دشمن همواره امید به آینده را در گرو سلطه پذبری جلوه داده است.
محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگوی تفصیلی با «نسیم»: دشمن همواره در صدد کاهش اعتماد به نفس بین مردم بوده و امید به آینده را در گرو سلطه پذبری جلوه داده است/ حضرت امام(ره) همواره درصدد پیاده ساختن اعتماد به نفس در میان ملت بود.
متن محورهای گفتگوی تفصیلی «نسیم» با محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس مسائل سیاسی:
فرمایشات حضرت امام(ره) مبنی بر
ایستادگی در برابر دشمن و عدم نرمش در برابر آنها با توجه به دشمن شناسی و ماهیت
دشمن در تفکر آن حضرت بیان شده است.
پذیرش فشار و عقب نشینی در مقابل دشمن باعث به پایان رسیدن فشارها و به رسمیت شناختن حقوق حقه نمیشود ولی پذیرش فشار معنی فشارپذیری را دارد و نتیجه آن افزایش مکرر فشارها از سوی دشمن خواهد بود.
مقاومت هرقدر سخت و دشوار باشد و سختی به همراه آورد از عواقب فشارپذیری کمتر است؛ قرآن نسبت به پیروزی مومنان وعده داده است لذا ایران در اوج تهدید و تحریم همیشه باید مقتدرانه عمل کند.
عقل و منطق، حرکت در مسیر اسلامی را حکم میکند و کسانیکه تحت عنوان عقلگرایی تسلیم دشمن میشوند در حقیقت تحلیل ناقصی دارند و مرعوب دشمن قرار گرفته اند.
عاقل کسی است که خط مشی حضرت امام(ره) را در پیش گیرد چراکه این مشی، عزت دنیا و آخرت را در پی دارد.
تجربه 33 ساله در برابر اوج فشارها ما را به این رهنمون می کند که راه درست منبعث از هدایت امام(ره) و مقام معظم رهبری است که خود برگرفته از هدایت الهی است.
قرآن کریم دایما به تفکر و تعقل امر میکند چراکه عقلگرایی موجب تقویت مواضع اسلامی میشود.
سه عامل : اعتماد به نفس، اعتماد بین مردم و مسئولین و امید به آینده در پیشرفت یک کشور پر اهمیت و ضروری است؛ با توجه به تاثیرگذاری سه عامل ذکر شده در ترقی یک کشور، رسانه های بیگانه و استعمارگران همواره در طول این 33سال به دنبال تضعیف این سه عامل در ایران بودهاند.
دشمن همواره در صدد کاهش اعتماد به نفس بین مردم بوده و امید به آینده را در گرو سلطه پذبری جلوه داده است. شعار حضرت امام (ره) بعد از انقلاب همواره "ما میتوانیم" بود چراکه این شعار نشات گرفته از نگاه انقلابی و اسلامی بود، لذا اعتماد به نفس در کنار امید به آینده، پیشرفت را ایجاد میکند که حضرت امام (ره)همواره درصدد پیاده ساختن این امر در میان ملت بود.
هر پیشرفتی نتیجه اعتماد به نفس و امید به آینده در میان اقشار مختلف مردم است.
در نظام جمهوری اسلامی اصلاح قانون وجود دارد، لذا اگر قانونی نقص داشت نباید آن را دور زد، بلکه باید آن را اصلاح کرد. هر فرد و مسئولی باید ملزم به رعایت قانون شود چراکه سرپیچیی از آن امکان سواستفاده را فراهم میکند و فساد را گسترش میدهد.
هر مسئولی باید سعی کند امور در ریل صحیح خود حرکت کند و از مسیر قانونی خود خارج نشود.
مردم پایه نظام جمهوری اسلامی هستند و اصل پیروزی انقلاب با حضور مردم و مبارزات آنان ممکن شد. تداوم انقلاب اسلامی و مقابله با تهدید و تحریمها نیز با مشارکت مردم ممکن شد. جمهوری اسلامی بالاترین درجه مردمسالاری را در 33 انتخاب در طول 33 سال به نمایش گذاشت.
امام(ره) ، مردم را بخشی از راه حل
برای مسایل کشور میدانستند لذا مردم نقش اساسی در جمهوری اسلامی دارند. علاوه بر
آنکه مشارکت مردم در هر بعدی پیشرفت نظام را شکل میدهد.
دنیا را باید در مسیر آخرت طلب کرد و این حرکت یک قدم واقع بینانه است.
در اسلام یک ساعت تفکر برابر با هفتاد سال عبادت است و حرکت در
مسیر صحیح دنیوی عامل پیشرفت خواهد بود.
بر اساس فرمایشات امام انقلابی گر
اسلامی باید اخلاق محور باشد و در همه حال اخلاق را در نظر بگیرد.
نمیتوان تحت عنوان انقلابیگری اخلاق مداری را تضعیف کرد بلکه با توجه به خط مشی امام باید اخلاق را در راستای انقلابی گری تقویت نمود.
یکی از ویژگی های بارزی که همواره در زندگی امام(ره) ومقام معظم رهبری دیده شد عدم تجملگرایی و زندگی مرفه گونه بود در نتیجه در شرایط فعلی نیز مسئولین نباید تجملگرایی را به زندگی راه دهند هرچند در شرایط حاضر تلقی از تکنولوژی و تجملگرایی باید اصلاح شود. استفاده از تکنولوژی به معنی تجملگرایی نیست.