پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

يكشنبه, ۲۵ آبان ۱۳۹۳، ۰۲:۵۳ ق.ظ

۰

جوان آنلاین: به مناسبت سالروز شهادت ادواردو آنیلی

جنگ نرم کلید واژه‌ای نام آشناست که این روزها خیلی‌ها از آن می‌گویند و می‌نویسند؛ جنگی نامتقارن که دیگر با ساخت یک مستند یا شوی تلویزیونی نمی‌توان آن را خلاصه کرد.

جنگ نرم کلید واژه‌ای نام آشناست که این روزها خیلی‌ها از آن می‌گویند و می‌نویسند؛ جنگی نامتقارن که دیگر با ساخت یک مستند یا شوی تلویزیونی نمی‌توان آن را خلاصه کرد. 

دشمن با ظاهری فریبنده و مجهزتر از قبل به خانه‌های ما هجوم آورده است و این موضوع را می‌توان در اشکال مختلف مشاهده کرد، اما آنچه مطرح است آن است که در مقابل این تهاجم نرم چه کرده‌ایم و چه باید بکنیم؟! حقیقتی که وجود دارد این است که دیگر راهکارهای قدیمی کارایی چندانی ندارد و باید با زبان روز فعالیت کرد تا روی نوجوان و جوان در تیررس تهاجم اثربگذارد، زیرا جوان امروز کمتر رغبتی به مطالعه دارد و تا چیزی را نبیند نمی‌پذیرد؛ در حالی‌که ما برای الگوسازی میان آنها یا قدمی برنداشته‌ایم یا ناقص عمل کرده‌ایم (الگوسازی بازیگران و فوتبالیست‌ها.)

 یکی از افرادی که می‌تواند برای معرفی انقلاب اسلامی و هویت ایرانی اسلامی‌مان مؤثر باشد، ادواردو آنیلی است؛‌ جوانی که با وجود داشتن یک امپراتوری به معنای کامل از بهترین برندهای تولیدات ساخت بشری خود را تسلیم کامل اسلام و قرآن و در راه اعتقادات حتی جانش را فدا کرد. زندگی ادواردو هرچند در قرن 21 و در قلب اروپا رخ داده است اما انسان را ناخودآگاه به یاد مسلمانان صدر اسلام می‌اندازد؛ ‌مردی که شاید خداوند او را به عنوان نشانه برای مسلمانان و شیعیان عصر حاضر قرار داده است تا فریب دنیا و ظواهر آن را نخورند. او خود مالک تمام این برندهای شاخصی بود که عده‌ای آن را مبنای فخر خود بر دیگران قرار داده‌اند.

اما سؤال اینجاست ما برای معرفی این شخصیت به نسل جوان کشورمان چه کرده‌ایم؟! اولین قدم ساخت مستند ادواردو بود پس از آن سخنرانی‌های دکتر قدیری ابیانه دوست ادواردو و نمایش فیلم در تلویزیون و دانشگاه‌های مختلف بود که سبب شد بخشی از جامعه با وی آشنا شوند. پس از آن در سال 85 انجمن شهید ادواردو آنیلی در اصفهان تشکیل شد ولی با همه این احوال هنوز خیلی‌ها با او آشنا نشده‌اند و نمی‌دانند چه شخصیتی است که باید حتی به عنوان شاخصه جنگ نرم از آن استفاده کرد. مدیر انجمن اسلامی شهید ادواردو آنیلی می‌گوید: ما تلاش خود را کرده‌ایم و معتقدیم که ادواردو می‌تواند یک برگ برنده در جنگ نرم باشد اما متأسفانه به‌رغم ظرفیت بالا از سوی مسئولان فرهنگی همکاری و معاونت لازم صورت نمی‌گیرد تا بیشتر روی این مسئله مانور بدهیم؛ چرا که بعضاً بیلان‌کاری و اهمیت بیشتری دارد تا تجهیز جوانان در جنگ نامتقارن فرهنگی. این در حالی است که بدون شک معرفی ادواردو به عنوان مصداق هویت اسلامی ما می‌تواند به غلیان احساسات و انقلاب درونی در افراد بینجامد.

تنها پخش یک سریال تخیلی کره‌ای یعنی جومونگ توانست در سطح بسیار وسیعی تأثیرات فرهنگی به‌جا بگذارد پس چرا معرفی و کار درباره شخصیتی حقیقی چون ادواردو به عنوان یک قهرمان در عرصه جنگ نرم و تقوی هنوز مغفول مانده است؟!

مهدی ملک‌الکتاب خیابانی از مبارزان شناخته شده قبل از انقلاب است که در دهه 60 با ادواردو آشنا می‌شود و مدتی را با وی زندگی کرده است. او می‌گوید: ادواردو یک جنتلمن بود موقع غذا خوردن و برخوردهایش این موضوع را به راحتی می‌توانستیم بفهمیم اما با همه این وجود ساده و بی‌آلایش بود، عاشق امام خمینی (ره) بود و برای کمک به انقلاب هر کاری که می‌توانست انجام می‌داد. روح انسانی و عرفانی ادواردو در همان دیدار کوتاه بر وی اثر گذاشته بود.

سؤال اینجاست چرا از چنین ظرفیت‌های عظیم برای مسلح کردن جوانان و نوجوانان‌مان در مقابل جنگ نرم دشمن استفاده مطلوب برده نمی‌شود؟!‌ ای‌کاش مسئولان فرهنگی ما هم مانند مقام معظم رهبری نسبت به جنگ نرم حساسیت داشتند و مانند ایشان می‌اندیشیدند که اگر این‌گونه بود به راحتی می‌توانستیم معادلات این تهاجم نامتقارن را به نفع خود تمام کنیم، آنچنان که در سایر عرصه‌ها همین گونه بوده‌ایم. 
نویسنده : معصومه طاهری 
۹۳/۰۸/۲۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">