پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

سه شنبه, ۲۰ آبان ۱۳۹۳، ۰۱:۳۵ ق.ظ

۰

قدیری ابیانه کارشناس عالی امور استراتژیک در گفتگو با آناج مطرح کرد:  تجاوز رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی و جنایاتی که علیه فلسطینی ها مرتکب شده است انتفاضه سوم را زمینه ساز شده است.
محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس عالی امور استراتژیک در مصاحبه با خبرنگار سرویس بین الملل آناج گفت: تجاوز رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی و جنایاتی که علیه فلسطینی ها  مرتکب شده است انتفاضه سوم را زمینه ساز شده است و غیرت فلسطینیان و سایر مسلمانان را بر انگیخته و مبارزه با رژیم صهیونیستی  وارد فاز جدیدی شده است.
وی افزود: این انتفاضه زمینه را برای پذیرش ضرورت مسلح شدن فلسطینی های کرانه باختری برای مبارزه با رژیم صهیونیستی فراهم آورد و ضمنا نشان داد  زندگی مسالمت آمیز در هیچ شرایطی با وجود رژیم صهیونیستی برای فلسطینی ها ممکن نمی باشد.
قدیری ابیانه ادامه داد: باید منتظر زمانی بود که مطابق با نظر رهبر معظم انقلاب کرانه باختری نیز به سلاح های پیشرفته مسلح شده که هم توان دفاع از خود و هم توان ضربه زدن به رژیم صهیونیستی را داشته باشد .
وی بیان کرد: واقعیت این است که رژیم صهیونیستی رو به اضمحلال است ،کیسینجر ،سازمان سیا و پنتاگون وزارت جنگ آمریکا پیش بینی کرده اند تا سال 2025 یعنی 10 سال آینده رژیم صهیونیستی به دلیل مهاجرت معکوس مضمحل خواهد شد و خود مقامات رژیم صهیونیستی نیز بر این باورند که موجودیت این رژیم در خطر است.

کارشناس عالی امور استراتژیک گفت: حاکمیت نتانیاهو و افراطی گری های وی باعث شده هم پیمانانش از این وضعیت نگران باشند و در آمریکا محافلی پیدا شده اند که رژیم صهیونیستی را بزرگترین خطر برای منافع و امنیت ملی آمریکا ارزیابی می کنند و بنابراین وظیفه بزرگی بر دوش مسلمانان می باشد که به هر نحو ممکن رژیم صهیونیستی را در افکار عمومی منزوی تر و از فلسطینی ها حمایت کنند.

وی اظهار داشت:  دهه منزوی شدن اسرائیل به نظر من گذرگاه مهم تاریخی می باشد که مقام معظم رهبری از آن یاد کرده اند و از نکات مهمی که باید در تبلیغات جهانی مد نظر قرار دهیم این است که صهیونیست ها توانسته اند افکار عمومی مسیحیت را از واقعیت دور کنند و خود را دوستان مسیحیان و مسلمانان را دشمن مسیحیان معرفی کنند.

قدیری ابیانه افزود: حال آنکه ما بتوانیم این واقعیت را برای جامعه مسیحیت روشن کنیم که مسلمانان از جمله فلسطینی ها برای مقدسات مسیحیت تقدس قائلند و آنها جایگاه مهمی در قرآن و اسلام دارند در حالی که صهیونیست ها هیچ معجزه ای برای آن دو بزرگوار قائل نبوده و حضرت مسیح (ع) را فرزند گناه می شناسند و مطابق با تلمود کشتن غیر یهود از جمله مسیحیان را برای خود یک فریضه دینی تلقی می کنند ضربه ستنگینی بر صهیونیستها وارد خواده آمد.

وی ادامه داد: متاسفانه دستگاه های تبلیغی کشور ما و سایر کشورهای اسلامی در بعد خارجی آن نتوانسته اند در این زمینه اقدام موثری انجام دهند و از طرح چنین موضوعاتی غافل بوده اند.
۹۳/۰۸/۲۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">