- رانت ارزی باید برچیده شود
- وعده دولت سیزدهم در توسعه سیاست همسایگی تحقق یافت
- راه پیشرفت کشور از واشنگتون و لندن نمی گذرد
- بدون FATF واکسن وارد کردیم. ناگفتههای برجام و کرسنت به روایت دیپلمات سابق/
- وحدت نیروهای انقلاب ضرورتی ندارد/ پزشکیان رقیب جدی اصولگرایان نیست
- سرمقاله: الگویی برای انتخاب رئیس جمهور آینده
- عملیات طوفان الاقصی منجر به فروپاشی ارتش رژیم صهیونیستی شد
- برنامههای قدیری ابیانه در استان بوشهر ۱۲ تا ۱۹ خرداد
- مصاحبه ایرنا با قدیری ابیانه در مورد شهید رئیسی
- مهم:👈 هدف از تاسیس دیوان کیفری بین المللی
مشکل مسکن و خونی که به شیشه می رود
درنظر گرفتن فرهنگ به مثابه دین و سبک زندگی به مثابه اعمال و رفتار برامده از فرهنگ و دغدغه اخلاقی و مقدس عموم مردم ایران در زمینه های فرهنگی به نوبه خود قابل تقدیر و امری است مبارک. جریان حزب الله نیز جهت رفع مشکلات فرهنگی در انواع جلسات و مباحثات همواره به عنوان پرچمدار و پیشبرنده حرکت، عمل میکند. درهم تنیدگی حوزه ها و موضوعات مختلف و تاثیرات متقابل انها روی همدیگر می طلبد تا از منظری متفاوت اما مهم و بسیار تاثیرگذار به مقوله فرهنگ بپردازیم.
مطمئنا این حدیث معروف را شنیده اید که پیامبر(ص) می فرمایند: هرگاه کسی ازدواج کند، نصف دین را کامل کرده است و برای (حفظ) نصف دیگر باید تقوای الهی پیشه کند)منتخب میزان الحکمة 2776 و کنز العمال 44403(. امروز دشمنان اسلام و انقلاب دقیقا با فشار اقتصادی درصدد ضربه زدن و مخدوش کردن فرهنگ و دین مردم کشورمان هستند. مسئله مهم و بنیادین ازدواج، حافظ نیمی از دین است و قطعا تلاش برای رواج و گسترش این سنت حسنه نیز از اولویات کار فرهنگی است.
با تحقیقی ساده و رویت دلایل مطروحه همواره "شغل و خانه" به عنوان دلایل اصلی تاخیر ازدواج مطرح می شوند که حقا نیز همینگونه است. تلاش درجهت اشتغال و خانه دار شدن جوانان، امروز علاوه بر کار اقتصادی به استناد ان حدیث و مشکلات درون جامعه و تاخیر ازدواج ها و به دنبال ان خدشه دار شدن نیمی از دین عموم جوانان در این اوضاع سخت، کاری است فرهنگی، مقدس و به قول رهبری جهاد در راه خدا.
در مطلب قبلی کلید حل مشکل اشتغال تحت عنوان مدرسه و دانشگاه کارگاه محور و شغل محور به جای کلاس محور و تئوری محور یعنی همان نظام هنرستان و دانشگاه فنی و حرفه ای ارائه شد. در ادامه به راهکارها و طرح های خانه دار شدن عموم مردم و ریشه کنی اجاره نشینی و چگونگی تامین مسکن جوانان در شرف ازدواج به صورت تیتروار اشاره می شود.
طبق اخرین امار حدود 5میلیون و 600هزار خانوار اجاره نشین و 11میلیون جوان اصطلاحا دم بخت در کشور وجود دارد(نیمی پسر و نیمی دختر حدود 5.5میلیون خانوار). طبق مطالعات کارشناسی صورت گرفته در کشور سالانه حدود 2میلیون باب خانه باید به بازار مسکن کشور عرضه و جهت تامین مسکن اجاره نشینان و زوج های تازه ازدواج کرده، در اختیار و مالکیت انان قرار گیرد که متاسفانه با توجه به سیاست های دولت تدبیر و امید، در اینده با بحران اجتماعی-استراتژیک عظیمی از حیث کمبود خانه نسبت به خانوار مواجه خواهیم شد.
با جست و جوی مشروح عناوین زیر در اینترنت، امید است جهت رفع مشکلات فرهنگی و رواج سنت حسنه ازدواج، جزئیات هر یک از طرح های حل مشکل مسکن در کشورمان را مطالعه و تلاش فرهنگی خود را از زاویه دید ازدواج و دو سد مهم اقتصادی ان یعنی شغل و خانه دنبال نمایید. جریان حزب الله هم که هر روز برای فرهنگ گلو پاره می کند؛ بداند! تا مشکل مسکن در کشور حل نشود و اجاره نشینی ریشه کن و نابود نگردد هرگز مشکلات فرهنگی نیز حل نخواهند شد.
عناوین طرح های حل کننده مشکل مسکن:
1- اجرایی کردن طرح مالیات بر خانه های خالی
2- اجرایی کردن طرح مالیات بر عایدی مسکن
3- ادامه طرح استراتژیک مسکن مهر
4- اجرایی کردن طرح شناسنامه دار کردن خانه ها
5- اجرایی کردن طرح صندوق زمین و ساختمان
6- اجرایی کردن طرح اتیه کودکان(به دلیل اهمیت این طرح در پست بعدی شرح داده خواهد شد).