قدیری ابیانه وجود پول های کثیف و حتی نجس رادر انتخابات تأیید می کند
کارشناس مسائل سیاسی در گفتو با قدس آنلاین پاسخ می دهد
آیا اسامی دریافت کنندگان پولهای کثیف در جیب رحمانی فضلی هم می ماند؟
قدس آنلاین-ساحل عباسی:پولهای بادآورده منابعی هستند که حاصل اختلاسها ،پولهای کسب شده از قاچاق مواد مخدر و قاچاق کالا ،تعرض به بیت المال ،وام های غیر قانونی می باشند
این کارشناس مسائل سیاسی پولهای کثیف را واقعیت محض دانسته و حضور آن را در عرصه سیاسی کشورقبول دارد و معتقد است دارندگان پولهای کثیف مایلند اداره سیاسی کشور را دردست بگیرند وی در این خصوص می گوید: پولهای بادآورده منابعی هستند که حاصل اختلاسها ،پولهای کسب شده از قاچاق مواد مخدر و قاچاق کالا ،تعرض به بیت المال ،وام های غیر قانونی می باشند که مسلما از راههای غیر مشروع به دست آمده اند ، معمولا دارندگان پولهای کثیف مایلند اداره امور سیاسی کشور را نیز بر عهده بگیرند لذا برای وارد کردن افراد ناباب و مجری فرامین خود در مجلس حاضرند مبالغ بسیار زیادی را برای تطمیع فرد متقابل و دست یابی به اهداف خود هزینه کنند اما خوشبختانه به دلیل اینکه شورای نگهبان حساسیت های خاصی را در خصوص صلاحیت افراد به خرج می دهد بسیاری از این دسته نتوانستند به صحن مجلس راه پیدا کنند و هوشیاری مردم و انتحاب صحیح نمایندگان خویش نیز تا حدودی دست توطئه گران و افراد سوء استفاده چی را کوتاه کرده اما لازم به ذکر است با همین پولهای کثیف عناصری را به خدمت گرفته اند که فرامین آنها را اجرا کند. در چنین مرحله خطیری از حیات جمهوری اسلامی ایران که اعتماد مردم یکی از استوانه ها و پشتوانه های نظام اسلامی به شمار می رود باید مراقب بود این امور تکرار نشود.
نظارت شورای نگهبان باید گسترش یابد
وی با اشاره به این موضوع که حدود نظارت شورای نگهبان به حدی نیست که گستره نظارتی خود را به بعد از تشخیص صلاحیت تداوم بخشد و عملکرد کاندیداها را زیر نظر قرار دهد افزود: متاسفانه شورای نگهبان تا تایید صلاحیت نمایندگان بر آنها نظارت دارد و بعد از ان اختیاری برای تجدید نظر ندارد . چنین مسئله ای یکی از ضعف های نظام نظارتی کشور به شمار می رود، لازم است شورای نگهبان در دوره انتخابات بر هزینه کردهای نامزدها نظارت کرده و در صورت لزوم صلاحیت افراد را رد کند. مردم نیز می بایست هوشیار باشند تبلیغات مناسب باید صورت بگیرند و خریداران و فروشندگان رای به مجازات سنگینی برسند. مثلا اگر مشخص شد کسی رایش را فروخته است می توان یارانه او را قطع کرد که البته این حداقل مجازات است .
دکتر قدیری ابیانه به بیان اینکه مسلما قانون انتخابات نیازمند اصلاح مجدد و جامعی است اظهار داشت: یقینا نیازمند اصلاح قانون انتخابات هستیم اما متاسفانه اصلاح قوانینی که دست خود نمایندگان است و دست آنها را برای محدود کردن رقبایشان باز گذاشته و برخی از امور را برای خود می خواهند و بس مانع اصلاح اساسی قانون و عدم مشاهده چنین رفتارهایی می شویم . هنگامی که برخی نمایندگان مجلس قبل از رفتن و پایان دوره کاری تمام تلاش خود را به جای خدمت رسانی به مردم معطوف این مسئله می کنند که با ابزاری بازگشت دوباره خود را به مجلس رقم بزنند چه انتظاری از دیگران می توان داشت؟
پرداخت یارانه به مرفهین مصداق پول کثیف است
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به ورود پولهای کثیف و حمایت سران غربی از انتخاباتی با رای آورندگان پولهای کثیف گفت : مسلما با پولهای کثیف و حتی پولهای نجس در تلاش هستند انتخابات عمومی را تحت الشعاع قرار دهند .خانم کلینتون در کتاب خاطرات خود تحت عنوان انتخاب های دشوار نوشت که پس از فتنه 88 با صرف میلیونها دلار حدود 5000 ایرانی را آموزش داده اند تا بتوانند در مسیر فتنه تاثیر گذار باشند و یکی از اصل های مهم مورد توجه غرب هر نوع انتخابات در ایران است و برای تاثیر گذاری در انتخابات جنگ روانی به پا کرده و صدها میلیون دلار هزینه می کنند کما اینکه از این پولها برای پیروزی آقای موسوی در انتخابات سال 88 و سپس فتنه ای که به پا شد هزینه کردند و از هم اکنون نیز آن 5000نفر آموزش دیده به همراه سایر عواملشان و دلارهایی که به آنها اختصاص داده شده و رسانه های گروهی غرب بسیج شده اند تا اصولگرایان را تخریب و زمینه را برای پیروزی اصلاح طلبان فراهم کنند متاسفانه بعضی اصلاح طلبان حمایت خارجی از خود را یک امتیاز برای خود محسوب می کنند !پولهایی که سازمانهای سی آی ای، موساد و اینتلجن سرویس، کشورهای عربی سلطنتی برای شکست اصولگرایان هزینه می کنند را می توان پولهای نجس نامید .مبالغی نیز توسط افرادی فاسد در اختیار برخی از نمایندگان قرار می گیرد تا آنها مصالح کشور را فدای منافع ثروتمندان کنند مثل پولی که شهرام جزایری به کروبی و ... داده بود
قدیری پرداخت یارانه دولت به مرفهین و ثروتمندان را تبدیل شدن پول پاک به کثیف دانست و گفت: پولهای پاک نیز به صورت کثیف هزینه می شود که هدف آن پیروزی در انتخابات است، همانند یارانه ای که دولت به اقشار ثروتمند پرداخت می کند در حالی که چنین رویه ای به هیچ وجه صحیح نیست و حتی قانون نیز آن را منع نموده است. اما متاسفانه دولت برای جلب حمایت این اقشار در انتخابات بعدی کماکان به پرداخت یارانه به ثروتمندان ادامه می دهد. حتی دولت تلاش کرد با اختصاص هفت میلیارد تومان به ازای هر نماینده برای توزیع در منطقه حوزه نمایندگی نماینده، مطابق با نظر نماینده عمل کند، این در حالی است که طبق قانون نمایندگان حق ورود به مسائل اجرایی را ندارند و نمایندگان مسولیتی در توزیع بودجه ندارند ، اختصاص این وجه در حقیقت برای تطمیع نمایندگان فعلی برای همسویی با دولت بوده است که آنان را به همسویی با دولت وادار کند که نوعی فساد در انتخابات محسوب می شود زیرا نمایندگان با اختصاص این مبالغ می توانند از ناآگاهی مردم سوء استفاده نموده و برای جلب آرا در دوره های بعدی از آن استفاده کنند.
کارشناس مسائل سیاسی یکی دیگر از اهداف رد و بدل کنندگان پولهای کثیف را تضعیف جایگاه شورای نگهبان عنوان کرده اظهار می دارد: تضعیف شورای نگهبان از دیگر اهداف به شمار می رود که همسو با تبلیغات و اهداف بیگانگان است .صاحبان سرمایه تلاش می کنند با کمک های کلان به برخی از نامزدها حمایت آنها را در دوره نمایندگی جلب و منافع نامشروعی را برای خود جذب کنند.
تمامی این موارد نشان می دهد که برای جلوگیری از ورود این پولها و روشهای کثیف در انتخابات باید دستگاه های نظارتی چون شورای نگهبان تقویت گردند و نظارت و تایید صلاحیت نامزدها در دوران تبلیغات و پس از تبلیغات مورد ارزیابی قرار گیرد. اگر نماینده ای در دوره چهار ساله نمایندگی خود به فساد روی آورد نباید برای عزل او منتظر پایان دوره چهار ساله شد. مجلس مرکز ضد فساد است و اگر دچار فساد شود حکم گندیدن نمک را دارد. مجلس ششم یکی از گندیده ترین دوره ها بوده است دوره ای که احزاب اصلاح طلبان خواستار تجدید آن هستند .
این مطلب به نقل از سایت دکتر قدیری ابیانه www.ghadiri.ir می باشد.