رئیس جمهور چگونه و با چه استدلالی کسانی را که به مذاکرات ژنو انتقاد دارند بی سواد می نامد؟
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا: رئیس جمهور چگونه و با جه استدلالی کسانی را که به مذاکرات ژنو انتقاد دارد بی سواد می نامد در حالی که خودشان قبلا پیشنهاد نظر سنجی را مطرح کرده بودند.
دکتر محمد حسن قدیری ابیانه سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا در گفتگو با خبرنگار خاورستان گفت : در میان همه ی افرادی که در خصوص توافق نامه ژنو اظهار نظر کرده اند چه آن هایی که موافقند و چه آن هایی که مخالفند افراد با سواد و بی سواد وجود دارد.
وی افزود : رئیس جمهور چگونه و با چه استدلالی کسانی را که به مذاکرات ژنو انتقاد دارد بی سواد می نامد در حالی که خودشان قبلا پیشنهاد نظر سنجی را مطرح کرده بودند.
وی تصریح کرد : نتایج مذاکرات ژنو در حدی محرمانه است که حتی اعضای کمیسون خارجی و امنیت ملی مجلس از آن بی اطلاع هستند.
*اصولا آیا چنین لحنی از سوی رئیس جمهور قابل قبول است
این کارشناس عالی امور استراتژیک خاطر نشان کرد : انتظار اعلام نظر موافق از سوی اساتید دانشگاه چه مفهومی دارد و اگر از بین اساتید دانشگاه کسانی اصولا نسبت به سیاست های دولت نقد داشته باشند چه درباره سبد کالا و چه درباره مذاکرات آیا توسط ایشان به بی سوادی متهم خواهند شد و اصولا آیا چنین لحنی از سوی رئیس جمهور قابل قبول است ؟!
وی در ادامه با بیان اظهارات خانم شرمن که توسط مسئولین ما جواب داده شده بود خاطر نشان کرد: اینکه آمریکایی ها می گویند در صورت عمل نکردن ایران به توافق نامه گزینه های نظامی را بررسی می کنیم, این یک تهدید است نه توهین.
*ماهیت شمنی آمریکا با ملت ایران بیشتر نمود پیدا کرده است/ هدف آمریکا فقط موضع هسته ای ایران نیست
قدیری ابیانه افزود: اظهارات شرمن مبنی بر فریبکار خواندن ایرانیان یک توهین بود و البته نفس این اظهارات برای ما یک دستاورد است چرا که این ها دشمنی خود را با ایران و ایرانی ها بروز داده اند.
وی گفت: دستکش مخملی از دست های آمریکا بیرون کشیده شده است و ماهیت دشمنی آمریکا با ملت ایران عزیز بیشتر نمود پیدا کرده است و این برای کسانی که دچار غفلت شده بودند و فکر می کردند با لبخند و لحن ملایم می توان آمریکا را از خوی دشمنی وا داشت درس خوبی بود.
وی خاطرنشان کرد : آمریکایی ها اعلام کرده اند نه تنها تحریم ها رفع نخواهد شد بلکه مسئله موشک های ایران و حزب الله و سوریه مطرح است و باید از این مواضع خود نیز کوتاه آید.
وی گفت: تهدید نظامی علیه ایران تو خالی و پوشالی است زیرا شکست هایی که آمریکا در عراق و افغانستان متحمل شده است و نیز بحران های اقتصادی عظیمی که آمریکا گرفتار آن است و قدرت نظامی ایران از جمله مواردی است که آمریکا را از ورود به بعد نظامی باز می دارد.
*مقامات آمریکایی انتخاب روحانی توسط مردم را نتیجه ی استیصال مردم از نظر اقتصادی می دانند
این کارشناس عالی امور استراتژیک در ادامه افزود: آمریکایی ها به غلط تصور کرده اند که نرمش قهرمانانه از موضع ضعف دولت بوده و فشار های اقتصادی, ایران را بر سر میز مذاکره کشانده است.
وی تصریح کرد: مقامات آمریکایی انتخاب روحانی توسط مردم را نتیجه ی استیصال مردم از نظر اقتصادی که البته تصور غلطی است ارزیابی می کنند و به همین دلیل اعمال فشار را موثر یافته و آن را نه تنها لغو نخواهند کرد بلکه بر تشدید آن خواهند افزود.
وی افزود: ملت ما انشا الله در 22 بهمن ماه با حضور گسترده خود پاسخ این توهمات و تهدیدات آمریکا را خواهد داد.
وی ادامه داد: هر چه حضور مردم گسترده تر و شعار مرگ بر آمریکا پر طنین تر باشد می تواند آمریکا را از این خواب غفلت بیدار کند و از تاثیر فشار و تهدید نامید سازد و در حقیقت 22 بهمن امسال یکی از عرصه هایی است که ملت ایران باید با حضور گسترده و پرشور خود حماسه سیاسی دیگری را بیآفریند.
وی خاطرنشان کرد : اقدام رئیس جمهور در عذر خواهی از مردم بابت مشکلات سبد کالا اقدامی ارزنده بود.
وی با اشاره به سخنان دکتر روحانی که اطلاعات آماری نادرست را یکی از علل به وجود آمدن مشکلاتی در طرح سبد کالا می دانست, خاطر نشان کرد: عدم اطلاعات درست کار دولت را در این زمینه مشکل کرد.