پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

شنبه, ۱۶ آبان ۱۳۹۴، ۰۱:۵۴ ق.ظ

۰

IMG_9053قدیری ابیانه در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قشم گفت : حفظ تحریمها هدف آمریکا در مذاکرات هسته ای با ایران است.

کارشناس مسائل سیاست خارجی در برنامه کرسی آزاد اندیشی که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده بود افزود : رئیس جمهور آمریکا شخصا اقرار کرد که اگر مذاکره های هسته ای اتفاق نمی افتاد تحریمها خود به خود در حال رفع شدن بود و در پای میز مذاکره بود که آمریکا همپیمانان خود را برای ادامه تحریمها علیه ایران متقاعد کرد .

وی با بیان اینکه کسانی که دل به آمریکا و حمایتهای آن داشته اند ضربه بزرگی از این اعتماد خورده اند بیان داشت : مصدق از افرادی بود که دلخوش به حمایت آمریکا بود و همین موضوع باعث شد تا استبداد پهلوی بیست و پنج سال دیگر ادامه داشته باشد .

سفیر سابق کشورمان  ادامه داد : بعد از انقلاب بزرگترین سفارت در جمهوری اسلامی سفارت آمریکا بود و دیپلمات های آمریکا با ادعای همکاری و جبران گذشته به فعالیت خود ادامه می دادند اما پس از تسخیر لانه جاسوسی مشخص شد آمریکا به دنبال تجزیه ، کودتا ، قومیت گرایی ، حمایت از گروهک های تروریستی از طریق جعل سند و پول و استخدام در سیا برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی بود که ما باز هم داشتن رابطه با آمریکا را به این نوع تجربه کردیم.

وی در جواب به این پاسخ که ارتباط با آمریکا چه مشکلی می تواند داشته باشد گفت : اگر ارتباط با آمریکا می توانست باعث پیشرفت اقتصادی شود پس چرا کشور مصر ، لیبی ، سوریه ، پاکستان و بسیاری از کشورهای دیگر تا کنون در فقر به سر می برند و چه کسی می تواند ادعا کند رابطه با آمریکا دوستی آن را به دنبال خواهد داشت .

دکتر قدیری ابیانه اضافه کرد : آیا شوروی سابق و آمریکا با هم ارتباط نداشتند و سفارت های آنها فعالیت نمی کردند پس چرا دوستی بین آنها به وجود نیامد.

وی در خصوص  ارتباط ایران با انگلستان گفت : ما با هر کشوری در ارتباط باشیم ضررها و یا منافعی داریم اگر منافع این ارتباط بر ضرر های آن بیشتر باشد داشتن رابطه معنا پیدا می کند لذا ارتباط ما با انگلستان هم بر همین اساس است هر چند به دلیل اقدامات فتنه انگیر انگلستان سطح روابط خودمان را با آن کاهش دادیم.

وی افزود : در حالی که عربستان همه منابع خود را در راه منافع آمریکا هزینه می کند اما آمریکا قصد دارد این کشور را به پنج کشور تجزیه کند و حتی جاسوسی آمریکایی ها صدای اتحادیه اروپا را هم درآورده است.

کارشناس مسائل سیاست خارجی با بیان اینکه  اگر مردم ایران از ارزشهای خود کوتاه بیایند و حتی دین خود را به مسحیت تغییر دهند  بازهم آمریکا دست از سر مردم ایران برنمی دارد گفت : مردم کشورهای آمریکای لاتین که دینشان مسیحی است و هیچ کدام از ارزشهای اسلامی را ندارد نمونه ای از قربانیان استکبار و استثمار آمریکا هستند و در یک کلام  می توان گفت که سیاست آمریکا  بردگی و استثمار مردم جهان است آنها می گویند هندو باش اما گاندی نباش؛ مسیحی باش آلنده و چاوز نباش، مسلمان باش ولی سید حسن نصرالله نباش.

وی سیاست آمریکا و غرب را برای کشورهای نفت خیز وابستگی آنها به فروش نفت دانست و عنوان کرد : چرا فروش نفت بجای اینکه ابزار و اهرم فشار علبه کشورهای غربی باشد هنوز اهرم فشار علبه کشورهای نفتی است.

قدیری ابیانه به برنامه های توسعه ایران در قبل انقلاب اشاره کرد و بیان داشت : بندرعباس به عنوان دروازه واردات و نه صادرات برنامه ریزی شده بود ، اگر آنها می خواستند که ایران را هسته ای کنند برای خروج ارزان نفت از ایران بود و اگر هواپیماهای نظامی پیشرفته را به ایران می دادند برای این بود که ارتش ایران به نیابت از آنها با دشمنان آمریکا بجنگد.

وی وضعیت نابسمان اقتصادی آمریکا را نشانه ای از خروج دنیا از تک قطبی شدن دانست و بیان داشت : آمریکا برای اینکه همچنان ابرقدرت دنیا بماند هزینه های زیادی را متحمل شده همانطور که انگلستان برای حفظ مستعمره های خود هزینه زیادی را پرداخت کرد و این تفکر که آمریکا برای رفاه دیگر ملتها در حال جنگ است گزافه ای بیش نیست.

سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا ادامه داد : اگر دزدی بخواهد وارد منزل شما بشود آیا شما در منزل خود با او مذاکره خواهید کرد ؟ باز کردن سفارت آمریکا هم به همین معنا است که جاسوسان آمریکا را بطور رسمی در ایران فعال کنیم ، پس چرا کاری کنیم که دوباره مجبور شویم سفارت آمریکا را در ایران تعطیل کنیم.

وی اضافه کرد : هنوز برجام امضا نشده آمریکا پنج هزار نفر را برای جاسوسی در ایران آماده کرده است و رخنه های زیادی را در برجام برای نفوذ در پایگاه های نظامی پیش بینی کرده و مقامات آمریکا یی گفته اند از این اطلاعات برای جنگ احتمالی آینده علیه ایران استفاده خواهند کرد و مقام معظم رهبری به خوبی این رخنه ها را شناسایی کرده اما آقای روحانی همچنان برای برجام هورا می کشد.

قدیری ابیانه گفت : ایران در برجام کیش و مات شده است ، اگر آن را نپذیرد دشمنان را برای ادامه تحریمها ترغیب کرده و اگر آن را بپذیرد به دلیل اشکال تراشی های غرب در راند سوم زیر آن خواهد زد  و باز این هم به ضرر ایران خواهد بود.

وی رشد مصرف گرایی در پسا برجام را از برنامه های غرب برای ابران عنوان کرد و افزود: اگر همه تحریمها برداشته شود هیچ اتفاق مهمی نخواهد افتاد چرا که مردم ما باید از اسراف و مصرف گرا بودن دور شوند ، باید  ساعات مفید کاری کارمندان در ارگانهای دولتی و خصوصی افزایش یابد و اگر کره و ژاپن رشد کرده اند به دلیل این بود که مردم آنها روحیه کار و تلاش داشتند.

وی در پایان گفت : تا زمانی که منافع ما و آمریکا با هم در تضاد است نباید فریب بخوریم و شعار مرگ بر آمریکا را فرموش کنیم و از طرفی نباید قدرت خودمان را هم دست کم بگیریم همانطور که ما خواستیم سوریه حفظ شد هر چند که عربها ، آمریکا ،غرب و اسرائیل می خواستند سوریه را نابود کنند اما نتوانستند به هدف خود برسند.

در ابتدای این برنامه دانشجوبان موافق  و مخالف  ارتباط با آمریکا به مدت یک ساعت و چهل پنج دقیقه به ارائه نظرات خود در این مورد پرداختند.

http://hormozonline.ir/%D8%AD%D9%81%D8%B8-%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%85%D9%87%D8%A7-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%87/ 

۹۴/۰۸/۱۶

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">