سانسور خبری روزنامههای اصلاحطلب در زمان خاتمی / حق قانونی مجلس برای انتخاب وزیر مبرا از فتنه
سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در مکزیک، گواتمالا و استرالیا با بیان اینکه روزنامههای اصلاحطلب از پخش خبر مسلمان شدن «ادواردو» در زمان خاتمی جلوگیری کردند، گفت: شعار آزادی را همه دولتها دادهاند ولی به آن عمل نکردهاند.
وی با بیان اینکه دانشجویان همانند سایر افراد دارای یک رای هستند و میتوانند در قالب احزاب در انتخابات شرکت کنند، افزود: دانشگاه محل کسب علم است و دانشجو باید سیاست را بفهمد.
وی تحقق پیشرفت کشور را وظیفه دانشجو عنوان کرد و گفت: دانشجو باید همانند سایر مردم در افق برنامههای کشور تاثیرگذار باشد.
سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مکزیک، گواتمالا و استرالیا نقش اول دانشجو را کسب علم، توانایی کارآفرینی و حل مسائل کشور عنوان کرد و افزود: دانشجو نباید به فکر پاس کردن دروس خود باشد.
وی با اشاره به اینکه دانشجو باید سیاست را فهمیده و به آن عمل کند، خاطرنشان کرد: دانشجو همچون سایر اقشار میتواند نقش مثبت یا منفی در حوزه سیاست داشته باشد.
سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در مکزیک، گواتمالا و استرالیا افزود: در اوایل انقلاب برخی دانشجویان در راس برخی جنبشهای دانشجویی به دامن دشمن رفتند.
وی با بیان اینکه باید دانشجو مسائل را درست درک کرده و درست متوجه شود و گرنه به بیراهه میرود، خاطرنشان کرد: 4.5 میلیون دانشجو تاثیر زیادی بر جامعه دارند و انتظار میرود که این جمعیت با عملکرد خود در علمآموزی به پیشرفت کشور کمک کنند.
وی با اشاره به اینکه همه دولتها معتقد به فضای باز در کشور هستند، خاطرنشان کرد: سانسور در همه کشورهای دنیا وجود دارد.
سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در مکزیک، گواتمالا و استرالیا با بیان اینکه روزنامههای اصلاحطلب از پخش خبر مسلمان شدن «ادواردو» در زمان خاتمی جلوگیری کردند، افزود: شعار آزادی را همه دولتها دادهاند ولی برخی به آن عمل نکردهاند.
قدیری ابیانه با اشاره به اینکه در هیچ دانشگاه و کشوری به دانشجو اجازه نمیدهند که هر کاری دلش بخواهد، انجام دهد، افزود: طرق مختلفی برای جلوگیری از فعالیت دانشجویی وجود دارد.
وی با بیان اینکه اگر بر ضد نظام فعالیتی شود که خلاف قانون باشد، باید جلوگیری شود، افزود: کرسیهای آزاداندیشی برای ارائه نظرات دانشجویان از سوی مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه دولتهای مختلف عملکردهای متفاوتی در خصوص جنبشهای دانشجویی داشتهاند، افزود: محافظه کاری در دولتها وجود داشته است.
قدیری ابیانه با بیان اینکه محیط بسته همانند جاهای دیگر در کشور وجود نداشته است، افزود: روابط باز از جمله روابط بین دختر و پسر خلاف شرع مجاز نیست.
وی با اشاره به اینکه حاکمیت ملی و مردم سالاری در انتخابات تبلور مییابد، افزود: اگر کسی با ادعای دروغین تقلب بلوا ایجاد کند باید با وی برخورد لازم صورت گیرد.
قدیری ابیانه با بیان اینکه کودتا علیه جامعه در سال 88 توسط فتنه گزان صورت گرفت هرچند موفق نبود، افزود: جرم توسط هر کسی که مرتکب آن شود، جرم است و باید مجرم مجازات شود.
سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در مکزیک، گواتمالا و استرالیا در خصوص سرنوشت وزیر علوم با بیان اینکه حق نمایندگان مجلس است که نگران انجام کارهای خلاف در جامعه باشند، افزود: سال 88 فتنه کودتا علیه آرای عمومی بود.
وی با اشاره به اینکه آشتیانی سابقه جبهه و علمی داشته است اما سابقه فتنه نیز داشته است، افزود: باید وزیر علوم کسی انتخاب شود که در فتنه دخالت نداشته باشد و این سئوال برای من مطرح است که چرا رئیس جمهور هر کسی را که در فتنه دخیل بوده برای وزارت علوم انتخاب میکند.
سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در مکزیک، گواتمالا و استرالیا کسانی که در فتنه حضور داشتهاند، نمیتوانند در پست وزارت علوم باشد، خاطرنشان کرد: مجلس میتواند از حق قانونی خود برای انتخاب وزیر علوم استفاده کند.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930826001095#sthash.5OcCjwH1.dpuf