پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

جمعه, ۴ بهمن ۱۳۹۲، ۰۴:۰۹ ب.ظ

۰

در مورد اینکه چه راه هایی برای رسیدن به تحقق اهداف وجود دارد همواره اختلاف نظرهایی وجود دارد اما وجود این اختلافات نقطه منفی محسوب نمی شود.

محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس مسایل سیاسی و اجتماعی در گفت و گویی کوتاه با خبرنگار سراج24 به تحلیل و بررسی لزوم ترویج جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در حوزه های مختلف من جمله سیاست پرداخت:

 سراج24: به نظر شما ترویج جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در حوزه های مختلف من جمله در بین چهره های سیاسی تا چه اندازه می تواند در رفتار سیاسون با یکدیگر تاثیرگذار باشد؟

اگر کار برای خدا و هدف خدمت به مردم و نظام اسلامی باشد اختلاف ها به حداقل خواهد رسید و همکاری ها بین پیروان انقلاب اسلامی حداکثر خواهد شد.

البته در مورد اینکه چه راه هایی برای رسیدن به تحقق اهداف وجود دارد همواره اختلاف نظرهایی وجود دارد اما وجود این اختلافات نقطه منفی محسوب نمی شود بلکه ناشی از تحلیل ها و ارزیابی های مختلف در مورد واقعیت های موجود و راه های رسیدن به اهداف مشترک است. اما اگر «خود» به جای خدا ملاک قرار گرفت و منیت ها پر رنگ شود آنگاه بین مدعیان حتی اصولگرایی نیز اختلاف، کشمکش بروز کرده و حتی به تخریب یکدیگر تسری خواهد یافت و همگان از ان متضرر می شوند.

حضرت امام خمینی (ره) می فرمودند که "اگر همه پیامبران در یک جا جمع شوند اختلافی با هم نخواهند داشت" زیرا هدف خدایی است.

سراج24: ضرورت ترویج این جبهه در سطح جامعه و در بین اقشار مختلف جامعه اعم از هنرمندان، سیاستمداران و .... چقدر است؟

در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی همگان، همه اقشار مختلف جامعه باید فعال باشند. همانطور که امر بمعروف و نهی از منکر بر همگان واجب است و همانطور که همگان در مشارکت و یا حمایت از جبهه های جنگ نظامی به نوعی فعال بوده و در پیروزی به دست آمده شریک شدند. در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی نیز باید فعالیت چشمگیر داشته باشند.

اگر هنجارشکنی هایی در سطح جامعه مشاهده می شود نشانه کم کاری ها در عرصه فرهنگی انقلاب اسلامی و عمل به وظیفه شرعی و ملی است و این هنجارشکنی ها نشان می دهد که از توطئه ها و تهاجمات فرهنگی غافل شده ایم . هرکس باید به نوبه خود و در حد توان خویش چه به صورت فردی و چه جمعی در این عرصه نبرد فرهنگی چه در سطح کشور و چه در سطح جهانی برای خود رسالت قائل شود و بداند که می تواند در این عرصه ها مشارکت فعال داشته باشد.

امروز عرصه ارتباطات به نحوی گسترده شده است که حتی یک زن خانه دار نیز می تواند از طریق فضای مجازی و از منزل خویش یک فعالیت حتی جهانی را ساماندهی کند. طبیعتا تشکل های منسجم، همسو، آگاه و کاردان نیز می توانند با فعالیت خویش و تولید محتوا و شناخت مخاطبین در هدایت این نهضت فرهنگی نقش آفرینی داشته باشند.

عرصه نبرد فرهنگی عرصه ای است کم هزینه، پربار و موثر که نه تنها در بین مخاطبین اثر می گذارد بلکه شخص فعال در این عرصه را نیز رشد داده و بر توانایی های او خواهد افزود به نحوی که در مسیر تاثیرگذاری خود نیز کارآزموده و متبحر خواهد شد.

۹۲/۱۱/۰۴

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">