پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

چهارشنبه, ۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۰۷:۵۲ ب.ظ

۰

خبرگزاری شبستان: عضو انجمن علمی علوم راهبردی، ترویج فرهنگ مصرف کالای خارجی توسط استعمار را در راستای مصرف گرایی دانست و خاطرنشان کرد: آنها از نظر فرهنگی این کار را ترویج کردند که مصرف کالاهای خارجی و غربی نشانه تشخص اجتماعی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، محمدحسن قدیری ابیانه، عضو شورای بین الملل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، شب گذشته (25 خرداد) در ضیافت اجتماعات نخبگان که با مشارکت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های این استان برگزار شد، گفت: سیاست استعمارگران این است که نفت کشورهای نفت خیز اهرمی در دست آنها نباشد.

 وی با ذکر سوالی از طرف استعمار که چکار باید کرد که ما نیازمند آنها باشیم؟، اظهار داشت: آنها تلاش کردند کشور ما باید وابسته به فروش نفت خام باشد و برای این وابستگی باید تولید ثروت نکرده و همچنین باید کار نکنیم.

 

قدیری ابیانه، با اشاره به اینکه استعمار تلاش کرد برای اینکه کار نکنیم فرهنگ کار ما را خراب کردند، عنوان کرد: یکی از کارکردهای رژیم پهلوی، آل سعود و غیره این است که اهداف کشورهای استعمارگر را در کشورهای ما پیاده کنند.

 

عضو انجمن علمی علوم راهبردی، اذعان داشت: قرار نیست آمریکا ارزش های خود را به کشورها صادر کند؛ بلکه به دنبال پیاده کردن ارزش های مورد نظر خود که منافع استعماری در آنها دارد بوده و در این زمینه کار کرده و کشور ما را از نظر فرهنگ کار ویران کرد.

 

عضو شورای بین الملل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، ادامه داد: ما بعد از انقلاب به این موضوع توجه نکرده، بلکه فرهنگ کار را بدتر کردیم.

 

وی بعد دوم استراتژی دشمنان استعمارگر را درآمدهای نفتی دانست و افزود: استراتژی بعدی آنها براین است که درآمد حاصل از صادرات نفت کشورهای نفت خیز در کارهای عمرانی و آبادانی کشور مصرف نشود و ما مصرف گرا باشیم و بعد برای اینکه این پول در کشور هزینه نشود، ما باید کالاهای آنها را مصرف کنیم.

 

قدیری ابیانه، یکی از کارهایی که در این زمینه انجام دادند را ترویج فرهنگ مصرف کالای خارجی دانست و خاطرنشان کرد: آنها از نظر فرهنگی این کار را ترویج کردند که مصرف کالاهای خارجی و غربی نشانه تشخص اجتماعی است.

 

عضو سازمان نظام مهندسی کشور، با اشاره به اینکه استعمار ما را مصرف گرا بار آورد، افزود: این مدل در حد فرهنگ مصرف نبود؛ بلکه سیستم اداری و نظام کشور ما را بر این اساس برنامه ریزی کردند و در این زمینه قوانین واردات تسهیل کننده و به نسبت قوانین صادرات آسان تر است.

  

وی با بیان اینکه برای گشایش در اقتصاد باید فکر و حواسمان را از نفت دور کنیم، افزود: دیگر زمانی که قیمت نفت 100 دلار بود گذشت و هیچ گاه دیگر نفت به این قیمت نمی‌ رسد پس باید برای رشد اقتصادی به فکر دیگری باشیم.

 

قدیری‌ ابیانه با اشاره به اظهارات برخی مسئولان از جمله وزیر اقتصاد در خصوص بدهی‌ های دولت به همه بخش‌ ها اعم از بیمه‌ ها، تأمین اجتماعی و کارمندان و شرکت‌ ها و سایر بخش‌ ها اظهار داشت: دولت بر اساس آمار 540 هزار میلیارد تومان بدهکار است.

 

سفیر سابق ایران در مکزیک، گواتمالا و استرالیا افزود: از مشکلات اساسی کشور این است که دل به کار نمی‌ بندیم و مصلحت‌ ها را فدای محبوبیت‌ ها می‌ کنیم.

 

وی به ورشکستگی کارخانه ارج و دلایل آن اشاره کرد و گفت: دلیل اول این است که مردم دیگر کالای داخلی نمی‌ خرند.

 

این کارشناس مسائل استراتژیک گفت: دلیل بعدی این است که کارگر و مهندس و کارفرمای ما به خوبی دل به کار نمی‌ بندند.

۹۵/۰۳/۲۶

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">