روحانی افرادی که در کرسنت دست داشتند را سر کار آورد/ روحانی چه گفت که آمریکا تحریمها را افزایش داد
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عصر امروز مناظره ای با عنوان واکاوی سیاست داخلی دولت تدبیر و امید با حضور محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در استرالیا و الیاس حضرتی، مدیر مسئول روزنامه اعتماد در دانشگاه تربیت مدرس به همت انجمن اسلامی دانشجویان پیش رو برگزار شد.
در این برنامه محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در استرالیا گفت: اینکه به مردم اعتماد کنیم حرف درستی است ولی نمی توان تنها جمهوریت نظام را دید و از اسلامیت چشم بپوشیم. برخی معتقدند که اجازه کاندیدا شدن به افراد فاسد، دزد، کلاهبردار، متجاوز، منافق هم بدهیم. قانون اساسی به تایید مجلس رسیده و اختیاراتی را برای شورای نگهبان گذاشته است. به قول امام کسانی که با اختیارات شورای نگهبان مخالفت کنند خودشان می دانند که اهداف شان چیست.
در اسلام هم رحمانیت و هم شفقت وجود دارد و هم اشد علی الکفار.
وی تصریح کرد: ملت قوه تشخیص داشتند که به جمهوری اسلامی رای دادند و طبق آن قانون اساسی هم تدوین شد. برای عده ای مردم تا زمانی مهم هستند که آنها را بپسندند این افراد دروغ می گویند که به جمهوریت پایبندند.
سفیر سابق ایران در استرالیا با بیان اینکه بهتر است از اخلاق اصولگرایان کمی الگوبرداری کنیم اظهار داشت: اگر از اصولگرایان الگو نمی گیرید از آمریکا و صهیونیستها یاد بگیرید؛ زمانی که فردی شکست می خورد به طرف مقابل تبریک می گوید و این طور نیست که افراد را به سمت خیابان ها هدایت کنند و عاشورای سال 88 را بیافرینند. برخی از فداکاری و اسلام گرایی امام حسین(ع) چشم پوشیده اند. شعار احترام به آراء در مقابل اظهارات برخی دروغ است.
وی خطاب به حضرتی گفت: آقای حضرتی این گونه شعارها دیگر برای مردم رنگ ندارد و خدا انسان را امتحان می کند. اگر شما معتقدید که روحانی را مردم انتخاب کرده اند و به شعار احترام به آراء مردم معقتدید، از فتنه 88 دفاع نمی کردید.
قدیری ابیانه با بیان اینکه دولت شعارهایی را برای جمع کردن آرای مردم داد که می دانست دروغ است گفت: روحانی قرار بود پس از صد روز مشکلات را حل کند. انگار این موضوع را به ارث برده ایم که اگر دولتی بر سر کار می آید مدعی باشد که دولت قبل ویرانه بوده و با این اظهارات کارهای خود را توجیه کند.
وی افزود: دولت به جای نگاه کردن به مردم و تکیه بر نیروی داخلی نگاهش به مذاکرات است و انگار قصد ندارد اقتصاد مقاومتی را پیاده کند. این دولت همه مشکلات از جمله آب خوردن را هم به مذاکرات ربط داد. چرا باید دولتی در آستانه مذاکرات آب خوردن کشور را به مذاکرات ربط دهد چرا این گونه شعارها را سر می دهی دیپلمات عزیز.
سفیر سابق ایران در استرالیا با اشاراه به شعار چرخ های سانتریفیوژ بچرخد به شرطی که چرخ کارخانه هم بچرخد در ابتدای دولت گفت: کلینتون گفت وقتی این شعار را از زبان رئیس جمهور ایران شنیدیم، بر آن شدیم که تحریم ها را افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه افرادی در کشور از خط امام منحرف شدهاند افزود: اگر اطاعت از ولی فقیه برای اصلاح طلبان اصل محسوب می شود چرا در زمان فتنه 88 از امر ولی فقیه اطاعت نکرده اید؟
قدیری ابیانه با اشاره به اینکه یکی از فسادهای بزرگ در کشورمان کرسنت بود که توانست بیست میلیارد دلار به اقتصاد کشورمان لطمه بزند گفت: یکی از اشکالات روحانی این بود که افرادی که در این پرونده دست داشتند را بر سر کار آورد، در حالی که ما در آن زمان می توانستیم قرارداد را بر هم بزنیم ولی زمانی که زنگنه در دولت مسئولیت گرفت و افرادی را منصوب کرد که در قضیه کرسنت دست داشتند طرف مقابل از ما شکایت کرد که اگر در معامیه فساد بوده چرا توانسته در دولت مسئولیت بگیرد.
سفیر سابق ایران در استرالیا با بیان اینکه تا زمانی که به اقتصاد مقاومتی عمل نکنیم دولت و ملت وضع شان خوب نخواهد شد گفت: متاسفانه دولت تاکنون 55 هزار میلیارد دلار بدهی بالا آورده است و حتی در این میان حاضر نشده یارانه ثروتمندان را قطع کند. چرا که می خواهد از اقتصاد به سیاست حزبی یارانه بدهد و بتواند از ثروتمندان رای جمع کند. گاهی اوقات دولت مانند سیب زمینی حرکت می کند.
قدیری ابیانه افزود: با بیان اینکه، اینکه وزارت خارجه بخواهد تحریم ها را از میان بردارد حرکت خوبی است. دولت در حوزه اقتصادی کاری را انجام نداده و همه تخم مرغ هایش را در سبد توافق قرار داده است.
وی افزود: برخی در داخل خوشحالند که مورد حمایت بیگانگان قرار می گیرند. ما توجیهات ظریف را پیرامون غافلگیری دست دادن وی با اوباما می پذیریم ولی برخی برای ارتباط با غرب سال هاست که برنامه ریزی کردند و حتی خوشحالی روزنامه های اصلاح طلب را برای دست دادن روحانی با اوباما دیدیم . برخی ضوابط اسلام را مانع کارهایشان میدانند و به دنبال حذف آن هستند کسی نباید از دست دادن با کری احساس شعف کند.