پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

يكشنبه, ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳، ۰۹:۰۱ ق.ظ

۰

ایران گرفتار ویروس خطرناک تنلی شده است.

يكشنبه, ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳، ۰۹:۰۱ ق.ظ

سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا گفت: مردم دچار توهم نفتی هستند که این توهم موجب ایجاد سوءظن به مصدر نشینان می‌شود.

http://multimedia.mehrnews.com/original/1393/02/27/IMG17051963.jpg

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، محمد حسن قدیری ابیانه ظهر امروز در همایش بسیج رسانه در گرگان، با بحث پیرامون وضعیت اقتصادی کشور گفت: این سوال در سطح کشور مطرح است که ایران با ذخایر نفتی که در اختیار دارد ولی باز هم هر دولت با هر گرایشی که می آید، کشور درگیر مشکلات اقتصادی است؟!

 وی در پاسخ به همین سوال افزود: برای پاسخ باید میزان درآمد دولت ها از فروش نفت که عنصر اصلی درآمد اقتصادی مان محسوب می شود را محاسبه کرد؛ بر این اساس اگر فرض محاسبه را سال 91 ملاک قرار دهیم که بیش ترین پیش بینی از فروش روزانه نفت در بودجه شده بود، با در نظر گرفتن فروش روزانه 2 میلیون و 300 هزار بشکه نفت و محاسبه درآمد حاصل از آن با تقسیم بر جمعیت کشور، به هر ایرانی ماهیانه تنها 67 هزار تومان درآمد نفتی می شود!

سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا ادامه داد: با این حساب اگر دولت تمام این مبلغ را که آن هم در شرایط خوش بینانه و اوج درآمد نفتی محاسبه شده، در اختیار مردم قرار دهد، باز هم با این پول نه می توان مشکل مسکن را حل کرد، نه معیشت را و نه مشکلات دیگر اقتصادی موجود را.

 قدیری ابیانه تصریح کرد: این واقعیت نشان می دهد که مردم دچار توهم نفتی هستند که این توهم موجب ایجاد سوء ظن به مصدر نشینان می شود چرا که مردم احساس می کنند درآمد حاصل از نفت و دیگر درآمدهای دولت، کلان و بی نهایت است و برای رفع مشکلات اقتصادی نیاز است یک فرد سالم و معصوم در صدر بنشیند!

 وی خاطرنشان کرد: متأسفانه یکی از نمایندگان اصلاح طلب مجلس هم با تجربه دو دوره نمایندگی، درآمد نفتی را بالای 1 میلیون برای هر نفر در ماه تصور می کرد! لذا بسیاری از بحث های سیاسی کشور نیز پیرامون این توهم و تفکر غلط و وابستگی ذهنی است.

 

ادعای دولت در افزایش خدمات، غیرواقعی است

 

سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا در ادامه متذکر شد: اینکه دولت کنونی با کمبود منابع مواجه شده است، مسئله تازه ای نیست. در واقع شخصی نباید در انتخابات ادعا کند خدمات را افزایش می دهد؛ مسئله اصلی این است که فردی بر سر کار بیاید که بداند چه خدماتی را حذف کند، چرا که به خاطر کاهش روزانه یک میلیون بشکه صادرات نفت مجبور است!

 

باید یارانه بیش از سه دهک مردم حذف شود

 

قدیری ابیانه افزود: دولت با ادعاهای قبل از انتخابات، الان به این رسیده است که باید یارانه 3 دهک مردم را قطع کند، آن دولتی که به مردم یارانه می داد ماهی 1000 میلیارد تومان کسری بودجه داشت. اکنون این کسری 9 برابر افزایش یافته است بنابراین دولت کنونی مجبور است که یارانه 3 دهک بلکه بیشتر از 3 دهک مردم را حذف کند.

 

وی تأکید کرد: البته اختصاص عادلانه بودجه عمومی واجب است اما کافی نیست و راه حل اساسی این است که تولید ثروت کنیم و مادامی که اتکا به درآمد نفتی باشد اگر کشور عاری از هر گونه فساد مالی هم شود باز بودجه نفت و درآمدهای کنونی دولت پاسخگوی نیازهای داخلی نخواهد بود.

 

سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا عوارض این توهمات نفتی را توقع از دولت و مطالبه های غیرمعقول دانست و افزود: توقعی که غیرواقعی باشد برآورده نمی شود و در نتیجه بی اعتمادی و نارضایتی و در انتظار شانس نشستن و تنبلی به دنبال دارد که متأسفانه برخی ندانسته مشکلات موجود را از چشم دولت می بینند و حتی گاهی این ناکارآمدی های ذهنی خود را به اسلام نیز تعمیم می دهند.

 

 اگر رابطه با آمریکا معجزه می کرد خودش 50 میلیون فقیر نداشت

 

قدیری ابیانه تاکید کرد: باور غلطی که به عنوان فرهنگ در کشور وجود دارد این است که مردم فکر می کنند هزینه هایشان را دولت باید تامین کند؛ رابطه بین مالیات و خدمات را نمی دانند، برخی فکر می کنند چون نفت داریم نباید کار کنیم و اگر مشکلی وجود دارد دلیل های واهی می سازند و برای مثال مذاکره با آمریکا را به عنوان راه حل برای خودشان مطرح می کنند.

 وی تصریح کرد: اگر رابطه با آمریکا معجزه می کرد الان خودش 50 میلیون فقیر نداشت.

 سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا افزود: ساعت کاری در ایران روزانه 22 دقیقه است که این نسبت در ژاپن 8 ساعت و در کره 9 و نیم ساعت است و برخی ها خیلی راحت بدون در نظر گرفتن این موارد، تصور می کنیم که پیشرفته بودن ژاپن و کره به دلیل رابطه آن ها با آمریکاست!

 

اقتصاد کشور استراحتی است

 

قدیری ابیانه در ادامه با بیان اینکه اقتصاد کشور مان مقاومتی که نه، بلکه استراحتی است، تصریح کرد: در کشور مالیات ندادن و از زیر کار در رفتن را زرنگی تلقی می کنیم و در نتیجه دچار عقب ماندگی شده و علت آن را در فساد سران داخلی می بینیم و چشم امید به غیر می دوزیم!

 وی با بیان اینکه مادامی که دچار ویروس تنبلی باشیم نیازی به ویروس اکستاکس نت و امثال آن نیازی نیست، تأکید کرد: در هر جایی که کار کردیم مانند مسائل هسته ای و موشکی پیشرفت کردیم. در واقع باید سبک زندگی خود را از تنبلی و اقتصاد استراحتی به اقتصاد مقاومتی تغییر دهیم.

 این دیپلمات کشورمان در ادامه به بیان راهکارهای مقابله با وضعیت اقتصادی پرداخت و از آن میان به کار و تلاش، پرهیز از اسراف و تبذیر، پرهیز از خرید کالای خارجی اشاره کرد و گفت: متأسفانه ما خود، خودمان را تحریم کرده ایم.

 

قدیری ابیانه در بخش دیگری از سخنانش به بحث سوخت و قیمت آن در کشور اشاره کرد و در این باره گفت: یک فرمول عمومی در کشور ما وجود دارد که فکر می کنند گرانی بنزین موجب گرانی تمام اقلام شده فقرا زیر فقر له می شوند، بنابراین برای تثبیت قیمت سوخت باید به آن یارانه تعلق بگیرد، درست مثل این می ماند که سواره ها دست خود را در جیب فقرا کنند و پول سوخت وسایل نقلیه شان را بگیرند!

 

 رسانه ها اجاره دهند دولت با شیب تند قیمت سوخت را افزایش دهد!

 

قدیری ابیانه با بیان اینکه ثرومتمندان 30 برابر فقرا یارانه می گیرند، نیز متذکر شد: قیمت ها باید واقعی بشود. این که دست در جیب فقرا کنیم بدتر از اختلاس های 1000 میلیاردی است! رسانه ها نیز بهتر است بگذارند دولت با شیب تند قیمت سوخت را واقعی کند!

۹۳/۰۲/۲۸

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">