نقدی بر راه رفتن ظریف و کری در ژنو / شارلی های ایران و هدایت گر فرامنطقه ای روزنامه های زنجیره ای
بنده نه با این اقدام موافقم و نه با برخی از تعابیری که در رسانه های ایران شد.
برخی ها گفتند کری قلدر مآبانه قدم می زد! بنده با این تعبیر مخالفم.
برخی ها گفتند قدم زدن ایران با کری از موضع ضعف بود! این را هم قبول ندارم.
انتقاد بنده به آقای ظریف این است که چرا این افتخار را به کری وزیر امور خارجه آمریکا دادید تا با شما که وزیر خارجه ایران هستید قدم بزند. او لیاقت این افتخار را نداشت.
خبرگزاری فرانسه گزارش داد: "در یک حرکت تعجب آور، در حالی که مقامات آمریکایی خبر دادند که مذاکرات پایان یافته است، اما جان کری در شب گذشته به هتل ظریف رفت و و وزرای امور خارجه ایران و آمریکا یک ساعت دیگر را در هتل ظریف با هم به بحث و گفتگو پرداختند."
رفتن کری به هتل ظریف وملاقات با وی در این هتل هم از نظر دیپلماسی برتری موقعیت ایران را می رساند و از دید دیپلماتیک برای غربی ها تعجب آور است.
اما سوالی دارم از روزنامه های اصلاح طلب ایران که تصویر این راه رفتن کوتاه را در صفحه اول خود درج کردند ولی از انتشار تصویر راهپیمای 20 میلیونی روز اربعین در عراق که حدود یک و نیم میلیون ایرانی هم در آن شرکت داشتند طفره رفتند.
همانطور که از موضع روزنامه "مردم ایران" معلوم شد این روزنامه ها خود یک شارلی هستند. انتقاد برخی از اصلاح طلبان به روزنامه "مردم امروز" این بوده که چرا شرایط زمانی و مکانی را برای اعلام شارلی بودن رعایت نکرده اند. یعنی انتقادشان به اصل شارلی بودن نبوده بلکه به موقعیت ناشناسی برایاعلام چنین موضعی بوده است. شارلی همان نشریه ای است که کاریکاتورهای توهین آمیز نسبت به پیامبر اعظم (ص) منتشر کردند واخیرا طی عملیاتی به درک واصل شدند.
و اما جالب است بدانید که اقدام روزنامه مردم ایران در انتشار عکس جرج کلونی در صفحه اول و تیتر من شارلی هستم توسط روزنامه جمهوریت نیز عینا تکرار شد و دادستانی ترکیه هم آن روزنامه را تکرار کرد. همزمانی چاپ این مطلب به یک شکل در دو روزنامه لائیک در ایران و ترکیه نشان می دهد که هدایت هر دو روزنامه در دست قدرتهای فرامنطقه ای است. پیدا کنید که این قدرت فرامنطقه ای کدام یک از سازمانهای زیر است: سازمان سیای آمریکا، اینتلیجت سرویس انگلستان یا موساد اسرائیل؟