پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

چهارشنبه, ۱۶ بهمن ۱۳۹۲، ۰۹:۲۲ ب.ظ

۳

کارشناس عالی امور استراتژیک گفت: واقعا متاسفم که رییس محترم جمهور، کسانی را که به توافق ژنو اعتراض دارند، بی سواد، افراطی و وابسته به مرکزی خاص معرفی کرده اند.

محمد حسن قدیری ابیانه در گفت و گو با ایران خبر، درباره اظهارات اخیر رییس جمهور که از جامعه دانشگاهی خواسته بود، وارد حوزه اظهار نظر در توافق ژنو شوند، گفت: تا کنون تعداد قابل ملاحظه ای از اساتید دانشگاه درباره توافقات ژنو، هم در تایید و هم در نقد، اظهار نظر کرده اند، اما مسئله اینجاست که رییس جمهور کسانی را که به توافق ژنو نقد داشتند، بی سواد قلمداد کرده است .

وی در ادامه گفت: واقعا متاسفم که رییس محترم جمهور، منتقدین را، بی سواد، افراطی و وابسته به مرکزی خاص  می دانند .

حتی نمایندگان کمیسیون امنیت ملی در جریان کامل توافق ژنو نیستند

سفیر سابق ایران در مکزیک گفت: چگونه است که رییس جمهور اساتید دانشگاه را دعوت به اظهار نظر درباره توافق ژنو می کنند، در حالیکه حتی نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس، می گویند از بخش قابل توجهی از توافق ژنو خبر ندارند .

رییس جمهور پیشاپیش منتقدان را  بی سواد خوانده است

سفیر اسبق ایران در استرالیا، گفت: اظهارات اخیر رییس جمهور، خود مانعی در راه  ابراز عقیده اساتید دانشگاه است، چون  وقتی  پیشاپیش می گوییم  منتقدین، وابسته و  بی سوادند،  یعنی داریم آنها را دعوت به سکوت می کنیم .

سیاست وزارت علوم در قبال اساتید منتقد داس و چکش است

وی با بیان اینکه حتی وزارت علوم هم در رابطه با اساتید دانشگاه، سیاست داس و چکش را در پیش گرفته است، گفت : اکنون در این وزارتخانه، اساتید و نیروهایی که با باند حاکم بر وزارت،  همسو نیستند، با چکش افراطی گری کوبیده می شوند و با این اوصاف فکر می کنم شرایط مناسبی برای اظهار نظر وزرای منتقد نباشد .

قدیری ابیانه در ادامه گفت: امیدوارم آقای روحانی ملاحظه مسئولیت خود را به عنوان رییس جمهور داشته باشند .

وی اظهار نظر رییس جمهور را مغایر با دیگر گفته هایش دانست و گفت : رییس جمهور در حالی منتقدین توافق ژنو را بی سواد قلمداد می کند، که صحبت نظر سنجی از عموم مردم درباره سیاست خارجی کرده اند، وقتی می گویند عموم مردم  در نظرسنجی باشند، یعنی هم با سواد و هم بی سواد .

قدیری ابیانه در ادامه گفت: در بین منتقدین سیاست خارجی رییس جمهور، هم افراد با سواد هستند و هم بی سواد، همانگونه که میان طرفداران و اطرافیان ایشان هم، افراد با سواد و بی سواد هستند .

تاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۲

۹۲/۱۱/۱۶

نظرات  (۳)

اگر علم در ثریا هم باشد مردان معتدلی از پارس آن را تعلیق ومتوقف خواهند کرد **** دولت نقد پذیر تحمل این دولت بالاست

چرخش حسن روحانی از سخنان گذشته اش کلید خورده است؟
رئیس‌جمهور در کتاب دیپلماسی هسته‌ای و امنیت ملی می‌گوید: باید انتقاد به یک معروف و کار شایسته تبدیل شود و انتقاد کننده در انتظار تشویق باشد و نه تنبیه.
------------------------------------------------------

 به گزارش جام نیوز به نقل از تسنیم، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان صبح امروز در اجلاس روسای دانشگاه‌ها و پارک‌های فناوری  که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، ضمن انتقاد شدید از منتقدین توافقنامه ژنو، منتقدین را "عده‌ای کم سواد" خواند.

 اینگونه انتقاد رئیس‌ جمهور از منتقدان در حالی صورت می‌گیرد که بازخوانی اندیشه حسن روحانی درباره انتقاد و منتقد گویای آن است که وی پیش از این عقیده دیگری در این باره اظهار داشته است.

 حسن روحانی در فصل دوم کتاب "امنیت ملی و دیپلماسی هسته‌ای"؛ صفحه 69، می‌نویسد: در جمهوری اسلامی ایران گاهی تصمیمات جنبه حیثیتی پیدا می کند. فکر میکنیم اعتراف به هرگونه اشتباهی به معنای پذیرش شکست خواهد بود این یکی از بزرگترین اشکالات در نظام تصمیم گیری کشور است و متاسفانه هنوز در جامعه ما انتقاد، جایگاه خود را پیدا نکرده است.

 حسن روحانی در کتاب خود تاکید می‌کند: فکر میکنیم وارد آوردن اشکال به یک تصمیم، مساوی با جهل و یا حتی خیانت تصمیم گیرنده است؛ در حالی که باید بپذیریم معمولاً تصمیمات با نقص و خطا همراه است.

 وی می‌افزاید: اینکه بسیاری از قوانین مصوب به ناچار پس از چند ماه یا چند سال نیاز به اصلاح پیدا میکند، در بسیاری از موارد ناشی از مشکل تصمیم‌سازی و تصمیم گیری در تصویب قوانین است. باید انتقاد به یک معروف و کار شایسته تبدیل شود و انتقاد کننده در انتظار تشویق باشد و نه تنبیه.

 روحانی در کتاب مذکور تاکید می‌کند: تا به این نقطه نرسیم به ناچار باید شاهد ادامه تصمیمات اشتباه مسئولین باشیم. بزرگترین شجاعت پذیرش اشتباه و خطا از طرف مسئولان است. باید فرمایش امیرالمومنین علیه‌السلام را مدنظر قرار دهیم که فرمود: من در حدی نیستم که خطا نکنم. و یا از استماع نظرات دیگران بی نیاز باشم.

اقای بذرپاش گفت ...ادب مرد به از  دولت اوست ..سوادتان  را در توزیع سبد کالایتان دیدیم!!!

همین  اقای ریس جمهور و بعد زا اون ترکان کسانی را که به انها رای نداده بودند .تندرو و افراطی  خواند ..توهین بعدی  ایشان هم زیر سوال بردن انقلابی بودن منتقدین  و این هم توهین  سوم ایشان در  حدود 8 ماهه حکومت!!!

ین همون کسی بود که گفت سرهنگ نیستم ..دیپلماتم!!!!

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">