پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

يكشنبه, ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴، ۱۱:۱۹ ب.ظ

۰

کارشناس مسائل استراتژیک مطرح کرد؛ کارمندان دولت توقع دارند کل پول نفت و درآمدای کشور هزینه رفاه آن‌ها شود/ به‌جای تکیه به نفت، منویات رهبری اجرا شود/ بسیاری از مسئولین و مردم خود را مخاطب سخنان رهبری نمی دانند.

کارشناس مسائل استراتژیک گفت: برای رسیدن به معیشت مناسب باید کارهای گسترده‌ای صورت گیرد ازجمله ساعات مفید کاری افزایش پیدا کند , و جلوی اسراف‌ها گرفته شود. در حقیقت باید به‌جای تکیه به درآمدهای نفتی به شعارهایی که مقام معظم رهبری به‌عنوان شعار سال عنوان می‌کردند عمل می‌شد، در بسیاری از موارد مسئولین اصلا خود را مخاطب این شعارها نمی‌دانند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمدحسن قدیری ابیانه کارشناس مسائل استراتژیک در گفتگو با خبرنگار  پایگاه خبری ثامن اظهار داشت: چند عامل مانع پیشرفت اقتصادی کشور شده است یکی از مهم‌ترین عوامل وجود توهم در مورد میزان  درآمد نفتی است ، تصور مردم از درآمد نفتی ده‌ها و صدها برابر آنچه در واقعیت وجود دارد است.

وی بیان داشت: چندی پیش یا یک فعال اصلاح‌طلب مناظره داشتم وقتی از وی پرسیدم میدانید درآمد صادرات نفت به ازای هر ایرانی در هر ماه چقدر است وی پاسخ داد، حدود 5 هزار یورو، درحالی‌که در بودجه سال جاری پیش‌بینی درآمد دولت از صادرات نفت 53هزار میلیارد تومان  است که اگر به جمعیت 79میلیونی ایران و 12 ماه سال تقسیم کنیم به ازای هر ایرانی در ماه 56هزار تومان می‌شود.

قدیری تصریح کرد:وقتی چنین تصوری از درآمدهای نفتی در جامعه به وجود می‌آید، که یک کارشناس اصلاح‌طلب مقدار دقیق درآمدهای نفتی دولت را نمی‌داند و آن را بیش از 300 برابر تصور می کند، طبیعتا چه در این دولت و چه دولت‌های گذشته توقع‌ها از دولت‌ها بالا می‌رود و متهم به کوتاهی نسبت به نیازهای مردم می‌شوند. اگر تصور درستی هم از درآمدها داشته باشیم باز هم ممکن است انتقادهای درستی به دولت ها وارد باشد اما رفع آن نیازها از درآمدهای نفتی واقع‌بینانه نیست.

کارشناس مسائل استراتژیک افزود: تصورات غیرواقع‌بینانه از درآمدهای نفتی در جامعه ایران مسئله ای به نام تنبلی اجتماعی را  به وجود آورده است، از طرفی توقعات و از سوی دیگر نارضایتی‌هایی  به وجود می‌آید، به‌طور مثال53 هزارمیلیاردی پیش‌بینی شده  از درآمدهای نفتی در بودجه امسال  رقمی است که اگر محقق بشود و پول ان به ایران برسد بازهم نمی‌تواند توقعات همه اقشار را تأمین کند.

وی تاکید کرد: در جامعه ما افراد معمولاً  درآمدهای خود را با کشورهای ثروتمند مقایسه می‌کنند، که گاهی درآمد سرانه آن کشور بیش از 10 برابر ایران است،  به‌طور مثال با امارات مقایسه می‌کنند که یک کشور نفتی است درحالی‌که میزان صادرات نفت امارات به ازای  نفر در یک سال مساوی است با80سال صادرات نفت ایران در شرایط قبل از تحریم، و معادل دو قرن صادرات نفتی یکک ایرانی در شرایط فعلی است. پس باید شفاف ساز درآمد نفتی در جامعه صورت گیرد و برای رفع نیازها و ارائه خدمات به تولید روی بیاوریم.

قدیری عنوان داشت: افراد حقوق‌بگیر دولتی همیشه از کمی حقوق خود می‌گویند،  درحالی‌که اگر حقوق خود را با درآمدهای نفتی مقایسه کنند متوجه می‌شوند اگر  به‌طور مثال560هزار تومان حقوق دریافت می‌کند معادل سهم  کامل10 نفر از نفت است، درحالی‌که میزان حقوق کارمندان بیش از این است و با یک‌ضرب و تقسیم می تواند متوجه شود که حقوق وی بمعادل سهم چه تعداد افراد از درآمدهای نفتی است.

وی با تاکید بر حل مشکلات اقتصادی با اجرای اقتصای مقاومتی بیان داشت: تصورات نادرست از درآمدهای نفتی منجر به تنبلی اجتماعی در ایران شده است، و این تنبلی اجتماعی تبدیل به بزرگ‌ترین عامل ضعف اقتصادی در کشور شده است، اعراب در تنبلی اجتماعی در دنیا اول و ایران در رتبه دوم قرار دارد، تعطیلات مناسبتی بسیار زیاد است که باید درآن تجدید نظر شود. ساعات مفید کاری در ادارات ایران پایین ترین زمان است.

قدیری در ادامه خاطر نشان کرد: وقتی تعطیلات زیاد و ساعات مفید کاری کم باشد در حالی که تقاضا برای مصرف وجود دارد یعنی عرضه کم می شود و مصرف زیاد، در نتیجه تورم ایجاد می شود. کارمندان دولت توقع دارند حداقل متناسب با تورم حقوق آن ها افزایش پیدا کند  در حالی  به خاطر همین کاستی ها در تولید و ارائه خدمات افزایش حقوق امکانپذیر نخواهد بود که در نتیجه نارضایتی به وجود می آید.

کارشنای مسائل سیاسی گفت: کارمندان بدون توجه به وضعیت اقتصادی در کشور خواستار افزایش حقوق می‌شوند و دشمنان سعی می‌کنند از این  خواسته و مطالبه مخصوصا در این برهه از زمان به ضرر کشور استفاده کنند. مقام معظم رهبری هم در سخنرانی که در حرم امام رضا(ع) در مشهد داشتند نسبت به این نوع سوء استفاده های دشمن هشدار دادند.

قدیری اظهار داشت: به‌طور مثال مانند همه کارمندان دولت و اخیراً معلمان خواستار افزایش حقوق شدند درحالی‌که مبلغی که دولت برای هزینه آموزش‌وپرورش در نظر گرفته است حدود 23هزار میلیارد تومان است که معادل 44 درصد از درآمد  پیش‌بینی‌شده برای نفت است.

وی تصریح کرد: اگر دولت بخواهد به توقعات کارمندان توجه کند و آن‌ها را تا حدودی برآورده کند باید همه درآمدهای نفتی کشور را  فقط به آموزش و پرورش اختصاص دهد، و دیگر هیچ سهمی به دیگر اقشار نرسد.

 مسئولین همواره می‌خواهند همه مردم ازجمله کارمندان دولت بهترین زندگی را داشته باشند، اما برای رسیدن به این آرزو باید کارهای گسترده‌ای صورت گیرد ازجمله ساعات مفید کاری افزایش پیدا کند، جلوی اسراف‌ها گرفته شود در حقیقت باید به‌جای تکیه به درآمدهای نفتی به شعارهایی که مقام معظم رهبری به‌عنوان شعار سال عنوان می‌کردند عمل می‌شد، در بسیاری از موارد مسئولین و مردم اصلا خود را مخاطب این شعارها نمی‌دانند.

۹۴/۰۲/۲۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">