آقای رئیسجمهور شما که دبیر شورای عالی امنیت بودهاید چه شده است که فتنهگران را میخواهید به حساسترین دستگاهها بگذارید؟
کاش می توانستیم آمریکا را تهدید به عدم فروش نفت کنیم.
خبرگزاری فارس: محمدحسن قدیری ابیانه کارشناس مسائل سیاسی به عنوان چهارمین و آخرین سخنران همایش "منطق عاشورایی" نیز گفت: آنچه که در شعب ابیطالب، صلح حدیبیه و عاشورا رخ داد ادای تکلیف بود ما نیز باید به تکلیفمان عمل کنیم و باید این تکلیف را از رهبری بخواهیم.
وی افزود: زمانی دشمن از ما راضی خواهد شد که ما بپذیریم برده آن باشیم و ما حتی اگر دست از دینمان نیز بکشیم دشمن از ما راضی نخواهد شد.
این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: عدهای میگویند اگر با آمریکا رابطه داشته باشیم مشکلات ما حل خواهد شد اما اسناد لانه جاسوسی خلاف این را ثابت میکند. الان هم اگر آمریکا در ایران سفارت بزند علیه جمهوری اسلامی و مردم ما اقدام خواهند کرد.
قدیری ابیانه با بیان اینکه دو عامل فتنه و کم کاری باعث شد دشمن به ما طمع کند گفت: چه کنیم با این دولت که فتنهگران را میشناسد اما میخواهد آنها را در راس وزارت علوم بگذارد. آقای رئیسجمهور شما که دبیر شورای عالی امنیت بودهاید چه شده است که فتنهگران را میخواهید به حساسترین دستگاهها بگذارید؟
قدیری ابیانه در سخنان خود در همایش منطق عاشورایی با بیان اینکه چه شد که نرمش قهرمانانه اتفاق افتاد، گفت: تبلیغات انتخاباتی باعث شد که نرمش قهرمانانه صورت بگیرد. ما شاهد بودیم که این بار هم در انتخابات حسن روحانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، ولایتی مشاور عالی مقام معظم رهبری و محسن رضایی از فرماندهان جنگ صحبت از مذاکره میکردند. این باعث شد اقشار بیشتری دچار تردید شوند به همین خاطر نرمش قهرمانانه ضرورت پیدا کرد.
وی تصریح کرد: آمریکاییها میگویند از زمانی که سفارت این کشور در ایران بسته شده است، اطلاعات کافی از کشور ما ندارند به همین خاطر است که اقدامات آنان موفقیتآمیز نیست.
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: اگر اختلافی بین جمهوریخواهها و دموکراتها مشاهده میکنیم، در روش ضربه زدن به کشور و ملت ایران است.
سفیر اسبق ایران در مکزیک ادامه داد: مقام معظم رهبری راه مذاکره را باز کردند تا سادهلوحانی که فکر میکردند رابطه با آمریکا مشکلات را حل میکند متوجه شوند که اینگونه نیست و خصومت آمریکا با ایران ریشهای است.
وی با بیان اینکه آمریکا دیگر کدخدا نیست، گفت: البته اگر هم کدخدا بود ما تسلیم آن نمیشدیم، اما دیگر دورهای نیست که آمریکا هرچه اراده کند دنیا بپذیرد. ظریف و روحانی باید لحن محترمانهشان را در مذاکرات حفظ کنند تا آخرین فرد سادهلوح نیز از خواب بیدار شود.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه دست دادن جان کری به ظریف برای مذاکره نقطه ضعفی برای آمریکا است، گفت: البته ما انتظار داشتیم نیاز نمیشد کار به اینجا برسد و ما میتوانستیم از ظریف بخواهیم که به طرف بگوید اگر تصمیم خواستههای ما نشوید ما دیگر نفت را به شما نمیفروختیم.
قدیری ابیانه با بیان اینکه دو عامل فتنه 88 و کمکاری مردم ما باعث شده است دشمن به ما طمع کند، گفت: اگر اقتصاد متکی به کار نباشد، نمیتواند دوام بیاورد. اگر سال 89 که مقام معظم رهبری شعار کار مضاعف و همت مضاعف را در آن سال گذاشتند تلاشمان نیز بیشتر میشد، دشمن امیدی به تحریمها پیدا نمیکرد.
این کارشناس مسائل سیاسی در پایان خاطرنشان کرد: ما میتوانیم مقابل تمامی توطئههای دشمن بایستیم اما باید در این راه اتحاد خود را حفظ و پایبند به ولایت باشیم.