ملاحظاتی بر تصمیم انصار حزب الله برای امر به معروف و نهی از منکر و عکس العمل ها به آن
آنهایی که اغتشاش خیابانی در اعتراض به نتایج انتخابات در سال 88 را توأم با تخریب و ضرب و شتم مردم و پلیس و بسیجی را توجیه و آن را لازمه آزادی بیان دانسته و بلکه خود آن را سازماندهی و تحریک می کردند و اراذل و اوباش را مردم خداجوی می نامیدند، امروز نسبت به اقدام اسلامی انصار حزب الله در رابطه با حرکت موتور سواران برای امر به معروف و نهی از منکر در رابطه با هنجارشکنی ها انتقاد کرده و با آن مخالفت می نمایند.
در اسلام امر به معروف و نهی از منکر وظیفه هر فرد مومنی است و منعی برای امر به معروف به صورت سواره یا پیاده نشده است. مثلا آیا اگر به جای بر موتور شدن سوار بر دوچرخه یا ماشین سوار می شدند یا پیاده راه می رفتند و یا نشسته بر صندلی به هنجارشکنان تذکر می دادند منعی نمی دیدند.
وقتی مسئولان امر و بویژه دولتی ها خود را از اقدام برای ممانعت از هنجارشکنی ها کنار می کشند و نسبت به اقداماتی مثل ساپورت پوشی تعلل می کنند نباید انتظار داشته باشند دیگران هم سکوت کنند. خانم هایی که هنجارشکنی می کنند نباید انتظار داشته باشند که جامعه نسبت به اقدامات آنها بی تفاوت باشد.
ضمن تقدیر از انصار حزب الله که دلسوزانه وارد این عرصه شده است باید مراقبت کنند که حدود و ثغور امر به معروف و نهی از منکر را کاملا رعایت کنند. البته در هر کار جمعی و یا فردی امکان اشتباه و افراط و تفریط وجود دارد و این نگرانی نباید مانع اصل حرکت شود.