پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

دوشنبه, ۲۰ بهمن ۱۳۹۳، ۰۲:۳۲ ق.ظ

۱

اخراج اساتید در این دانشگاه؛ و حضور کمرنگ وزیر برای پیگیری مشکلات در سفر استانی، ادامه اعتراضات فرهادی را به استان اصفهان و شهرستان کاشان

نگاهی به متن سخنان و حاشیه های حضور و بازدید وزیر علوم در کاشان در پی اعتراض به اخراج اساتید این دانشگاه و پس از چند روز از اولین سفر استانی رئیس جمهور به استان …
*ادامه اعتراضات به مشکلات دانشگاه دولتی کاشان از جمله وضعیت مدیریتی و پروژه اخراج اساتید در این دانشگاه، فرهادی را تنها چند روز پس از سفر استانی رئیس جمهور به استان اصفهان مجددا روانه شهرستان کاشان کرد.

*محمد هادی جویباری از دانشجویان فعال دانشگاه در این رابطه بیان داشت: طبق هماهنگی‌های به عمل آمده وزیر علوم برای دیدار و گفتگو با مسئولین تشکل‌های دانشجویی در رابطه با مشکلات اخیر دانشگاه، گفتگو با دانشگاهیان و افتتاح چند پروژه دانشگاهی به دانشگاه کاشان سفر کرده است.

* همه امیدوارند اوضاع ملتهب و متشنج این دانشگاه پس از برخی انتصابات و البته سونامی اخراج اساتید غیر همسو، شاید با این حضور و پیگیری وزیر قدری آرام گیرد.

* دیدار رسمی وزیر با امام جمعه کاشان آغاز شد.

* وزیر علوم به محض ورود به کاشان به دیدار نماینده ولی فقیه در کاشان رفت تا با وی دیداری داشته باشد و همچنین حفظ حرمت جایگاه ها را به مدیران زیر مجموعه خود متذکر شود.

*  آقای نمازی جزء اولین کسانی بود که به تسویه حساب های سیاسی در دانشگاه ها و دستگاه های دولتی کاشان اعتراض کرده و هشدار داده بود.

*دکتر فرهادی که به اتفاق همراهان و مسئولان دانشگاه کاشان به دفتر امام جمعه کاشان رفته بود پس از گفتگویی در جمع، دیدارش با آیت الله نمازی را به صورت خصوصی برگزار کرد.

*پس از آن، وزیر علوم برای افتتاح چند پروژه دانشگاهی از جمله ساختمان جدید دانشکده حقوق و یک خوابگاه دانشجویی به دانشگاه کاشان رفت.

*در این بین، بر خلاف قول قبلی رئیس دانشگاه و مسئولین فرهنگی این دانشگاه، سید ضیا هاشم، معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم که همراه وزیر به کاشان آمده بود، به جای فرهادی در دیداری با تشکلهای دانشجویی حاضر شد و همزمان فرهادی به نشست خیرین دانشگاه ساز دانشگاه کاشان رفت.

*این خلف وعده که به مذاق هیچ یک از گروه های دانشجویی خوش نیامد با اعتراض دانشجویان همراه شد. این نشست که قرار بود با حضور ۱۴۰ نفر از نمایندگان تشکل های دانشجویی و کانون های این دانشگاه برگزار شود، به دلیل تغییر برنامه و عدم حضور وزیر، با ترک جلسه از سوی دانشجویان به نشانه اعتراض همراه شد. بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی دانشجویان و برخی کانون های دانشجویی از جمله معترضین بودند.

*همچنین در بخشی از این جلسه نماینده تشکل های دانشجویی خطاب به مسئولین گفت: حضور معاون وزیر در این جلسه، با توجه به وعده قبلی، مانند تقلب شب امتحان هیات رئیسه است!
*پس از آن گروهی از دانشجویان با تجمع در مقابل درب ورودی دانشکده حقوق که محل سخنرانی وزیر علوم بود، خواستار دیدار با دکتر فرهادی شدند که با مخالفت حراست دانشگاه روبه رو شد. در این تحصن دانشجویان اعلام کردند که بارها حسن ظن دانشجویان لگد مال شده و دیگر اعتماد ندارند و باید مستقیما با وزیر گفتگو کنند.

*پس از پایان نشست فرهادی در مجمع خیرین دانشگاه، با توجه به اعتراضات دانشجویان برنامه بعدی وزیر علوم افتتاح خوابگاه دانشجویی و دیدار با تشکل های دانشجویی عنوان شد و تیم برنامه ریز مسیر حرکت وزیر از رودرو شدن او با دانشجویان اکراه داشت. بالاخره با پافشاری دانشجویان این وعده محقق شد و در خاتمه برنامه های وزیر علوم در این دانشگاه، این جلسه با تاکید وزیر علوم تشکیل شد.

Screenshot 2015 02 08 13 59 28 متن و حاشیه های حضور وزیر علوم در کاشان

* فرهادی با حضور در دانشکده حقوق دانشگاه کاشان، این دانشکده را افتتاح کرد و پس از بازدید از امکانات این ساختمان، در رابطه با جزئیات و برنامه‌ریزی‌های قبلی و آتی در مورد این دانشکده با مسئولین دانشگاه به گفتگو پرداخت.

*بر این اساس، این دانشکده با اعتبار ۳۵ میلیارد ریالی و با مساحتی حدود ۳۵۰۰ متر مربع، با ۴۵ اتاق و مجهز به امکانات مربوط به کلاس‌های آموزشی، دفاتر اداری و دفتر اساتید احداث شده است.

*به گفته رئیس دانشگاه کاشان، این دانشکده با هزینه ۳۷ میلیارد ریالی «علی سعیدی» خیر کاشانی ساخته شد.

*در این نشست، علاوه بر حضور مسئولین دانشگاهی، صدراییه معاون استاندار و فرماندار کاشان و منصوری نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند.

*در نشست دانشجویان با وزیر علوم که با حضور سید ضیا هاشمی، معاون فرهنگی وزارت علوم و عباس زراعت، رئیس دانشگاه کاشان برگزار شد، نمایندگان تشکل های دانشجویی به ایراد نظرات خود پرداختند.
..
708491 متن و حاشیه های حضور وزیر علوم در کاشان

*نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان در نشست با وزیر علوم:

 معاون فرهنگی دانشگاه را با بی‌اخلاقی عزل کردند/ اینقدر دروغ شنیده‌ایم که حسن ظن‌مان نابود شد

نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان در نشست با وزیر علوم با بیان اینکه اینقدر دروغ شنیده‌ایم که حسن ظن‌مان نابود شد، گفت: اگر قراراست قاعده ارزیابی صلاحیت اساتید خلاف این باشد، پس چرا فقط معدل کارشناسی مهم است، بهتر است معدل دیپلم افراد را هم بررسی کنیم.

علی یاراحمدی، نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان در نشست با وزیر علوم در ابتدای سخنان خود با اشاره به این بیت شعری از حافظ «ما مریدان روی سوی قبله چون آریم چون…روی سوی خانه خمار دارد پیر ما» گفت: وقتی که مدام پشت سر هم دروغ بشنویم، حسن ظن مان نابود می‌شود، به نظر شما چه انتظار از یک جوان بیست و یکی دوساله می‌توان داشت؟

وی افزود: آقای وزیر ما نمی‌خواهیم بگوییم آن هشت سال و این هشت سال و این دوره و آن دوره، چرا که هر زمان از اداره کشور دستاوردها، خدمات و نفاط ضعف و قوتی وجود داشته است، همانطور که الان هم هست و قصد تخریب کسی را نداریم. اما فضایی که الان در دانشگاه کاشان وجود دارد و همه این را احساس می‌کنند، عدم قاطعیت مدیران این دانشگاه است. یعنی شما یک حرف واحد از مدیران دانشگاه نمی‌شوید.

نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان در ادامه بیان داشت: وقتی در حضور مسئولین هستید می‌بینید که مواضع خیلی خوب و منطقی است و هیچ مشکلی دیده نمی‌شود، اما به محض اینکه از دفتر آقایان خارج می‌شویم، دیده می‌شود که هیچ اقدامی هم صورت نمی‌گیرد.

یاراحمدی تاکید کرد: متاسفانه معاون فرهنگی قبلی این دانشگاه با بی اخلاقی عزل شدند و به ایشون تهمت زده شد و این بی اخلاقی را در فضای عمومی دانشگاه و فضای کارمندی دانشگاه می‌توانید مشاهده کنید. معاونت فرهنگی دانشگاه، جایی که قله کار انقلاب است و جایی است که الگوی آن شهدایی هستند که جان خودشان را بخاطر فرهنگ این مملکت دادند و الا شاه و امثال آن هم می‌توانستند صرفا از نظر اقتصادی مملکت را پیش ببرند.

وی ادامه داد: ما بخاطر فرهنگ انقلاب کردیم و دانشگاه مبدا همه تحولات است.

وی افزود: این توهین به همه اساتید و پرفسورهای این دانشگاه است که فردی با فوق لیسانس در مورد صلاحیت ارتقای اعضا هیات علمی دکترا اظهار نظر کند.
نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان با اشاره به رد پذیرش یا اخراج برخی اساتید این دانشگاه خطاب به فرهادی گفت: کسی در این دانشگاه درس خوانده‌ و بورسیه وزارت علوم  همین دوره در زمان دکتر فرجی دانا بود و از وزارتخانه نامه آمده که این عزیران را به کار گیری کنید. مگر وزارت علوم احمدی نژاد نامه زده است که آقایان عمل نمی‌کنند؟! وزارت علوم آقای فرجی دانا نامه زده که این آقا به کار گیری شود و گروه مکانیک هم اعلام نیاز کرده که به این فرد نیاز دارد، ولی ما از آقایون به دروغ می شنویم که می‌گویند گروه به این افراد نیازی ندارد.

یاراحمدی بیان داشت: من شب گذشته با اساتید مکانیک حرف می‌زدم که گفتند ما نیازمان به این افراد را بارها اعلام کرده‌ایم، این عین عبارت اساتید بزرگ همین دانشگاه است. باید به ایمان آقایان مسئول شک کنید. کسی که پژوهشگر برتر است با ۲۵ مقاله ISI، ده اختراع ثبت شده دارد و عضو بنیاد ملی نخبگان است یکی از این افراد معلق شده توسط مسئولین دانشگاه است.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از افراد کسی است که معدل ۱۹.۵ دکتری خودش را از دست تنها پرفسور مهندسی این دانشگاه دریافت کرده، کسی که هفت مقاله ISI دارد، کسی که چندین ترم در این دانشگاه درس ارائه کرده ، تازه عزیزان فهمیده اند که صلاحیت علمی ندارد! چرا صلاحیت علمی ندارد؟ چون معدل کارشناسی وی که کل معدل های سه دوره تنها ۵ امتیاز از ۱۷۵ امتیار دارد را ۱۴:۵ دریافت کرده است اما دوره دکترا ۱۹:۵ بوده است! واقعا اگر وضعیت فعلی یک استاد برای ما مهم است که الان چه چیزی برای ارائه به دانشجویان دارد، باید بررسی این مهم را به گروه آموزشی واگذار کرد.

یار احمدی با دریافت تذکر پایان وقت، در اتمام صحبت خود به کنایه گفت: اگر قراراست قاعده ارزیابی صلاحیت خلاف این باشد، پس چرا فقط معدل کارشناسی مهم است، بهتر است معدل دیپلم افراد را هم بررسی کنیم، خوب از معدل راهنمایی و دبستان هم که نمی‌شود گذشت، پس بهتر است از دوران مهد کودک اساتید هم در مورد توانایی علمی اینها سوال شود. اینطوری بهتر است.

.
*از حاشیه های دیگر حضور وزیر علوم، اعتراض دانشجویان به کاهش سرعت اینترنت دانشگاه کاشان همزمان با روز حذف و اضافه دانشجویان بود.

*نماینده جامعه اسلامی دانشجویان نیز  بحث امنیتی بودن دانشگاه را قبل از حضور وزیر مطرح کرد .

.705086 متن و حاشیه های حضور وزیر علوم در کاشان

*در جلسه فرهادی با دانشجویان مطرح شد:

گم شدن ردیف های جذب هیأت علمی/ تشکیل جلسه جهت موضوع اساتید اخراج شده

وزیرعلوم پس از شنیدن سخنان دانشجویان در خصوص اساتید اخراج شده گفت: ما موافق قانون و قانون مداری هستیم و هرکسی در قالب هیات علمی و آیین نامه وزارت علوم واجد شرایط باشد باید جذب شود و رو به دکتر زراعت رئیس دانشگاه کاشان کرده و افزود باید حق و انصاف دراین زمینه رعایت شود.

وزیرعلوم در خصوص درخواست دانشجویان مبنی بر تشکیل چند انجمن و تشکل دانشجویی در دانشگاه گفت: سیاست وزارت علوم مبنی بر تشکل انجمن های مختلف صنفی علمی فرهنگی در چهارچوب قانون است و ما نیز با این مساله موافق هستیم.

گم شدن ردیف های جذب از سال ۹۰ تا کنون

وی گفت: فرهادی عنوان کرد که یک سری ردیف های هیات علمی داریم که پر شده که ما آن ردیف ها را گم کرده ایم ردیف های جذب از سال ۹۰ تا کنون گم شده است!

تشکیل جلسه اساتید ارزشی اخراجی با مسئولان دانشگاه

یکی از دانشجویان در خصوص اخراج اساتید پیشنهادی داد که وزیرعلوم با آن موافقت کرد و قرار شد جلسه ای با حضور اساتید ارزشی که در حال اخراج هستند و برخی نیز اخراج شده اند و مسئولان دانشگاه که عنوان می کنند این اخراج قانونی است، برگزار شود و دو گروه با یکدیگر مذاکره کنند که وزیرعلوم نیز موافق این مساله بود و اعلام کرد: ما موافق کرسی های آزاد اندیشی هستیم و این کرسی ها را باید از خودمان شروع کنیم.

رعایت حق و انصاف در جذب هیات های علمی

وزیرعلوم ادامه داد: ما موافق قانون و قانون مداری هستیم و هرکسی در قالب هیات علمی و آیین نامه وزارت علوم واجد شرایط باشد باید جذب شود و رو به دکتر زراعت رئیس دانشگاه کاشان کرده و افزود باید حق و انصاف دراین زمینه رعایت شود.

دکتر فرهادی به تشکیل کرسی های آزاد اندیشی اشاره کرد که در دستور کاری قرار گیرد چرا که یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری همین تشکیل کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها است .

وزیر علوم تاکید کرد: جهاد کنونی ما حفظ شرایط فرهنگی است .

.

رشته های قدیمی دانشگاهی با رشته های پرکاربرد و کیفی کردن توسعه دانشگاه هاست

فرهادی در ابتدای این جلسه در آمفی‌تئاتر این دانشگاه اظهار داشت: پس از  شکل گیری انقلاب اسلامی نظام دانشگاهی ما بیشتر به شکل کمی گسترش یافته است و شاهد توسعه رشته های مختلف در این ارتباط بودیم.

وی با اعلام این مطلب که وزارت علوم به دنبال جایگزین کردن رشته های قدیمی دانشگاهی با رشته های پرکاربرد و کیفی کردن توسعه دانشگاه هاست، تاکید کرد: پژوهش امری است که تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است به گونه ای که دانشگاه های ما بیشتر به دنبال مسایل آموزشی بوده اند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: به دنبال آن هستیم که جامعه دانشگاهی کشور را به سمت و سویی هدایت کنیم که ابعاد پژوهشی، علمی و کاربردی را در اولویت فعالیت های خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه محصول دانشگاه های ما باید مهارت‌آموزی، دانش اندوزی و تولید تکنولوژی باشد، تاکید کرد: تاسیس شرکت های دانش بنیان و ارتباط جدی با مراکز صنعتی در راستای همین مطلب انجام شده است.

فرهادی در ادامه با اشاره به مشکل خرید و فروش پایان نامه ها در دانشگاه ها ابراز داشت: به زودی دولت لایحه ای در این ارتباط  را برای تصویب به مجلس شورای اسلامی خواهد فرستاد تا با ایجاد راهکار قانونی  این معضل مهم آموزشی رفع شود.

وی در ارتباط با تامین بودجه دانشگاه‌ها نیز تصریح کرد: لازم است به گونه ای وارد عمل شویم که بیشتر نیازهای بودجه ای دانشگاه ها به جای وابسته بودن به دولت توسط خیران تامین شود.

* سوالی که مطرح است این است که آیا اقای وزیر به مطالبات دانشگاه پاسخی مناسب داد؟ آیا صحبت های اساتید اخراج شده را شنید و با آنها جلسه داشت؟آیا تظلم خواهی آنها را شنید و درک کرد؟

باید ببینیم نیتجه این حضور چه خواهد شد. آیا وزیر با پیگیری این موضوع و به سرانجام رساندن آن برای دولت تدبیر و امید در بین مردم و نخبگان وجهه مثبت کسب خواهد کرد و نمایی از یک قهرمان برایش درست خواهد شد یا اینکه بی اعتنا از کنار آن خواهد گذشت و بر پرونده های منفی این دولت در نزد افکار عمومی خواهد افزود؟

باید صبر کنیم و ببینیم…

به نقل از کاشان حامی

۹۳/۱۱/۲۰

نظرات  (۱)

خود آقای فرهادی وزیر نسبتا ارزشی است اما اگر مهره های بجا مانده از زمان وزارت فرجی دانا بگذارند دانشگاهها آرام بمانند خوب است خیلی برخوردها بین اساتید جالب است من در سال 76 تا اواخر 79 که در چمران بودم استاد متالورژیی را دیدم که در زمینه گداخت در آلمان فارغ التحصیل شده بود و دانشجویان مشتاق بودند که پایان نامه هایشان را با وی بگیرند اساتید دیگر دست خالی شدند و شروع کردند به جوسازی علیه ایشان یعنی درگیری علمی با یکدیگر ،طرف به دانشجوها گفته بود من در آلمان راحت برایم کار جور شد و ازمن خواستند در آلمان بمانم آمدم در اینجا خدمت کنم اما حالا همکاران خود بنده مخالف حضور من در دانشگاه هستند و بعد خداحافظی کرد و رفت به آلمان این مورد در زمان اصلاحات بود که درگیریهای چمران هم بسیار زیاد بود یعنی بعد از امیرکبیر چمران بیشترین درگیریها را داشت یعنی شما وقتی فضای دانشگاه فضای منافع  سیاسی جناحی بگیرد علم و ارزش آن ازبین میرود وتر وخشک باهم میسوزد مثل همین نمونه که حتی فرجی دانا استادی را معرفی کرده دانشجویان با آن استاد موافقند اما اساتید دانشگاه در جذب او سنگ اندازی میکنند

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">