پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

پنجشنبه, ۱۰ مرداد ۱۳۹۲، ۰۷:۴۷ ب.ظ

۲

روز گذشته، طرح تحریمی جدید آمریکا ‌علیه ایران که از سوی مجلس نمایندگان آمریکا تهیه و تدوین شده بود، در مجلس به رأی‌ گذاشته شد و با اکثریت آرا‌ تصویب شد. این در حالی است که منتقدان این طرح، خواهان تعویق رأی‌گیری و دادن فرصت به روحانی شده بودند.
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۲

تحریم های جدید با 400 رای تصویب شدروز گذشته، طرح تحریمی جدید آمریکا ‌علیه ایران که از سوی مجلس نمایندگان آمریکا تهیه و تدوین شده بود، در مجلس به رأی‌ گذاشته شد و با اکثریت آرا‌ تصویب شد. این در حالی است که منتقدان این طرح، خواهان تعویق رأی‌گیری و دادن فرصت به روحانی شده بودند.

به گزارش «تابناک»، دیروز طرح جدید تحریمی آمریکا علیه ایران در راستای توقف کامل صادرات نفت کشور‌ در مجلس نمایندگان آمریکا به رأی‌ گذاشته شد و با چهارصد رأی موافق در برابر بیست رأی مخالف به تصویب رسید.

این در حالی است که این طرح تنها چند روز‌ پیش از حضور روحانی در رأس دولت به تصویب رسیده‌ و به قانون جلوگیری از هسته‌ای شدن ایران تبدیل می‌شود!

بنا بر این گزارش، «اد رویس» از طراحان این طرح در این باره گفته است: شاید روحانی‌‌ رئیس جمهوری جدید باشد، ولی به راه خود ‌در ادامه برنامه هسته‌ای ‌پیش خواهد رفت؛ بنابراین، تحریم‌های سخت و شکننده اقتصادی و سیاسی برای متوقف کردن ایران لازم و ضروری است.

نیوریورک تایمز در این باره گزارش داده است: با توجه به فضای مجلس، به تصویب رسیدن این طرح پیش از این تقریبا مسجل بود، ولی زمان تصویب آن در نظر برخی از نمایندگان مجلس آمریکا، ‌کاری خصومت آمیز از‌ سوی آمریکا علیه ایران در آستانه حضور رئیس‌جمهوری جدید در رأس قدرت تفسیر می‌شود.

این گزارش می‌افزاید: «گری سیک» مشاور سابق کار‌تر، فورد و ریگان و همچنین استاد دانشگاه کلمبیا که متخصص مطالعات ایرانی نیز هست، در این باره گفته است، اکنون ایران ‌نمونه بارزی از مواردی است که می‌تواند بنا بر ‌آن‌ ادعا کند، آمریکا به هیچ وجه قابل اعتماد نیست. اکنون نیز کنگره آمریکا با تصویب طرح مجلس، تلاش می‌کند‌ این باور ایرانیان را تأیید کند.

اما وریس و دیگر نمایندگان حامی این طرح با رد این باور عنوان کرده‌اند: تلاش‌های تقنینی برای افزایش تحریم‌های ایران نباید بنا بر ‌تقویم سیاسی ایران تغییری داشته باشد.

از سویی، نیویورک تایمز گزارش داده است، این اقدام کنگره همچنین به معنای اقبال سرد به نامه‌ای است که در آن شانزده تن از نمایندگان مجلس آمریکا، خواهان به تعویق افتادن رأی‌گیری بر سر این طرح بودند.

«ارل بلومنور» از نمایندگان مخالف طرح گفته است: من امیدوارم آنچه در ایران روی داده، به تغییرات در سیاست خارجی ایران منجر شود، ولی ما با این کار ‌به ایرانیان گفتیم که برای ما مهم نیست، شما چه می‌کنید. وی از کار همکاران خود در تصویب طرح به شدت انتقاد کرده است.

گفتنی است، طرح جدید تحریمی در صورت تصویب در کنگره و تبدیل شدن به قانون، اقدامات لازم برای قطع کامل باقی مانده صادرات نفت کشور، از طریق تهدید مشتریان نفتی به جرایم سنگین را پیگیری می‌کند.

همچنین با تنگ‌تر کردن حصار مالی بر ایران، همه مبادلات ارزی با ایران را ‌تحریم ‌خواهد کرد و از سویی با وسعت بخشیدن به تحریم‌های سابق، بخش‌های خودرو، معادن ساخت و ساز و مهندسی ایران را نیز به لیست سیاه می‌‌افزاید.

۹۲/۰۵/۱۰

نظرات  (۲)

از آمریکا بیش از این انتظار نمیرود!

با این حال من فکر میکنم این اقدام از جهتی به نفع ماست. از آن جهت که رویکرد آشتی گریزانه ی ما در قبال آمریکا را تأیید میکند. و خصومت عمیق آمریکا با ایران را یک بار دیگر بروشنی اثبات میکند.

آن عده از مردم ایران که گمان میکردند شدت تحریمها بخاطر مواضع تند احمدی نژاد بوده است، و فکر میکردند با تغییر در این روحیه، مواضع دشمنان تغییر خواهد کرد، حالا متوجه می شوند که برای آمریکا فرقی ندارد رئیس جمهور ایران که باشد و چه کند؟... آمریکا در پی بهانه است تا از هر راه ممکن، به ایران ضربه یزند.
شاید اگر این تحریم تازه، حالا تصویب نمیشد و به بعد از استقرار رسمی دولت جدید، موکول میگردید، عده ای باز هم عملکرد دولت و مواضع رئیس جمهور را علت آن می پنداشتند.
تصویب این تحریم درست در آستانه استقرار دولت، یک کاریکاتور بدون شرح از ادعاها و مواضع دروغین آمریکاست!!  
به نظر شما  آقای روحانی در مقابل تحریم ها کوتاه می آید ؟

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">