چرا موضوع اخراج اساتید مهم است؟
ولی مهم ترین دلیل «کاشان حامی» به عنوان یکی از پایگاه های خبری تحلیلی کاشان برای ورود به این موضوع چه بوده است؟
با وجود این که این رسانه از نظر مشی سیاسی منتقد دولت محسوب می شود ولی بیش از ۸۰ درصد از ۱۰۰۰۰ مطلب تولیدی و نقلی و تنظیمی آن در یک سال گذشته در راستای تبیین و اطلاع رسانی اقدامات مدیران دولت تدبیر و امید در شهرستان بوده است و برخی از آنها را در رسانه های کشوری نیز انعکاس داده است که حتی خبرگزاری های رسمی دولتی نیز تا این حد در این زمینه فعالیت نداشته اند.
و از سویی در زمینه عزل و نصب مدیران و مسئولان با وجود خطاهایی که در برخی جابجایی ها رخ داده است هیچ گونه نقدی نداشته است.
اما مدتی بود که خبر عجیبی در مورد اخراج دنباله دار برخی از اساتید یکی از دانشگاه های کاشان شنیده می شد.
این پایگاه مدتی تامل کرد و به این موضوع نپرداخت تا اینکه با تذکر و هشدار حضرت آیت الله نمازی نماینده محترم ولی فقیه در کاشان و اعلان رسمی از تریبون نماز جمعه و همچنین نوع واکنش غیر منتظره و هتاکانه دستگاه مربوطه، موجب جدیت «کاشان حامی»برای پیگیری این موضوع شد.
به نظر می رسد سوای از اقدامات غیر قانونی که در این ماجرا رخ داده است دو نکته فوق العاده مهم و قابل فهم برای عموم و دوستداران این شهر و کشور از هر طیف و گرایش وجود دارد که یک نوع استنباط هم بیشتر نمی تواند داشته باشد.
به این دو خبر و نکته توجه کنید:
- در بین اساتید، اولین استاد اخراج شده نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه بوده است که از زمان دولت خاتمی در این مرکز تدریس می کرده و با وجود استخدام و ۸ سال مسئولت نهاد رهبری در این دانشگاه حالت استخدام وی لغو! و اخراج شده است.
- دقیقا بعد از گذشت سه روز از درخواست و تذکر حضرت آیت الله نمازی نماینده مقام معظم رهبری در کاشان برای توقف برخی تسویه حساب های سیاسی در دانشگاه دولتی، یکی دیگر از اساتید نخبه در این مرکز علمی که صاحب ۵۰ مقاله علمی و ۱۰ اختراع ثبت شده بوده است توسط همان گروه چند نفره و با تایید رئیس این دستگاه از دانشگاه اخراج می شود!
همه مطلعیم که مسئولان فعلی این دانشگاه و کمیته چند نفره، افرادی صاحب تجربه در امور سیاسی هستند و وجهه غالب آنها سیاسی بودنشان است؛ بنابر این اگر هر فرد منصف و بی طرفی به دو اقدام هماهنگ فوق دقت کند برداشت زیر را استنباط خواهد کرد:
این دو اقدام صراحتا یعنی اعلام تقابل علنی و آگاهانه با نظام و به نوعی به قصد تحقیر و تخریب جایگاه ولایت بوده است.
این جسارت، اقدامی با رنگ و بوی فتنه های ۷۸ و ۸۸ است که می تواند یک مانور سیاسی و بستر سازی برای فتنه های احتمالی باشد.
تجربه نشان داده است این گونه اقدامات در نهایت و در صورت اپیدمی شدن در کشور نتایج خطرناک و کشور ویران کن و دشمن شاد کن دارد.
حال وظیفه افراد آگاه و دلسوز است که به این اقدامات واکنش مناسب داشته باشند.
والعاقبه للمتقین