پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

سه شنبه, ۱۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۱۱ ق.ظ

۰

وبگاه آمریکایی در تحلیلی نوشت: خاورمیانه امروزه بیشتر نیاز به تسلیحات دارد زیرا برخی سران خاورمیانه منطق زور را درک می‌کنند و «کیسینجر» وزیر خارجه سال‌ها قبل آمریکا نیز‌ گفته بود، اعمال دیپلماسی بدون تهدید نظامی بی‌اثر است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وبگاه آمریکایی «دیلی کالر» در گزارشی نوشت: روزانه دو سوم نفت مصرفی جهان از هفت منطقه واقع در اقیانوس‌ها می‌گذرد که یکی از مهمترین آن‌ها تنگه هرمز در خلیج فارس است که بین ایران، عمان و امارات متحده عربی قرار گرفته است.

این وبگاه‌ آمریکایی می نویسد: ... متاسفانه توانایی نیروی دریایی آمریکا در باز نگه داشتن تنگه هرمز به نسبت گذشته ضعیف‌تر شده است و قابلیت‌های نظامی ایرانیان به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش یافته است. ... بستن تنگه هرمز با وجود افزایش تولید نفت آمریکا اثرهای جدی اقتصادی بر این کشور می‌گذارد. اگر تنگه هرمز برای دوره‌ای طولانی بسته شود، بهای نفت نیز افزایش یافته و اقتصاد آمریکا شاید به رکود بیافتد. 

بر اساس این گزارش، تنگه هرمز مهمترین مسیر دریایی تامین انرژی جهان است که بیش از 17 میلیون بشکه نفت خام _ یک سوم حمل و نقل نفتی جهان از راه دریا_ روزانه از آن عبور می‌نماید. باید گفت که تاریخ آموزنده است. در چهار دهه گذشته عمده افزایش بهای نفت در سال‌های 1973، 1979، 1991 و  2008 در مدت زمان کوتاهی موجب بیکاری  و رکود اقتصادی در آمریکا شد. ... آیا ایران اینک می‌تواند به طور موفقیت آمیزی تنگه هرمز را ببندد؟عوامل‌ جدید مبین این هستند که پاسخ این سئوال «مثبت» است.

در ادامه این گزارش با اشاره به مشکلات فراروی آمریکا در باز نگه داشتن تنگه هرمز و ارزیابی‌های صورت گرفته در این‌باره و عدم وجود ناوهای هواپیمابر آمریکا در منطقه برای مدت‌ها نوشت: ایران نیز قابلیت‌های نظامی خود را از سال 2002 به این سو افزایش داده، به طوری‌که انواعی متفاوت از موشک‌های هوشمندی که قادرند به پایگاه‌های نظامی آمریکا و کشورهای عربی متحد در منطقه اصابت کنند را در اختیار دارد.

نقطه دیگر نگرانی حمایت ایران از حوثی‌ها در یمن است. نیروهای حوثی‌ یمن ... امکان احاطه و تسلط ایران را در باب المندب و آبراه سوئز که روزانه 7.3 میلیون بشکه نفت خام از‌ آنجا عبور می‌کند را می‌دهد.

«دنیس راس» مقام پیشین آمریکایی در این باره معتقد است،سلطه ایرانیان به ویژه رفتارشان در خلیج فارس بسیار خصمانه شده و به طور قابل ملاحظه‌ای ارتش ایران به نیروهای سپاه در سوریه پیوسته و ایرانی ها در بکارگیری گسترده‌تر نظامیان شیعه و تجهیز شیعیان بحرینی و عربستانی مبادرت کرده و موشک‌های خود را نیز آزمایش می‌نمایند. بدون مشارکت آمریکا، متحدان خلیج فارسی ما ... نمی‌توانند در برابر رشد ایران قابله کنند.

در  خاتمه این مطلب آمده است: ... در خاورمیانه ما امروزه برای تامین امنیت بیشتر نیاز به تسلیحات داریم زیرا «پوتین» رییس جمهور روسیه و رهبران خاورمیانه منطق زور را درک می‌کنند . همانطور که «هنری کیسینجر» وزیر خارجه سال‌ها قبل آمریکا مدت‌ها‌ پیش گفت، بکارگیری دیپلماسی بدون تهدید نظامی ‌اثری ندارد.

http://www.farsnews.com/13950317001108

۹۵/۰۳/۱۸

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">