پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

يكشنبه, ۱۶ آبان ۱۳۹۵، ۰۱:۱۷ ق.ظ

۰

photo168893228524878317همایش استکبار ستیزی با حضور دکتر قدیری ابیانه سفیر اسبق ایران در کشور های مکزیک واسترالیا وباهمت موسسه فکری فرهنگی امام خمینی(ره)،دفتر امام جمعه ودانشگاه های آزاد وپیام نور در باغملک برگزار برگزار شد.

 در این همایش که اقشار مختلف مردم بلاخص دانشجویان ودانش آموزان حضور داشتند دکتر قدیری ابیانه ضمن تشکر از دعوت خویش جهت حضور درجمع صمیمی مردم شهرستان باغملک ازحضار محترم جهت شرکت دراین همایش تشکر و قدردانی کرد و به موضوع استکبار ستیزی پرداخت.

 

قدیری ابیانه بیان داشت: روز استکبار ستیزی است، چه احتیاجی به استکبار ستیزی داریم؟ چرا میگوییم مرگ بر آمریکا؟ آیا اگر راه دوستی با آمریکا را درپیش بگیریم بد است؟ چرا با آمریکا تعامل نداشته باشیم؟

این ها سوالاتی است که مطرح می شوند اما آیا می شود با آمریکا دوست ش؟ راهی وجود دارد ؟ قطعا که ندارد چرا که اگر هم بگوییم درود بر آمریکا از دشمنی او با ایران چیزی کم نمی شود.

 photo168893228524878318

قدیری ابیانه با بررسی وضع موجود درجهان، آمریکا و ایران و اینکه در چه موقعیتی قرار دارند گفت: یک زمانی آمریکا ۴۰درصد اقتصاد جهان را دراختیار داشت اما به این شکل نماند واقتصاد سایر کشورها سرعت و رشد بیشتری داشت و سهم اقتصاد آمریکا از۴۰ درصد به ۲۰درصد رسیده است و محوریت اقتصاد از غرب و اروپا درحال انتقال به آسیا است، آمریکا بیست هزار میلیارد دلار بدهکار است که رقم بسیار زیادی می باشد و با توجه به این مسائل دنیا از حالت تک قطبی خارج شده و دیگر ابر قدرت نیست.

 سفیر اسبق ایران در کشورهای مکزیک و استرالیا خاطر نشان کرد: استراتژیست ها و تحلیلگران آمریکا می گویندکه جمهوری اسلامی ایران محور تمدن اسلامی درحال شکل گیری است.

دشمن به ایران فقط به عنوان یک کشور اسلامی ثروتمند، بزرگ، قدرتمند و ضدآمریکایی نگاه نمی کند بلکه ایران را به عنوان محور تمدن اسلامی می بیند ما را بزرگ تر از انچه که هستیم و درحال شدن می بیند. آنها از این ترس دارند که وضع خوبشان که به دنبال غارت کشورهایی امثال ایران ودیگر کشورها بدست آمده از بین برود و آمریکا حاضر به تن دادن به این موضوع نیست و مقاومت می کند هر کاری که بتواند جلوی این جریان را بگیرد انجام می دهد.

photo168893228524878320

 

وی تشریح کرد: یک راه وجود دارد که موقعیت خود را حفظ کند، آن هم این است که اروپا، چین، ژاپن و سایر کشورها برای پیشرفت خود نیاز به سوخت دارند. اگر نفت و گاز در اختیار آمریکا باشد آن ها وابسته اند و این نفت و گاز کجاست؟ عمده آن درخلیج فارس و دریای خزر است اگر این منابع را تصاحب کند دیگر جهان چند قطبی نمی شود. پس هدف آمریکا جلوگیری از سقوط خود از تک ابرقدرتی است و تنها راه آن هم اشغال کشورهای دیگر است و مهمترین کشور مد نظر آنها ایران است چرا که آمریکا در دیگر کشورها پایگاه های نظامی دارد و می تواند آنها را تصرف کند اما ایران را باید در صورت تصرف تجزیه کند لذا تجزیه ایران جزء سیاست های قطعی آمریکا است، حال اگر نگوییم مرگ بر آمریکا و بگوییم درود بر آمریکا آیا آمریکا حاضر است از سیاست های خود دست بکشد.

 

وی بااشاره به موضوع برجام گفت: درقضیه ی برجام که ما با آنها دست دادیم ،لبخند زدیم،راه رفتیم آیا تغییری ایجاد شد،حال که ما تعامل کردیم مسئله حل شد؟ امتیازاتی که در برجام دادیم خیلی بیشتر از آمریکا بود. ما همه را اجرا کردیم ولی آنها چه، هرچند امضا کردند و تعهد دادند اما اجرا نمی کنند. پس این تعامل به چه دردی می خورد؟ هی رفتند و آمدند و گفتند که در روز اجرای برجام تمام تحریم ها لغو خواهد شد. الان که به دنبال نتایج آن هستیم می گویند صبر کنید با گذشت ۹ماه به هیچ نتیجه ای نرسیده ایم و به جای پاسخ گویی، به مردم توهین می کنند. درجایی که رسمی ترین نطق یک کشور آنجا قرائت می شود می گویند که تحریم های ظالمانه رفع شد مگر تحریم های عادلانه هم داریم.

 

قدیری ابیانه افزود: امام خمینی (ره) فرمودند"اگر دیدید بیگانگان از شما حمایت می کنند بدانید اشکالی در کار شما وجود دارد "این اشکال آنقدر بزرگ است که از رئیس جمهور نشدن شما می ترسند".

رهبری می فرمایند :"فتنه خط قرمز ماست" اما در همین چند روزه سه وزیر دخیل در فتنه را به عنوان وزیر پیشنهاد داده است. آیا دشمن شناسی بد است؟ دشمن ستیزی نشانه دشمن شناسی است. آیا آمریکا بعداز ۲۲بهمن ۵۷ تا ۱۳ آبان ۵۸ در ایران سفارتخانه نداشت؟ نه تنها داشت بلکه سفارتخانه را به محل جاسوسی تبدیل کرده بود و قصد براندازی نظام را داشتند. این را از اسناد کشف شده پیدا کردند.

 

وی در پایان اظهار داشت:نتیجه می گیریم اعتماد به آمریکا اشتباه است چرا که مصدق به آمریکا اعتماد کرد و او را به عنوان دوست فرض می کرد امیدوار بود به حمایت آمریکا درمقابل انگلیس، اما چه شد با یک کودتا کشور را ۲۵ سال درگیر خدیکتاتوری کرد. باید پرسید شما که نمی توانستید مشکلات کشور را حل کنید چرا وعده صد روزه دادید، وعده صد روزه کلاهی بود که بر سر مردم گذاشتید. پس چطور حال وعده چهار ساله می دهید به فرموده حضرت امام: قول مرگ بر آمریکا مرگ بر آنها می آورد ،چرا پرچم آمریکا را آتش میزنند؟ چون سمبل حاکمیت آمریکاست. ما با مردم آمریکا کاری نداریم بلکه با حاکمیت آن کار داریم  پس باید دشمن را بشناسیم و هیچگاه از استکبار ستیزی دست بر نداریم.

 درانتها جمع حاضر سوالاتی را بیان کردند که به همه ی آنها پاسخ داده شد.

۹۵/۰۸/۱۶

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">