پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

پنجشنبه, ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۲، ۰۱:۰۵ ب.ظ

۰

 مناظره قنبری و قدیری‌ابیانه

قنبری: عذرخواهی وزیر خارجه آمریکا از دستاوردهای دولت خاتمی بود / قدیری‌ابیانه: عذرخواهی مقامات آمریکایی برای ما بی‌اهمیت است.

قدیری‌ابیانه گفت: عذرخواهی چه سودی برای ملت ایران می‌کند که هزینه‌های فراوانی را در طول این نیم قرن به واسطه خوی استعماری و استکباری آمریکا پرداخت کرده‌اند و ایالات متحده به جای عذرخواهی باید خسارت این عقب‌ماندگی کشور را بدهد.

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان، محمدحسن قدیری‌ابیانه کارشناس عالی وزارت امور خارجه و داریوش قنبری استاد علوم سیاسی دانشگاه الزهرا در قالب مناظره‌ای در دانشگاه کاشان به بررسی موضوع رابطه با آمریکا و غرب پرداختند و نظرات خود را پیرامون ضرورت‌ها، ظرفیت‌ها و باید و نبایدهای آن بیان کردند.

قدیری ابیانه در ادامه مناظره، با تأکید بر این‌که نسبت به وعده الهی باید معتقد بود خطاب به کسانی که از روی ترس از قدرت آمریکا در جست‌وجوی ایجاد رابطه با این کشور هستند ابراز داشت: اسرائیل در زمانی که قدرت کنونی را نداشت توانست در 6 روز چند کشور عربی را مورد تجاوز قرار داده و بخش هایی از کشورشان را اشغال کند حال آن‌که امروز با داشتن پیشرفته‌ترین تجهیزات مقابل حزب‌الله و حماس راهی جز تسلیم ندارد و این تفاوت قدرت ایمان و اعتقاد به وعده خدا است.

وی با بیان این‌که آمریکا از ترس ملحق شدن کشورهای اروپا به اروپای شرقی و کره جنوبی و ژاپن به چین و کره شمالی اجازه پیشرفت را به آنها داده گفت: اگر حضور ایران خطری برای منافع آمریکا در منطقه نبود به هیچ وجه اجازه نمی‌داد کشورهایی مانند ترکیه، قطر و... رشد کنند.

کارشناس عالی وزارت امور خارجه سپس به اظهارنظرهای مقامات آمریکایی مبنی بر نابودی رژیم‌ صهیونیستی تا چند سال آینده نیز اشاره و تأکید کرد: کسینجر این زمان را 10 سال آینده و پنتاگون زمان آن را سال 2025 میلادی یعنی 12 سال آینده اعلام کرده است.

قنبری در ادامه با بیان این‌که رابطه با اسرائیل امری متفاوت از رابطه با آمریکا است اظهار داشت: همان‌گونه که آفریقای جنوبی زمان آپارتایت را به رسمیت نشناختیم اسرائیل را به نیز رسمیت نمی‌شناسیم.

وی با اشاره به این‌که یکی از عناصری که به یک کشور هویت می‌دهد بحث شناسایی است بیان داشت: رابطه با کشوری مانند آمریکا که به رسمیت شناخته شده و قبلا رابطه داشته و دولت این کشور را نامشروع نمی‌دانیم با موجودیتی تحت عنوان رژیم اشغالگر قدس متفاوت است.

نماینده ایلام در مجلس هشتم شورای اسلامی در ارتباط با انتقاد قدیری ابیانه به سیاست خارجی دوران اصلاحات عنوان کرد: عذرخواهی آلبرایت وزیر خارجه کلینتون برای کودتای 28 مرداد 32 از ملت ایران، آزادی صادرات برخی از اجناس به آمریکا و رفع محدویت از صادرات پسته فرش ایرانی به آمریکا را برخی از دستاوردهای سیاست تنش‌زدایی دولت خاتمی بوده است.

قنبری با تأکید بر  این‌که عده‌ای نه تنها با آمریکا بلکه با قواعد بین‌الملل مشکل دارند گفت: سیستم بین‌المللی اصول و ارزش‌هایی دارد که باید به آن احترام بگذاریم وگرنه تنبیه می‌شویم.

وی با ذکر این نکته که با اتخاذ یک دیپلماسی خوب می‌توانستیم از صدور قطعنامه علیه خود جلوگیری کنیم ابراز داشت: این قدر که جمهوری اسلامی برای سیاست صلح‌آمیز هسته‌ای تحت فشار قرار گرفته، هندوستان و پاکستان با وجود در اختیار داشتن بمب مورد تهدید و فشار قرار نگرفتند چراکه به موقع لبخند زده و یا حداقل دشمن‌تراشی نمی‌کنند. 

این فعال سیاسی در ادامه به حضور آمریکا در منطقه پرداخت و گفت: این‌که آمریکا از چه کسی حمایت می‌کند زیاد مهم نیست به عبارت دیگر سیستم دموکراسی در عراق جایگزین دیکتاتوری شده و این سیستم است که شیعیان را در عراق همیشه به قدرت می‌رساند چراکه 60 درصد عراق شیعه است و 20 درصد کردها نیز متحد طبیعی به شمار می‌روند بنابراین این سیستم دموکراسی هست که منافع ما را در عراق تأمین می‌کند و این علاوی یا مالکی نیستند که معادلات را به نفع یا ضرر ما تغییر می‌دهند.

قنبری با تأکید بر این‌که ارزش نفت و گازی که در سال در قالب منابع مشترک با همسایگان غارت می‌شود بالغ بر 100 میلیارد دلار است گفت: در حوزه دریای خزر جمهوری آذربایجان از حوزه نفتی سردار روزانه 400 هزار بشکه استخراج می‌کند در حالی که تناسب استخراج نفت در حوزه فروزان از سوی عربستان 405 هزار بشکه بوده و ما تنها 45 هزار بشکه برداشت می‌کنیم و در حوزه هنگام پارس جنوبی قطر 40 میلیارد دلار نیز بیشتر از ما استخراج نفت دارد.

وی تصریح کرد: اگر متوجه باشیم که تحریم‌ها کاغذپاره نیستند و همین کاغذپاره‌ها عراق را به این وضع کشانده است.

قنبری با بیان این‌که کویت با برقراری رابطه با آمریکا توانست استقلال خود را در برابر صدام حفظ کند ادعاهای مسئولان امارات متحده در مورد جزایر سه‌گانه را جرأت ناشی از همین رابطه قلمداد و عنوان کرد: کشور کوچکی مثل امارات که سابقه تاریخی آن کمتر از 40 سال است تنها با تکیه بر ارتباط با آمریکا می‌تواند در مقابل ایران گردن‌فرازی کند.

قدیری در پاسخ به قنبری که عدم پذیرش ارزش‌های جهانی توسط کشور را موجب تنبیه آن دانسته بود گفت: یکی از ملاک حقوق بشر به یک ارزش جهانی در این دوره ازدواج همجنس‌گرا است حال سؤال این است که این ارزش جهانی را باید بپذیریم یا خیر؟

وی در پاسخ به قنبری مبنی بر عدم فراهم آوردن امکانات برای جوانان از سوی دولت کارآمد بودن درآمد نفتی برای مرتفع کردن تمام نیازهای کشور را توهم خواند و عنوان کرد: در بودجه سال 91  مبلغ 61 هزار میلیارد تومان  درآمد نفتی پیش‌بین شد یعنی ماهیانه 67 هزار تومان به ازای هر ایرانی< حال آن که درآمد امارات برای یک سال صادرات نفت به ازای هر نفر بیش از 80 سال هر ایرانی است.

کارشناس عالی وزارت امور خارجه در پاسخ به قنبری در مورد مستثنی بودن اسرائیل به عنوان رژیم جعلی از سلسله مراتب ابراز داشت: کسی که قائل به سلسله مراتب نظام بین‌الملل باشد نمی‌تواند اسرائیل را به رسمیت نشناسد چون طبق سلسله مراتباسرائیل  به رسمیت شناخته شده و  در سازمان ملل حضور دارد.

قدیری ابیانه با اذعان بر این‌که آمریکا را به عنوان یک کشور و دولت آن را به عنوان نهاد قانونی ولو ظاهری می‌پذیریم تأکید کرد: اما سیاست‌های آمریکا را قبول نداریم و به عقیده من حتی وجود سرکنسولگری آمریکا هم به صلاح کشور نیست چون محل جاسوسی و توطئه است زیرا خود مقامات آمریکایی اذعان کرده‌اند که علت عدم ثمربخشی توطئه‌ها علیه ایران به خاطر فقدان چنین جایی است.

وی در پاسخ به قنبری عذرخواهی مقامات آمریکایی برای کودتای 28 مرداد را بی‌اهمیت خواند و گفت: عذرخواهی چه سودی برای ملت ایران دارد. آیا هزینه‌های فراوانی را در طول این نیم قرن به واسطه خوی استعماری و استکباری آمریکا پرداخت کرده‌اند جبراهن کرده اند. ایالات متحده به جای عذرخواهی باید خسارت این عقب‌ماندگی کشور را بدهد.

قدیری ابیانه خطاب به قنبری با بیان این‌که رفع تحریم فرش و پسته در زمان اصلاحات را با چه سندی عنوان می‌کنید گفت: کدام تحریم در زمان کلینتون تمدید نشد چراکه هر چه بود اضافه‌تر هم شد.

وی با اشاره به این‌که غرب خود نیز می‌داند ایران به دنبال بمب هسته‌ای نیست گفت: در  سال 2007، 16  سازمان اطلاعات امنیتی آمریکا بیانیه دادند ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست و هیچ نیتی هم برای ساخت آن ندارد و اگر امروز هم تصمیم بگیرد تا سال 2015 نمی‌تواند داشته باشد.

وی متذکر شد: البته سیاست کاخ سفید غیر از این بود اما این 16 سازمان به تقاضای کنگره جواب دادند. به خاطر ما این کار را نکردند. مشاهده کردند یک عده افراطی نظیر رامسفلد و دیک‌چنی در کاخ سفید در صدد راه اندازی جنگ هستند و این به ضرر آمریکا است چراکه تجربه شکست افغانستان و عراق را در پرونده داشتند.

 

۹۲/۰۲/۱۹

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">