هزینه کردن از عاشورا و حرکت امام حسین برای توجیه کارها اقدامی زشت است.
قدیری ابیانه افزود: آقای روحانی سعی می کند بار مسؤولیت ها را به دوش دیگران بیندازد و در این ماجرا نیز دیدیم که از قیام عاشورا هم هزینه کرد و تحریفی در این زمینه صورت داد که آن را مذاکره نامید در حالی که ابدا این گونه نیست.
این کارشناس و فعال سیاسی اظهار داشت: من مثالی در این باره می زنم، اگر این روند را ادامه دهیم، خواهند گفت در ماجرای امر خدای متعال به فرشتگان الهی برای سجده به حضرت آدم و استنکاف شیطان از این اقدام و مهلت خواستن از خدا برای این که بتواند انسان ها را گمراه کند نیز بحث تعامل و مذاکره در میان بوده است.
وی اظهار داشت: من بیم این را دارم که در آینده اگر روزی به این نتیجه برسیم (که اجازه چنین کاری را ندارند) که به آمریکا اجازه داده شود به همه جای کشور ما سرک بکشد و مسیر جهنم را پیش پای ملت ما بگذارد، آقای روحانی با این تفسیری که می کند خواهد گفت نتیجه ای که از این آیه و رفتار خدا با شیطان می گیریم این است که اولا مذاکره است، بعد مهلت دادن به آمریکا برای سرک کشیدن به هر جای کشور و بعد هم این ادعا مطرح خواهد شد که ما کاری خدایی کردیم!
قدیری ابیانه با بیان این که این نوع تفسیرها شبیه تفسیری است که از درس عاشورا مطرح کرده اند، اظهار داشت: همه از عاشورا درس قیام، شهادت طلبی، فداکاری، مبارزه با ظالم، استکبار ستیزی و زیربار زور نرفتن می گیرند، اما آقای روحانی از آن درس مذاکره و تعامل می گیرد.
این فعال و کارشناس مسائل سیاسی اضافه کرد: هزینه کردن از عاشورا و امام حسین(ع) برای تایید و توجیه عملکرد خودمان، کاری بسیار زشت و ناپسند است.