جامعه ما گرفتار ایدز فرهنگی است.
قابوس نامه ؛ نشست بصیرتی سابقه مذاکرات ایران و آمریکا با حضور دکتر محمد حسن قدیری ابیانه امروز در دانشگاه گنبد کاووس برگزار شد.
به گزارش قابوس نامه ؛ دکتر محمد حسن قدیری ابیانه در جمع دانشجویان دانشگاه گنبد کاووس گفت: استراتژی آمریکا این است که کشور های جهان سوم خصوصاً نفت خیز نباید تولید ثروت داشته باشند به همین دلیل به دنبال تغییر فرهنگ زندگی ما و درصدد ترویج مصرف گرایی در کشور ما هستند.
وی با اشاره به اینکه تجارت با دشمن در کالاهای مصرفی از راههای آلوده سازی جوامع است افزود؛ اگر دیدید پیشنهاد صدور کالای مصرفی به ایران را می دهند بدانید این لطف نیست بلکه در راستای آلوده سازی جامعه ماست.
وی با شرح وضعیت آمریکا و سقوط از وضعیت تک ابر قدرتی گفت: با وجود تفاوتهای اساسی، کشور های آمریکایی و اروپایی به دنبال ایجاد وحدت برای رسیدن به قدرت هستند اما همینها در جهان اسلام و در ایران با وجود مشترکات دینی (خدا، پیامبر، قرآن ) تفرقه افکنی می کنند.
وی در ادامه به تلاش آمریکا برای حفظ موقعیت و سلطه کشورها که برای رسیدن به آن راهی جز سلطه بر منابع استراتژیک دنیا از جمله نفت منطقه ندارد اشاره کرد و سابقه آمریکا برای تجزیه و تقسیم کشور ما به کشور های کوچکتر را تشریح نمود.
قدیری ابیانه با عنوان این مطلب که غرب و آمریکا در تبلیغات زیرکانۀ خود سعی بر این دارند که خصومت آمریکا علیه ایران را به حساب مسئولین ما بگذارند گفت: واقعا اگر ما با آمریکا به مذاکره بنشینیم نتیجه بخش خواهد بود ؟ واگر به جای مرگ بر آمریکا درود بر آمریکا بگوئیم ،آیا آنها دست از دشمنی با ما بر میدارند؟
وی ادامه داد اگر کلمات و جمله های زیبا تأثیری در حل دشمنی ها داشت در دیپلماسی قبل از تسخیر لانۀ جاسوسی حرفهای خیلی بهتر و زیباتر از حرفهای « اوباما و کری » که با روحانی و ظریف زدند ، زده می شد.
وی با اشاره به مذاکرات ایران و آمریکا تصریح کرد ؛ مهمترین دستاورد این مذاکرات این است که برای افرادی که به این مذاکرات امید بسته اند مشخص می شود که مذاکره با آمریکا فایده ای ندارد.
وی اذعان داشت ؛ این مذاکرات را ادامه دهید تا آخرین فرد متوهم خواستارِ مذاکره متوجه بی فایده بودن مذاکرات شود.
وی همچنین گفت: کشورهایی همچون ژاپن و کره که پیشرفت داشته اند به خاطر روابط با آمریکا نیست بلکه بخاطر ساعت کار مفید آنهاست .
قدیری ابیانه جامعه ما را گرفتار ایدز فرهنگی دانست و گفت: این سبک زندگی ماست که برای ما مشکل ایجاد کرده است. باید درون خود را حل کنیم . اگر ساعت کار مفید ما افزایش می یافت دشمن جرأت نمی کرد تحریمها را بر ما تحمیل کند. بیخود منتظر حل مشکلات با مذاکره نباشید . اگر ما سبک زندگی خود را اصلاح نکنیم دچار اقتصاد ریاضتی می شویم . وی ادامه داد؛ اگر قرار بود رابطه با امریکا معجزه کند برای مصر و پاکستان معجزه می کرد و اگر آمریکا معجزه می کرد برای ۵۰ میلیون زیر خط فقر خود معجزه می کرد.
وی در ادامه در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص نتیجه مذاکرات گفت: از نتیجه برد ـ برد برای دو طرف خبری نیست ، فقط یک برد برای ماست و آن روشن شدن مسئله برای کسانی که فریب نتیجه بخشی مذاکرات را خورده اند می باشد.
وی با تأکید بر بی اثر بودن ایجاد رابطه با آمریکا در زندگی و اقتصاد کشور گفت: دانشجو و جوان یعنی بخشی از راه حل نه بخشی از مسئله !
اگر ما به شکرانۀ نعمت نفت کار می کردیم و اگر خرید جنس خارجی بجای پُز می شد ننگ، مشکل ما حل می شد. وی در جواب دانشجوی دیگری که پرسید چرا روحانی و دولت موضع مشخصی در قبال شعار « مرگ بر امریکا» نمی گیرد گفت: شعار مرگ بر آمریکا را ما باید بگوئیم که انشاءالله می گوئیم ،چه لزومی دارد آقای روحانی یا ظریف موضع خود را مشخص کنند.