" موسوی" در کاندیداتوری و فعالیت های تبلیغاتی اش مورد حمایت سازمان های جاسوسی بود
جرم سران فتنه از جرم سران کودتای نوژه سنگین تر و توطئه آن ها خطرناک تر است.
تردیدی که" موسوی" در ابتدا برای ثبت نام در ریاست جمهوری داشت، تردید از سوی خودش نبود، بلکه وی در انتظار برای آن بود که از تصمیم نهایی بیگانگان اطمینان حاصل کند.
فتنه ۸۸ کودتا علیه آراء عمومی مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می شد که با حضور خودجوش و پرشور و آگاهانه مردم در ۹ دی ماه و همچنین با هدایت های مقام معظم رهبری در هم شکست.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران ، " محمدحسن قدیری ابیانه" سفیر سابق ایران در مکزیک و کارشناس سیاست خارجی در آستانه شکوهمند حماسه ۹ دی ماه طی مصاحبه ای به بررسی عوامل خارجی و بیگانه و توطئه آنها برای ایجاد چالش در نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت.
اظهارات وی در این مصاحبه به شرح ذیل آمده است:
معتقدم؛ اصولا فتنه سال ۸۸ توسط سازمان های سیا، موساد و اینتلیجنت سرویس، برنامه ریزی، تدارک و هدایت شده بود.
تردیدی که" موسوی" در ابتدا برای ثبت نام در ریاست جمهوری داشت، تردید از سوی خودش نبود، بلکه وی در انتظار برای آن بود که از تصمیم نهایی بیگانگان اطمینان حاصل کند و زمانی که مطمئن شد آن ها میان او و خاتمی، موسوی را ترجیح داده اند، وارد عرصه انتخابات شد؛" سید محمد خاتمی" نیز که پیش از این برای حضور در انتخابات اعلام حضور کرده بود، به نفع موسوی از انتخابات کناره گیری کرد.
روند حوادث انتخابات نشان داد که موسوی در نامزدی خود و همچنین در تمام مراحل تبلیغاتی اش مورد حمایت سازمان های جاسوسی مذکور بوده است.
بررسی رسانه های بیگانه، اظهارات مقامات خارجی، گروه های ضد انقلاب و همچنین اسناد ویکی لیکس نشان می دهد که حمایت از موسوی از یک سو و تخریب احمدی نژاد از سوی دیگر از جمله برنامه های اصلی دشمن بوده است.
این در حالی است که فعالیت رسانه های انگلستان و دیگر کشورهای اروپایی نشان از فعال بودن آن ها در عرصه انتخابات دارد.
موسوی و کروبی و به طور کلی سران فتنه همواره به عنوان سرمایه های رژیم صهیونیستی و غرب علیه نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می شدند، فتنه ۸۸ کودتا علیه آراء عمومی مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می شد که با حضور خودجوش و پرشور و آگاهانه مردم در ۹ دی ماه و همچنین با هدایت های مقام معظم رهبری در هم شکست.
این فتنه دشمن را به امکان موفقیت در توطئه ها علیه انقلاب اسلامی امیدوار کرد، امیدی که بر اثر آن تحریم ها شدت گرفت؛ در حقیقت فتنه گران تحریم های بیشتر غرب علیه ایران و مشکلات ناشی از آن را برای مردم ما به ارمغان آوردند.
از نظر بنده، سران فتنه مفسد فی الارض هستند که در حقیقت تلاش کردند تا علیه نظام جمهوری اسلامی و به ضرر مردم کودتا کنند، در حالی که کاملا واقف بودند در انتخابات شکست خورده و باید روزی پاسخگوی این جنایات باشند.
گفتن این نکته ضروری است که جرم سران فتنه از جرم سران کودتای نوژه سنگین تر و توطئه آن ها خطرناک تر است.