تصمیم به مذاکره با آمریکا بدون اذن رهبری خیانت به کشور است
سفیر سابق ایران در مکزیک با بیان اینکه رییس جمهور در موقعیتی نیست که بدون اذن رهبری بخواهد تصمیم به مذاکره با آمریکا بگیرد گفت: اگر کسی بدون اذن رهبری وارد مذاکره شود او به کشور خیانت کرده و مواخذه و مجازات خواهد شد.
محمدحسن قدیری ابیانه در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص اوجگیری بحث مذاکره با ایران از سوی سیاستمداران آمریکایی با بیان اینکه بدهی های آمریکا ظرف پنج سال گذشته دو برابر شده که شانزده برابر درآمد سی و چهار سال نفت ایران است، عنوان داشت: همه پیش بینی ها حاکی از این است که این بدهی ها در حال افزایش است.
وی افزود: اگر آمریکا بتواند منابع نفتی خاورمیانه شامل نفت ایران، عراق و کل نفت کشورهای منطقه را تصاحب کند عملا جلوی چندقطبی شدن جهان را خواهد گرفت و به تمدن بزرگ اسلامی ضربه خواهد زد.
قدیری ابیانه با تاکید بر اینکه هدف آمریکا جلوگیری از از بین رفتن موقعیت ابرقدرتی خودش و جلوگیری از چند قطبی شدن جهان است، اظهار داشت: خاورمیانه بزرگ مورد نظر جرج بوش نیز، خاورمیانه ای بود که به اشغال آمریکا درآمده و تحت سلطه آمریکاست.
وی ادامه داد: اهمیت این موضوع در این است که با وجود اکتشاف هایی که آمریکایی ها در حوزه نفت کردهاند خودشان به این نتیجه رسیدهاند که تا ده سال آینده نفت آمریکا و تا چهار سال دیگر نفت انگلستان تمام می شود.
قدیری ابیانه افزود: مهمترین مانع برای تحقق تسلط آمریکا بر خاورمیانه و ذخایر بزرگ نفتی آن وجود جمهوری اسلامی ایران و عمق استراتژیک آن یعنی محور مقاومت، فلسطین، عراق، سوریه و حزب الله است.
موضوع ناروشنی بین ما و آمریکا وجود ندارد که با مذاکرات بخواهد شفاف شود
وی افزود: در چنین شرایطی مسلم است که اگر ما حاضر به مذاکره باشیم، آمریکا حاضر به تن دادن به حقوق حقه ایران نیست.
سفیر سایق ایران در مکزیک با بیان اینکه موضوع ناروشنی بین ما و آمریکا وجود ندارد که با مذاکرات بخواهد شفاف شود، اظهار داشت: بنابراین مذاکره و رابطه با آمریکا در این مقطع هیچ سودی ندارد.
قدیری ابیانه ادامه داد: بارها آمریکایی ها گفته اند قصدشان از مذاکره و برقراری رابطه با ایران و یا داشتن سفارت در ایران این هست که دشمنی خودشان را موثرتر و دقیق تر ایفا کنند.
وی افزود: اسناد لانه جاسوسی هم نشان داد که آنها در حالی که آن زمان نیز حرف های دیپلماتیک زیبایی می زدند در عمل به دنبال دامن زدن به قومیت گرایی، کودتا، ضربه زدن به اقتصاد کشور، جعل اسناد و نفوذ دادن جاسوس ها به دستگاههای حکومتی بودند.
قدیری ابیانه تاکید کرد: اگر آنها باز هم در ایران سفارت داشته باشند باز هم این اعمال را تکرار خواهند کرد و لذا داشتن رابطه با آنها به معنای ختم خصومت هایشان نخواهد بود.
وی افزود: حذف تهدید هم برای انجام مذاکره کافی نیست. چون آنها اموال ما را مصادره کرده اند و همچنان از اسرائیل حمایت می کنند.
مصلحت کشور رابطه با آمریکا را ایجاب کند رهبری پیشاپیش آن را به اطلاع ملت می رسانند
وی با اشاره به شرطی که حضرت امام مطرح کردند و مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید دارند، عنوان داشت: رابطه با آمریکا در صورتی ممکن است که آمریکا آدم شود، اگرچه هیچ نشانه ای مبنی بر اصلاح رفتار و آدم شدن آمریکا وجود ندارد.
قدیری ابیانه با تاکید بر اینکه تصمیم در مورد سیاست های کلان کشور در اختیار مقام معظم رهبری است، بیان داشت: رییس جمهور در موقعیتی نیست که بدون اذن رهبری بخواهد تصمیمی به مذاکره گیرد و یا وارد مذاکره با آمریکا شود.
وی تاکید کرد: اگر کسی وارد مذاکره بدون اذن رهبری شود او به کشور خیانت کرده و مواخذه و مجازات خواهد شد.
قدیری ابیانه تصریح کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند اگر روزی مصلحت کشور ایجاب کند رابطه با آمریکا برقرار می شود و ایشان نیز پیشاپیش این امر را به اطلاع ملت ایران می رسانند و تدابیر لازم را برای آن خواهند اندیشید.
وی افزود: من معتقدم نفس بیان اظهارات رییس جمهور در 22 بهمن و اینکه اگر آمریکا دست از تهدید بردارد من خودم مذاکره می کنم، هم نفعی برای کشور ما ندارد.