رفتار موسوی در خودفروشی به بیگانگان شبیه بنیصدر بود
به گزارش خبرگزاری فارس از صومعهسرا، محمدحسن قدیری ابیانه شامگاه دوشنبه در همایش «امت و ولایت» با محور بصیرت 9 دی در مسجد امام حسین (ع) این شهرستان اظهار کرد: ترفند دشمن در فتنه پس از انتخابات 88 یک ترفند نرم خطرساز بود.
وی با بیان اینکه ناتوانی نظامی دشمنان علیه ایران در دوران هشت سال جنگ تحمیلی به آنها اثبات شده بود، تصریح کرد: جنگ نرم فرهنگی و نفوذی دشمنان در ایران پس از ناکامی در جنگ نظامی هشت ساله دفاع مقدس اوج گرفت.
*درایت رهبری و هوشیاری ملت رمز موفقیت ایران در فتنه 88 بود
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا، درایت رهبری و هوشیاری ملت را رمز موفقیت کشور در مقابل فتنه 88 دانست.
وی با تصریح بر اینکه ولایت فقیه و رهنمودهای رهبری یک شاخص مهم در شرایط حساس اجتماعی و سیاسی است، متذکر شد: رهبری بدون هوشیاری و اتحاد ملی و جمعی کارساز نیست.
قدیریابیانه به قدرت نظامی کنونی رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: روزگاری صهیونیسم در مقابل که قدرت نظامی امرو زرا نداشت بر ارتش های عربی مسلط می شد اما اکنون با تمام قدرت و توانمندی نظامی خود هنوز حریف قدری در برابر ایران و حزبالله لبنان نیست.
کارشناس عالی سیاست خارجه کشور تصریح کرد: در بین ملت ایران و حزبالله لبنان نیرویی به نام «ایمان» وجود دارد که تمام ترفندهای شوم دشمنان را پایمال میکند.
*تفرقهافکنی در صفوف ملی هدف دشمنان در فتنه 88 بود
وی هدف دشمن در دوران فتنه 88 را تفرقهافکنی دانست و بیان کرد: این اقدام دشمنان با نفوذ در صفوف ملی انجام شد.
قدیریابیانه گفت: تفرقهافکنی فتنه 88 توسط استکبار در چند کشور دیگر نیز انجام شده بود که البته به جز ایران در تمام آن کشورها موفقیتآمیز بود. راهبرد غرب علیه ایران همواره ناموفق بوده است.
*ضعف مدیریتی موسوی به مرور زمان تشدید شد/شباهت موسوی به بنیصدر در تصاحب قدرت
سفیر اسبق ایران در مکزیک با بیان اینکه مردم پس از انتخابات ریاست جمهوری 88 درباره موسوی اعتقادهای متعددی داشتند، گفت: برخی اعتقاد داشتند که موسوی از همان زمان گذشته و ابتدا دارای افکار خرابی بود.
وی اضافه کرد: اختلافات و ضعف در حوزه کاری موسوی از گذشته تاکنون کم نبود اما این روند به مرور زمان تشدید شد.
قدیریابیانه، قدرت را از عوامل تغییر و تحولات روحی انسان برشمرد.
وی با بیان اینکه دشمنان جمهوری اسلامی زمان و هزینههای زیادی را برای براندازی نظام صرف کردهاند، متذکر شد: رهبری به خوبی از نقشه راه دشمنان علیه نظام باخبر بوده و ملت را به بیداری و هوشیاری فرا میخوانند. مردم ایران علاوه بر اعتماد، به رهبر خود اعتقاد دارند.
وی با تصریح بر اینکه دشمنان همواره به دنبال تصاحب افراد دارای جایگاه و سمت در بدنه نظام جمهوری اسلامی هستند، اذعان کرد: دشمنان با استفاده از قدرت، جایگاه و محبوبیت افراد خودفروخته نظام برای نفوذ خود در بین مردم تلاش می کنند.
کارشناس عالی سیاست خارجه کشور به دوران بنیصدر و شباهت اقدامهای وی به موسوی اشاره کرد و گفت: موسوی نیز مانند بنیصدر شیفته قدرت و مال دنیا بود و فریب دشمنان را خورد.
وی بنیصدر را یکی از خودفروختگان به لانه جاسوسی خواند و اضافه کرد: بنیصدر تنها به خاطر شیفتگی به قدرت و ماندگاری در آن همراهی با منافقان نظام را پذیرفت.
قدیریابیانه به قدرت هشت ساله موسوی در کشور اشاره کرد و یادآور شد: طعم خوش قدرت، موسوی را به چاله کشاند. پولهایی که موسوی در سالهای اخیر بابت طراحی و نقشه های معماری بی ارزش خود دریافت میکرد بسیار گزاف و غیر قابل تصور بود.
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا، متذکر شد: تردید ابتدایی در حضور موسوی در صحنه انتخابات ریاست جمهوری تنها اطمینان در حمایت غرب از آنها بود. موسوی منتظر بود تا کشورهای غربی در مورد نامزدی او و حمایت از وی تصمیم بگیرند و وقتی اطلاع پیدا کرد وارد صحنه شد.
این کارشناس با تأکید بر اینکه پولهای حرام هویت و روحیه آدمی را عوض میکند، متذکر شد: موسوی نیز مانند بنیصدر خود را ارزان فروخت.
وی با اشاره به سخنرانیهای موسوی در دوران نامزدی انتخابات ریاست جمهوری 88 گفت: موسوی با ورود به عرصه انتخاباتی گفت «من یک نامزد انتخاباتی هستم و با احمدینژاد مخالفم».
*احمدینژاد دارای روحیه دیکتاتوری بود
قدیریابیانه، گفت موسوی در تلبلیغات خود احمدی نژاد را را شخصی با روحیه دیکتاتوری که از مجلس، قانون و رهبری حرفشنویی نداشت مطرح میکرد و نقطه ضعف احمدینژاد را در تمکین نکردنش از قانون و رهبری بود.معرفی می کرد اما خودش دیکتاتور از آب درآمد.
قدیری ابیانه، تقلب در رأی مردم را یک ادعای بیاساس خواند و گفت: تفاوت رأی موسوی با احمدینژاد بیش از 11 میلیون بود که اساس شعار تقلب را ادعایی پوچ جلوه میداد.
وی احمدینژاد را منتخب ملت و رئیس جمهور قانونی ملت ایران در سال 88 اعلام کرد.
قدیریابیانه به هشت سال دوران خدمت خاتمی به عنوان ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: خاتمی در این دوران به جای پرداختن به امور اجرایی کشور به مباحث حاشیهای پرداخت و دائم از جمهوریت دم می زد ولی در فتنه 88 با اینکه می دانست احمدی نژاد پیروز انتخابات است ولی به موسوی تبریک گفت و او را پیروز انتخابات معرفی کرد.
وی ادعای تقلب اصحاب فتنه را بیمنطق دانست و تأکید کرد: آنها با جمهوریت و اسلامیت نظام مخالفت کردند.
*شعار بیاساس تقلب در آرای انتخاباتی کودتا در برابر حق مردم است/همسر و دختر هاشمی عوامل دامن زدن به آشوب فتنهگران
کارشناس مسائل سیاسی، شعار تقلب انتخابات اصحاب فتنه سبز را سرپوشی برای آشکار نشدن شکست آنها دانست و یادآور شد: خاتمی به خوبی میدانست که ادعای باز پسگیری 11 میلیون رأی به نفع موسوی کذب و غیر واقع است.
وی تصریح کرد: کسی که بداند امکان تقلب میلیونی در انتخابات وجود ندارد اما شعار تقلب سر دهد در واقع در مقابل حق مردم کودتا کرده است.
قدیریابیانه، آشوبافکنی در روز عاشورا، به لبه پرتگاه رساندن نظام و خیانت به انقلاب و رهبری را جرمی نابخشودنی خواند.
وی دختر و همسر هاشمی رفسنجانی را از افراد دامن زدن در آشوب و واقعه 88 برشمرد و افزود: فائزه هاشمی در بین فتنهگران حاضر میشد و حضورش را بهانهای برای گرفتن ساندویچ عنوان میکرد.
کارشناس عالی سیاست خارجی کشور بیان کرد: همسر هاشمی در هنگام رأی دادن گفت که «مردم اگر موسوی رأی نیاورد به خیابانها بریزید».
وی با تصریح بر اینکه وزارت کشور برای نخستین بار در انتخابات 88 لیست تمام صندوقهای اخذ رأی کشور را اعلام کرد، ادامه داد: این کار هرگونه ادعای تقلب را خنثی می سازد زیرا اگرادعایی مبنی بر تقلب داشتند می تونستند بررسی و اعلام کنند..
*احمدینژاد، مشایی را به منافع ملت ترجیح داد/نوک نقد اصلاح طلبان به طرف احمدینژاد است.
قدیریابیانه، تمام نقدهای کنونی اصلاحطلبان علیه اصولگرایان را به عملکرد احمدینژاد نسبت می دهند گفت: احمدینژاد فردی کم خطا نبود.
وی یادآور شد: احمدینژاد مشایی را به رهبری و در واقع منافع قدرتطلبانه خود را به منفعت ملت و رهبری ترجیح داد و یان اقدام غیر اصولگرایانه بود.
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا تأکید کرد: احمدینژاد در دور دوم ریاست جمهوری خود کار را خراب کرد.
*فتنه عامل اصلی تشدید تحریمهای غرب علیه ایران
وی با بیان اینکه اقدامهای احمدینژاد هیچ ربطی به تشدید تحریمها ندارد، اذعان کرد: فتنه عامل اصلی تشدید تحریمهای غرب علیه ایران است.
قدیریابیانه با بیان اینکه هدف دشمنان مستکبر با تشدید تحریمها جداسازی و تفرقهافکنی مردم زیر بار فشارهای اقتصادی است، عنوان کرد: غربی ها نیز انتخاب روحانی به عنوان ریاست جمهوری ایران را میل به رهایی ملت از سنگینی بار فشارهای اخیر عنوان می کنند.
وی بروز و بیان ضعفهای داخلی دشمن شادکن را نوعی دیگر از ضعف دانست که باید جبران شود.