  رهبری هنوز به آغوش نظام بازنگشته اند می پردازیم.
حضرت آقا از آنها بازگشتی خالصانه و صادقانه و شجاعانه انتظار داشتند، اما آن ها تاکنون نه تنها به آغوش نظام برنگشته اند، بلکه با حفظ تفکرات غلط و تکرار همان مواضع خائنانه در تلاش برنفوذ به بدنه اجرایی و مدیریتی کشوربرآمده اند. این دو عبارتی که در بالا مشاهده  کردید، مربوط به سخنان رهبری در 12 آبان و 19 دی ماه سال 1389 یعنی یک سال پس از آن فاجعه، خطاب به سران فتنه و اتمام حجت دیگری بود بر آنها.
پاتوق فتنه در 200 متری دفتر رئیس جمهور
کارشناسان علوم سیاسی تاکید دارند، براساس مستندات موجود، جریان اصلاحات به سرکردگی محمد خاتمی رئیس جمهور وقت و برخی گردانندگان اصلی فتنه که پاتوق اصلی‌شان در خیابان « خورشید»  مرکز استراتژیک ریاست‌جمهوری (200 متری دفترخاتمی!) فعال بود ونتایج بررسی هایشان لحظه به لحظه به داخل دفتر منعکس می شد، وقتی درسکولاریزه کردن نظام سیاسی کشورمان (شبیه  ترکیه) واماندند و تئوری‌های حاکمیت دوگانه و خروج از حاکمیت هم نتوانست عصای دستشان باشد،‌ فریب کارشناسان متخصص آمریکایی را خوردند! و چون نمونه موفق آن را درگرجستان دیده بودند، این بار به سراغ  انقلاب های رنگی رفتند.
 کار مطالعاتی این به اصطلاح انقلاب رنگی! از چندین سال قبل از فتنه، توسط عناصر برجسته جریان مدعی اصلاح طلبی، بنیاد سوروس با واسطه گری افرادی مانند هاله اسفندیاری، کیان تاجبخش و رامین جهانبگلو انجام شد، نتیجه این بررسی ها بلافاصله و با دقت تمام درهمین پاتوق خیابان «خورشید» بررسی مجدد شد و نتایج آن به صورت لحظه به لحظه به دفتررئیس جمهورمنتقل شد.
 کارشناسان سیاسی تاکید دارند دراین ارتباط  دیدارهای مخفیانه متعددی صورت گرفته که معروف‌ترین و رسانه ای ترین آنها ملاقات‌های پنهانی محمد خاتمی با جورج سوروس، تاجر صهیونیست آمریکایی، ملقب به پدر انقلاب های رنگی و حضور جدی برخی از کارشناسان خبره آمریکایی وعناصرتاثیرگذار سلطنت‌طلب و منافقین دراین جریان است.
 اما این جماعت پرادعا با این همه کبکبه و دبدبه، درعمل نشان دادند که این برنامه ریزی ها خیلی هم حساب شده نبود و بیشتربه یک تقلید کورکورانه می ماند تا یک سناریوی عاقلانه ومدبرانه!
 شاید ازآنجا که " میرحسین موسوی " سید بود  انتخاب رنگ سبز در ابتدا نوعی خوش سلیقگی برای اجرای چنین طرحی به حساب می آمد، اما چون خیلی از پارامترها از جمله عشق و علاقه مردم به اهل بیت و تاکید آنها برحفظ حرمت عاشورا و همچنین دلدادگی امت به ولایت و رهبری درنظر گرفته نشده بود و به آنها توجهی نشده بود، آقایان به همراه خانم هایشان عملا در دام کلاهبرداران بین المللی افتادند که جنس شان طبق معمول از جنس آمریکا و انگلیس و بازماندگان سلطنت طلب‌ها و منافقین بودند.
یک استاد دانشگاه به گزارشگر روزنامه کیهان می گوید: هرسال روز عاشورا برای عزاداری به اتفاق همسرم به دانشگاه تهران می رفتیم، اما وقتی متوجه شدیم فتنه گرها کمی آن طرف تر گرد و خاک کرده‌اند و به تخریب اموال عمومی و آزار و اذیت مردم عزادار مشغول هستند به توصیه همسرم حضور درصحنه را به دانشگاه ترجیح دادیم، اگرچه به یک ساعت طول نکشید که عزاداران داخل دانشگاه هم وقتی متوجه ماجرا شدند، برای مقابله با فتنه گران خودشان را به پل تقاطع انقلاب و حافظ و بعد به میدان فردوسی رساندند و غائله را ختم کردند.
او می گوید: من و همسرم زمانی به پل رسیدیم که خبردادند، مهاجمین موتورسواری را که از عزاداری عاشورای حسینی  برمی گشته و لباس سیاه برتن داشته از بالای پل به پایین پرتاب کرده اند. جمعیت به اصطلاح معترض! که بین آنها دخترهای بد حجاب و حتی بی حجاب هم بود، هرشعاری که درشان خودشان بود علیه نظام و رهبری می دادند و هرکسی را که گیرشان می آمد کتک می زدند!
باید مراقب فتنه گران باشیم
اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که تمام جزئیات جریان فتنه را از نزدیک مورد بررسی دقیق قرارداده است، می‌گوید: " فتنه سال 88 چیزی نیست که ما به این راحتی بتوانیم از کنارش بگذریم، اگر چه این حادثه بسیارتلخ با مدیریت بسیار هوشمندانه  رهبری نظام و صبر و تحمل انقلابی ملت عزیز مخصوصا کسانی که در این جریان شبیه 8 سال دفاع مقدس جوانان خود را تقدیم انقلاب کردند خنثی شد. اما این به آن معنی نیست که ریشه این فتنه به کلی خشک شده باشد و دشمنان به همراه خود فروخته های داخلی آرام نشسته باشند. متاسفانه خیلی از این افراد چه در سطح مسئول و چه غیر مسئول، هنوز دست از این اشتباه نابخشودنی شان برنداشته اند. آنها  در حالی در دامن دشمن افتادند، که به تجربه برایشان ثابت شده که آنها  تشنه به خون این ملت هستند و برای براندازی نظام جمهوری اسلامی قسم خورده اند و حاضرند برای این کار هر هزینه ای را متقبل شوند. آنها حتی نظرقطعی امام شان(ره) را نسبت به آمریکا و اذناب آنها با پوست و گوشتشان آگاه بودند.”
کوثری تاکید می کند: "بنابراین، تنها انتظاری که مردم و مقام معظم رهبری ازمسئولین در شرایط آن روز و امروز داشته و دارند و در دیداراعضای هیئت دولت هم با صراحت تمام به آن اشاره داشتند، تاکید بر عدم به کارگیری افرادی است که در جریان فتنه فعال بوده اند. چون بدیهی است که دستور برای ساقط کردن نظام چیزی نیست که قابل گذشت باشد.”
مراقب گرفتن پست
 از سوی فتنه گران باشید
از دکترفاطمه آلیا نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره نحوه مراقبت از عدم احراز صلاحیت فتنه گران در گرفتن پستهای اجرایی می پرسم، می‌گوید: « یک وقت مشکل برسراین است که گاهی عناصری از افراد واداده به بیگانگان یا گاهی افراد جاه طلب و قدرت طلب سعی می کنند در بدنه نظام اجرایی کشور نفوذ کنند، طبیعی است در چنین شرایطی دولتمردان و مسئولین موظف به نظارت،مراقبت و هوشیاری هستند تا نگذارند چنین اتفاقی بیفتد، اما مشکل اصلی و آنچه مهم است طرف دیگرقضیه است که متاسفانه افرادی توسط مسئولین درمسئولیت هایی قرارداده می شوند که در فتنه‌ها بویژه فتنه 88  جرم مشهود داشته اند. تاسف‌آورتراینکه در شگفتی تمام مشاهده می کنیم، همین مسئولان به تذکرات دیگران نیزبی توجهی می‌کنند، اینجاست که رسیدگی به این موضوع توجه ویژه می خواهد و مقام معظم رهبری در چنین شرایطی ورود پیدا می کنند. "
او سخنان خود را با اشاره به یکی از مصادیق موجود در دولت تکمیل می کند و می گوید:” چنین عملکردی را در یک سال اخیر در وزارت علوم داشتیم. به آقای فرجی دانا بارها در باره عملکردش تذکر داده شده بود و هنگام اخذ رای اعتماد هم تذکرات جدی درباره چند نفری که براساس قراین و شواهد محکم در جریان فتنه مشارکت و همراهی جدی داشتند وآقای توفیقی آن ها را برسرکار آورده بود، به ایشان داده شده بود، ولی متاسفانه آقای فرجی دانا نه تنها در اصلاح امور بی توجهی کرد بلکه اوضاع بدتر شد و کار به استیضاح کشید. رای عدم اعتماد مجلس به فرجی دانا کاملا معنی دار بود و هشداری بود به دولت مبنی براینکه فتنه گران در تلاش مجدد برای بر هم ریختن اوضاع هستند و این ماموریت را از سوی سران فتنه دارند و دولت باید بیش از پیش مراقب باشد.”  
این نماینده مجلس، حوزه فرهنگ را هم به‌عنوان یکی از مصادیق مشهود فعال شدن جریان فتنه مطرح می کند و ادامه می دهد: " مدتی است، رفت و آمدهایی شروع شده وکسانی که سال ها به مخیله شان هم خطور نمی کرد که به کشور بازگردند و دوباره به تحرکات ضد فرهنگی و ضد‌ارزشی شان ادامه بدهند، اکنون آن‌قدر فضا را مناسب می‌بینند که به راحتی تردد می کنند. طبیعی است رهبرمعظم انقلاب با توجه به اشراف کاملی که در حوزه‌های مختلف مدیریتی کشور دارند و ارتباطات بسیار منسجم و نظام مندی که با متعهدین و افراد دلسوز دارند، وقتی می بینند کشوردر تهدید مجدد قرار گرفته است و مصادیقی هم وجود دارد، قبل از آنکه این دمل چرکین به یک غده سرطانی دیگر تبدیل شود، جلوی آن را بگیرند. ایشان ابتدا در جلسات خصوصی مسئله را باز می کنند و تذکر می دهند، گاهی تذکرات خصوصی افاقه نمی کند و توسط برخی از مسئولانی که از همین قماش هستند توجیه می‌شود یا به موقع عمل نمی شود، لذا ایشان مجبور می شوند در جلسات عمومی نیز همان تذکرات را به اشاره و گاهی با تاکید بیان کنند تا از یک سو مردم نیز در جریان امور قرارگیرند و از سوی دیگر حجت را بر مسئولان تمام کرده باشند.
شاید کمی روی این مسئله فکر کنیم درک این مطلب خیلی هم سخت و دشوار نباشد، چون همه در این مسئله اتفاق نظر دارند که منطقی نیست  که مثلا به کسی اجازه تدریس  در درس ریاضی بدهیم که خودش در این درس نمره پایین آورده و تجدید شده است ! این کار واقعا غیرعاقلانه به نظر می‌رسد مگر این که این آقا برود درس‌های بعدی اش را خوب بخواند و نشان دهد که ریاضیاتش قوی شده است، این مسئله هم در طول زمان حاصل می شود و در امتحانات مختلف است که معلوم می شود، این فرد صلاحیت تدریس را پیدا کرده است یانه.
محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس عالی مدیریت استراتژیک در این باره می گوید :” متاسفانه دولت فعلی در برخی پست ها از کسانی استفاده کرده که در فتنه دخیل بودند و اینطور که پیداست یکی از اهداف فتنه گران در دستگاه هایی از قبیل آموزش عالی و حوزه فرهنگی در زمینه سازی برای تکرار فتنه است. لذا براساس نظرصریح حضرت آقا که به تبعیت از نگاه حضرت امام است، نباید امورات کشور به دست نامحرمان اداره شود. رهبری معتقدند که فتنه گران نامحرم هستند و حق شهروندی به این نیست که هرفردی حق دارد درمسئولیت های بزرگ گماشته شود، حتی اگر صلاحیت نداشته باشد.
 بعد ازبیانات حضرت آقا در نماز جمعه
 29 /3/88 همه از اصحاب فتنه این انتظار را داشتند که با مشاهده فضای عمومی کشور و آشکارشدن  دست های پنهان کلاهبرداران سیاسی غرب خود را از این معرکه نجات می دادند و مرز بندی خود را با این جریان مشخص می کردند، اما متاسفانه نکردند، باید ازمردم عذرخواهی می کردند که آن را هم نکردند، باید خودشان را از این غائله کنار می کشیدند که نکشیدند  و متاسفانه به مواضع خودشان ادامه دادند.
 لذا مقام معظم رهبری با مطرح کردن این موضوع در دیدار اخیرشان با دولتمردان کنونی ، در واقع به دولت این فرمان مستقیم را صادر کردند که به آنچه در جریان رای اعتماد مجلس بر دوری از جریان فتنه و فتنه گران متعهد شدند پایبند باشند. لذا وزرا باید از این پس نسبت به این موضوع حساس باشند و به تذکرات رهبری توجه جدی داشته باشند. 

۹۳/۰۶/۲۴

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">