پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

سه شنبه, ۱۸ بهمن ۱۳۹۰، ۰۱:۰۰ ق.ظ

۰

دکتر محمد حسن قدیری ابیانه در گفتگو با پایگاه 598:
هزینه بالای تبلیغات نمایندگان از راه سالم جبران نمی شود/ برخی از احزاب نامزد حزب خودشان را بر اصلح ترجیح می دهند.
اکنون شاهد این هستیم که در انتخاب نامزدها در مناطق مختلف کشور مرزبندی با ساکتین فتنه را از معیارهای انقلابی بودن خارج کردند و در برخی از مناطق ساکتین فتنه را به مخالفین فتنه ترجیح دادند و متاسفانه برخی از این احزاب و گروهها تمام تلاششان این است که اعضای خودشان را در لیست بگنجانند حتی اگر اشخاص از موضع انقلابی برخوردار نباشد و بنده حق را به جبهه پایداری می دهم که به حضور این عده اعتراض داشته باشند.
سرویس خانه ملت پایگاه 598 - با نزدیک شدن به ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی و توجه رسانه ها و اذهان عمومی نسبت به کمیّت حضور گروه ها و احزاب، دقت به موضوع کیفیت حضور در این عرصه سرنوشت ساز، تا حدود زیادی دیده نمی شود. موضوعاتی چون اهمیت و ضرورت پایداری بر ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی، آسیب ها و تهدیدات حضور فتنه گران و منحرفین و افراد ساکت در مخاطرات و تهدید های پیش روی انقلاب اسلامی در پست های کلیدی نظام وجود دارد.
 
حال به منظور بررسی و تبیین این موضوعات، پایگاه 598 در مصاحبه ای با دکتر محمد حسن قدیری ابیانه از کارشناسان مسائل سیاسی و همچنین نامزد نمایندگی مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کاشان و آران و بیدگل به گفتگو پرداخته است که در ادامه می آید.

شاخصه اصلی نماینده آرمانگرا ایستادگی در برابر فتنه هاست

شاخصه نمایندگان انقلابی آرمانگرا چیست؟

نماینده انقلابی آرمانگرا باید به آرمان های اسلامی ایمان داشته باشد و مردم را به سمت آن آرمان سوق دهد و برای اینکه بتواند عامل این حرکت شود باید واقع گرا باشد و واقعیت را بشناسد و به این مسیر و هدف ایمان داشته باشد و بتواند در مقابل خطرات ایستادگی کند و عندالزوم فداکاری کند. یکی از مصادیق این آرمانگرایی، ایستادگی در مقابل فتنه ها و موضع گیری به موقع است و زمانی که در حق رهبری و نظام اجحاف می شود وارد میدان می شود و آن هم نه فقط تدافعی، بلکه تهاجمی نسبت به دشمن. وقتی که فتنه 88 با هدایت آمریکا و اسرائیل و انگلیس انجام شد و استکبار اساس اسلام ، ولایت فقیه و شخص رهبری و امام را مورد هدف قرار دادند آیا کسی که در مقابل این عمل سکوت کرد و یا تاخیر موضع گرفت اصولگرا است. اینگونه تعلل ها علی رغم خواست مردم و تاکیدات رهبری بود پس چنین افرادی نمی توانند مصداق بارز آرمانگرایی و انقلاب باشند. چون حتی اگر با فتنه و فتنه گران هم موافق نبودند و از آن ناراحت بودند اما حاضر به دفاع نشدند و این ضعف بزرگی است.

هزینه بالای تبلیغات نمایندگان از راه سالم جبران نمی شود

آیا نمایندگانی که در تصویب طرح وقف دانشگاه آزاد و حقوق مادام العمر و همچنین تعلل در طرح نظارت در نمایندگان نقش موثری داشتند می توانند در زمره نمایندگان اصولگرا قرار بگیرند؟ مشکل کار کجاست؟

به نظر بنده ما در دوره بعدی مجلس نیز همانند دوره های قبلی در  همین قضیه دچار مشکل خواهیم بود، متاسفانه نامزدها ولو اینکه رأی بیاورند چندین برابر حقوقی که از نمایندگی خواهند گرفت هزینه می کنند و این هزینه ها را باید یک طوری جبران کنند و از راه سالم نمی شود جبران کرد بنابراین نظارت بر نحوه عملکرد نامزدها در دوره انتخابات و همچنین نظارت بر عملکرد نمایندگان در طول 4 سال که می تواند مانع این روشها و جبران ها شود با مخالفت روبرو خواهد شد.

از میزان هزینه هایی بالایی که نامزدها می کنند می توان از قبل پیش بینی کرد که آنها بر نظارت هزینه ها و درآمدها مخالف باشند البته برمی گردد به یک فرهنگ که مردمی که توقع دارند نامزدها معمولا صدها میلیون تومان هزینه کنند و متاسفانه به این صورت است که یک نامزد با این توقع عمومی مواجهه است که چندین فرد با چندین منطقه از او توقع کمک دارند. یعنی این که باید به مردم حوزه انتخابیه خودش کمک کند تا بتواند به مجلس راه پیدا کند و معمولا نمایندگانی می توانند راه پیدا کنند که بتوانند این هزینه ها را پرداخت کنند و اطمینان داشته باشید نمایندگانی که این گونه هزینه ها را انجام دهند با طرح نظارت بر نمایندگان موافقت نمی کنند.

برخی مرزبندی با ساکتین فتنه را از معیار انقلابی بودن خارج کرده اند

وضعیت اصولگرایان را در شرایط فعلی چطور ارزیابی می کنید و وجود رقابت بین اصولگرایان در انتخابات آتی را چگونه ارزیابی می فرمایید؟

ما از ابتدا هم امیدوار بودیم که اصول گرایان به وحدت برسند اما این وحدت باید بر اساس اصول باشد و نه تقسیم قدرت، متاسفانه اشکالاتی در شکل گیری وحدت وجود دارد و یکی از آنها این است که در جمع 8+7 افرادی حضور دارند که اینها خودشان در فتنه سکوت کردند.

معنی ندارد که رئیس مجلس و شهردار به عنوان شخص در رأس  باشند و شاهد این هستیم که در انتخاب نامزدها در مناطق مختلف کشور مرزبندی با ساکتین فتنه را از معیارهای انقلابی بودن خارج کردند و در برخی از مناطق ساکتین فتنه را به مخالفین فتنه ترجیح دادند و متاسفانه برخی از این احزاب و گروهها تمام تلاششان این است که اعضای خودشان را در لیست بگنجانند حتی اگر اشخاص از موضع انقلابی برخوردار نباشد و به نظر بنده اینجا حق با جبهه پایداری است که به حضور این عده اعتراض داشته باشند.

برخی از احزاب نامزد حزب خودشان را بر اصلح ترجیح می دهند

جبهه پایداری با شعار گفتمان اصول گرایی و حفظ گفتمان اصول گرایی به عرصه سیاسی کشور وارد شده است پایداری بر اصول چه نتایجی می تواند برای کشور و نظام به همراه داشته باشد؟

معیار باید معیار اصول ، انقلاب و  وفاداری به امام و رهبری باشد و کسانی که رهبر و انقلاب را تنها گذاشتند و سکوت کردند در مقابل فتنه و این فتنه عظیم را یک اختلاف شخصی بین موسوی و احمدی نژاد دانستند اینها نمی توانند در رأس قرار بگیرند و زمانی که عضو کمیته 8+7 می شوند نظر خودشان را اعمال می کنند بنابراین برخی از احزاب نامزد عضو حزب خودشان را بر اصلح ترجیح می دهند در حالی که گفتمان انقلابی این است که اصلح را ترجیح دهند حتی اگر رقیب حزبشان باشد.

علامه مصباح معیارهای خالص اصولگرایی را مطرح کردند

با توجه به شخصیت و مواضع و تفکرات علامه مصباح یزدی نقش هدایتی این تفکر دینی را در عرصه های گوناگون سیاسی و بخصوص انتخابات آتی مجلس را چگونه می دانید؟

من همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند معتقدم که علامه مصباح یزدی جای خالی شهید مطهری و علامه طباطبایی را پر کرده اند، و معیارهای خالص اصولگرایانه را مطرح می کنند و ایشان به شاگردان و مرتبطین خودشان گفته اند که اصلح را بر اعضای خودتان ترجیح بدهید و در آنطرف هم شخصیت های وارسته ای وجود دارند مثل حضرت آیت الله مهدوی کنی و حضرت آیت الله یزدی که آنها هم شخصیت برجسته اسلامی هستند اما نقیصه هایی که در این جمع وارد شده این یک غفلت است.

اگر ناخالصی ها در گروه 8+7 نبود اصولگرایان به اتحاد می رسیدند

آقای دکتر قدیری، رقابت بین جبهه پایداری و جبهه متحد اصولگرایان یا همان گروه 8+7 را چگونه ارزیابی می کنید؟

اگر این ناخالصی ها در جبهه 8+7 نبود و حضور ساکتین فتنه را در این جمع شاهد نبودیم شاید موجب اتحاد کلی اصولگرایان و یک پیروزی بزرگ می شد اما به هرحال اگر متحد هم نشوند با توجه به این که مشترکات بسیاری هم بین این دو جبهه در نامزدها وجود دارد رقابت بر سر صندوقهای رأی مشخص خواهد شد. برخی از شخصیت های مملکتی وابسته به گروه 8+7 در صحبت هایشان علیه ساکتین فتنه موضع گیری می کنند و می گویند اما همین افراد وقتی صحبت از رفقا و دوستان نزدیکشان می شود این معیارها را فراموش می کنند.

گفتمانی پیروز است که برپایه ولایتمداری باشد

تداوم گفتمان سوم تیر برای کشور چه برکات و مزیت هایی را می تواند داشته  باشد؟

گفتمان سوم تیر یا هر گفتمان دیگری باید در راستای ولایت مداری و ولایت پذیری باشید در حقیقت سوم تیر شاخه ای از همان ولایت مداری و اسلام مداری بوده بنابراین بهتر است ما بحث گفتمان ولایی را به عنوان محور قرار بدیم. پیروزی آقای احمدی نژاد هم در هر دو دوره و پیروزی اصولگرایان در مجلس هفتم و هشتم هم به همین خاطر بود که از گفتمان ولایی طرفداری کردند و یا حداقل اینگونه وانمود کردند.

۹۰/۱۱/۱۸

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">