پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

شنبه, ۲۱ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۱ ق.ظ

۱

بکارگیری فواحش برای تبلیغات انتخاباتی

شنبه, ۲۱ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۱ ق.ظ

به قلم دکتر قدیری ابیانه

زمانی که سفیر ایران در مکزیک بودم صفحه اول روزنامه ها پر بود از جنایاتی که مافیای جنایتکار مکزیک علیه رقبای خود و یا علیه پلیس و نیز خبرنگاران انجام می دادند.

در یکی از ایامی که حجم جنایات مافیا بیش از هر زمان دیگر  انعکاس داشت و افکار عمومی وحشت زده شده بود یک روزنامه به اصطلاح معتبر و پر تیراژ مکزیک تیتر اصلی و تمام صفحه خود را به انعکاس این دروغ بزرگ اختصاص داد که سپاه پاسداران ایران در شمال مکزیک و در جوار مرز آمریکا پایگاه هایی را برای آموزش مافیای مکزیک با سلاح های مخوف تأسیس کرده است.

http://www.univision.com/noticias/noticias-de-mexico/pgr-desmintio-entrenamiento-a

موضوع بسیار خطیر بود و باید بلافاصله خنثی می شد.

بلافاصله بیانیه ای منتشر کردم و موضوع را تکذیب نمودم. اما هیچ یک از خبرگزاری ها آن را منعکس نساختند. نباید اجازه می دادم کار به فردا بیفتد. لذا یادداشتی رسمی خطاب به وزارت امور خارجه نوشتم و با ذکر این حدیث نبوی که "جوهر قلم عالم بالاتر از خون شهید است" جوهر قلم خبرنگارانی را که نسبت به اطلاع رسانی صحیح اقدام می کنند دارای ارزش بسیار زیادی دانستم و عمل آنان را قابل تقدیر عنوان نمودم. سپس تاکید کردم که اما جوهر قلم کسانی که قلم به مزد هستند و با دادن اطلاعات دروغ مردم را فریب می دهند را بدتر از زهر مار و قلم فروشی را بدتر از تن فروشی دانستم و عمل آنان را "فحشای قلم" نامیدم.

سپس در این یادداشت به ذکر مطلب روزنامه مذکور پرداخته و با ذکر دلایلی آن را جنگ روانی و دروغ پردازی دانستم. سپس مراتب اعتراض سفارت جمهوری اسلامی ایران در مکزیک به وجود فحشای قلم در مکزیک را اعلام کردم.

 یادداشت را به وزارت خارجه مکزیک فرستادم و بلافاصله موضوع صدور یادداشت به وزارت امور خارجه مکزیک و اعتراض به وجود فحشای قلم در مکزیک را برجسته کردم.

این بیانیه دیگربیانیه ای نبود که بتوانند آن را سانسور کنند و لذا انعکاس گسترده ای داشت و در خنثی کردن تبلیغات دشمنان تاثیر گذار بود.

اینک در آستانه انتخابات مجلس شاهد فعایت "فواحش قلم" هستیم یعنی کسانی که پول می گیرند تا به تخریب نامزدهای اصولگرا بپردازند.

طرفداران نامزدی که گفته می شود بیش از یک میلیارد تومان برای تبلیغات کنار گذاشته و دفعات قبل نیز در انتخابات مجلس با هزینه میلیاردی شرکت کرده و علی رغم هزینه میلیاردی موفقیتی در کسب نتیجه بدست نیاورد کسی که قبلا در مبارزات انتخاباتی خود را دوم خردادی معرفی می کرد و با این وجود با فاصله بسیار زیاد از اینجانب که فقط ١۵ میلیون تومان هزینه تبلیغات کرده و بالاترین رای را در شهر و شهرستان کاشان کسب نمودم (حدود 34000 رای) شکست خورد و به زیر پا گذاردن قسم به قرآن معروف است و برای رسیدن به اهداف خود حاضر است خود قرآن را نیز زیر پا بگذارد مقالاتی را سفارش داده که در آن به دروغ مدعی شده که قدیری ابیانه بیش از هر کس دیگری در انتخابات خرج کرده و این بار هم برای جلب افراد به ستاد خویش میلیون ها تومان به حساب آنها واریز کرده است.

افرادی که پول می گیرند تا چنین مطالبی را درج کنند مصداق واقعی "فحشای قلم" هستند و قلم و در حقیقت حیثیت خود را به فروش می گذارند و در واقع دین خود را به دنیای دیگران ارزان می فروشند.

در دوره انتخابات دور گذشته مجلس شورای اسلامی نیز در حوزه انتخابی کاشان و آران و بیدگل عده ای از "فواحش قلم و زبان" برای تخریب اینجانب با اذعان به دروغ بودن ادعای خود, مدعی شده بودند که قدیری ابیانه طرفدار و عامل مشایی است و ۵ میلیارد تومان هم از او پول گرفته است تا به مجلس راه یابد.

در دور گذشته یکی از نامزدها در یک موج قوم گرایی و صرف هزینه سرسام آور در شهرستانی دیگر رای اول را بدست آورد.

متاسفانه برخی از "فواحش قلم" ایام انتخابات را فرصتی برای کسب درآمد می دانند و به استخدام نامزدهای فاسد در می آیند. نامزدهایی که با قبول این پیشنهادها و هزینه کردن برای آن, فقدان صلاحیت خود را فریاد می زنند. متاسفانه چنین روال های غیر اسلامی در نقاط مختلف کشور جریان دارد و باید فکری اساسی برای آن کرد.

البته آنها که در قبال دریافت وجه به قلم فروشی مبادرت می کنند بر کسانی که مجانا به فحشای قلم روی می آورند اندک ارجحیتی دارند زیرا در مقابل فروش دین خود مبلغی هرچند ناچیز را دریافت داشته اند. اما آنها که دین خویش را مفت و مجانی برای دنیای دیگران هزینه می کنند خسر الدنیا و الآخره هستند.

اینجانب بنا دارم در این دور از انتخابات این فواحش را رسوا و ماهیت این نامزدها را به مردم معرفی کنم. ضمن اینکه اقدام قانونی علیه آنها را  برای خود محفوظ می دارم.

ذیلا دو نمونه از مطالب سفارش داده شده به فواحش قلم علیه اینجانب به شرح زیر است.


تحقیق پیرامون تاثیر منابع مالی در انتخابات کاشان

یکی از بحثهای مهمی که در همه انتخاباتها، ذهن مردم را بخود معطوف می کند، هزینه های مالی انتخابات است. مخارج انتخاباتی همواره یکی از پارامترهای موثر در موفقیت کاندیداهاست و البته یکی از موضوعات چالشی که رقبا از آن برای تخریب یکدیگر استفاده میکنند. با توجه به باورهای حاکم بر جامعه و اصول و عقاید اساسی در شکل گیری جمهوری اسلامی ایران، هزینه های زیادی در نظر مردم یک نکته منفی محسوب می شود. البته این مسئله در صورتیست که مباحث مالی به شکل مستقیم در شکل دهی انتخابات مورد استفاده قرار گیرد، ولی نکته جالب اینجاست که بر اساس تحقیقات انجام شده، در انتخاباتهای مجلس شورای اسلامی، اغلب، پیروزی از آن کسانی بوده است که پول بیشتری خرج کرده اند. برای تحقیق پیرامون این موضوع و بررسی تاثیر عوامل مالی در انتخابات، گروهی از متخصصین حوزه های علوم سیاسی و جامعه شناسی دانشگاههای کاشان، با تشکیل تیمی به پژوهش در این حوزه پرداخته و با تحقیق و همچنین مصاحبه های حضوری با مسئولین و فعالان ستادهای انتخاباتی مختلف در دوره گذشته مجلس کاشان، آنهم بصورت نامحسوس، به واکاوی موضوع پرداختند. در این مجال بصورت خلاصه به قسمتهای جالبی از این تحقیق اشاره خواهد شد.
در دوره گذشته انتخابات مجلس، دوره نهم، 4 کاندیدای اصلی حضور داشتند، آقایان گرانمایه، قدیری ابیانه، منصوری آرانی و فدائی. این گروه متخصص سعی کرد تا فارغ از شایعات و بر اساس واقعیات، تحلیل کند که تاثیر منابع مالی در انتخابات نهم مجلس در نتایج آرا به چه شکل بوده است. یکی از نکات جالب در این موضوع تضاد میان باورهای عمومی جامعه با واقعیت بود، که در ادامه بصورت روشن به آن پرداخته خواهد شد.
بر اساس تحقیقات انجام شده و بصورت تقریبی بیشترین هزینه های انجام شده مربوط به ستاد دکتر قدیری ابیانه بوده است، این موضوع در ابتدا برای خود گروه پژوهش نیز غیر قابل باور بود، چرا که بر اساس حرفهای عامه مردم، ستاد دکتر قدیری همواره و طی اعلامهای رسمی مدعی بوده اند که تنها نزدیک 100 میلیون تومان هزینه کرده اند. این شک باعث شد تا گروه با مطالعه مجدد، و با بررسی دقیق تر، مجددا موضوع را تحلیل نماید، نتایج جدید بدست آمده نیز همان قبلی ها را تایید میکرد. دکتر قدیری با چاپ و تکثیر تعداد بسیار زیادی کتاب، ، سی دی، عکس، اعلامیه، هدایای انتخاباتی و همچنین با گرفتن بیشترین دفاتر شهری و روستایی از لحاظ هزینه های انتخاباتی در صدر همه ستادها بود. این نتایج با اطلاعات بدست آمده که موید اینند که قدیری حتی در روزهای بعد از انتخابات و پس از پایان رای گیری نسبت به توزیع دهها تن برنج در روستاها اقدام نموده است، تایید شد. در رتبه بعدی ستاد منصوری قرار دارد. در این ستاد تیمسار با اتحاد آران و بیدگل و با تکیه بر جمع کارخانه دارهای آن شهر، مبالغ زیادی را مخصوصا در روز رای گیری در روستاها و قسمتهای مختلف توزیع و هزینه نمود. رتبه بعدی تعلق به گرانمایه نماینده قبلی کاشان دارد. این ستاد نیز با پخش مجلات، عکسها، وامها و مبالغی دیگر، اقدام به اجرای برنامه انتخاباتی خود نمود. در رتبه چهارم ستاد فدائی قرار گرفت، این مورد هم برای ما بسیار سوال برانگیز بود، چرا که بسباری بر این باورند که فدایی همواره با هزینه زیادی وارد انتخابات می شود، ولی بررسی های مجدد، صحت نتایج را تایید کرد.
بنابر آنچه ذکر شد، بصورت تقریبی، بحث ابتدایی موضوع مورد تایید قرار می گیرد، که هزینه های مالی انجام شده با میزان موفقیت نسبت مستقیم دارد، بعنی هر ستادی بیشتر و البته بر اساس برنامه هزینه کند موفقیت بیشتری بدست میاورد. یعنی اگر دقت نمایید مشخص است که تقریبا رتبه ها از نظر رای گیری، مانند رتبه ها از نظر مبالغ مالی هزینه شده است.
نکته قابل تامل دیگر در این تحقیقات، عدم صحت باور عامه مردم نسبت به هزینه هاست، یعنی مثلا مردم کلا فکر می کنند قدیری کم هزینه کرده و یا همیشه فکر می کنند منصوری بیشتر از همه خرج کرده است. نتایج بررسی ها ما را به این نکته میرساند، که صحیح است که هزینه بیشتر، موفقیت بیشتر میاورد، ولی برچسب هزینه کردن دارای بار منفی است. بهمین علت بنظر میرسد، ستادهای تبلیغاتی مختلف با تبلیغات و یا به بیانی تخریبات، سعی میکنند رقبا را طوری معرفی کنند که انگار دیگران بیشتر از همه خرج می کنند و از این طریق و با ایجاد این بار منفی برای رقیب، خود را طاهر و مطهر و رقیب را کثیف و پولدار معرفی کرده و نتیجتا رایها را جهتدهی نمایند.
گروه تحقیقاتی با انجام این پروژه که نتایج بسیار جالبی نیز داشت، تنها بدنبال تحلیل مسئله خود بود، و ذکر این نکته را ضروری می داند که این تحقیق جهت تقویت یا تضعیف شخص و یا کاندیدایی انتشار نیافته است، بلکه هدف اصلی، ارتقای آگاهی جامعه و جلوگیری از موثر بودن ابزار تخریب است؛ این گروه وظیفه خود میداند تا با روشن کردن ذهن مردم فضایی ابجاد کند تا کاندیداها، ستادها و طرفدارانشان بجای تخریب یکدیگر، به معرفی توانمندی و ایده های خود بپردازند، چیزی که رهبر کبیر انقلاب اسلامی نیز بارها و بارها بر آن تاکید داشته اند.

در تبلیغات انتخاباتی بعضی از کاندیداها خدای نخواسته بعضی دیگر را تضعیف یا توهین می کنند، در رابطه با آن تذکر می دهم که امروز این نحو مخالفتها خصوصا از چنین کاندیداهایی برای اسلام و جمهوری اسلامی فاجعه آمیز است . امام خمینی(ره)

گروه تحقیقاتی سیاج

http://majlesekashan.blogfa.com/post/16


خبر از ستاد قدیری

در روزهای اخیر دکتر قدیری ابیانه فعالیتهای خود را به طور چشم گیری افزایش داده است. بر اساس خبرهای رسیده و شنیده ها، ایشان در حال جمع آوری نیروهای موردنظر خود برای تشکیل ستادش است، و برای راضی کردن برخی، اقدام به واریز پولهای میلیونی به حسابهایشان کرده است. با توجه به بحث منابع مالی و سلامت انتخابات که این روزها هم در مجلس طرح یک فوریتش تصویب شده، و ضمنا بخاطر هزینه های زیاد مالی دکتر ابیانه در دوره گذشته، سوال اینجاست که ایشان این پولها را از کجا می آورد؟!

http://majlesekashan.poosms.ir/page-125484.html

۹۴/۰۹/۲۱

نظرات  (۱)

بسم الله الرحمن الرحیم

نامه هفتم

سلام به دوستان ولایتمدار با بصیرت

 

📜پاسخی به فواحش قلم در کاشان

📋اخیرا متنی در اینترنت و گروه های اجتماعی با امضای "گروه تحقیقاتی سیاسی اجتماعی سیاج" منتشر شد مبنی بر اینکه

📌" از متخصصین حوزه های علوم سیاسی و جامعه شناسی دانشگاه های کاشان" تیمی پژوهشی تشکیل داده اند تا با تحقیق و همچنین مصاحبه های حضوری با مسئولین و فعالان ستادهای انتخاباتی مختلف در دوره گذشته مجلس کاشان، آنهم بصورت نامحسوس، به واکاوی در مورد رابطه هزینه کردن در انتخابات و رای مکتسبه بپردازد و نتیجه تحقیقات(!) آنها این شده که دکتر قدیری ابیانه که دوره قبلی انتخاباتی بیشترین رای را در کاشان آورده بیشتر از همه خرج کرده، سپس به ترتیب آقایان منصوری آرانی، گرانمایه پور و کمتر از همه آقای فدایی خرج انتخاباتی داشته اند!📌

 🖥💻 http://majlesekashan.blogfa.com/post/16  

🔁در این به اصطلاح پژوهش دقیق به دروغ مدعی شده اند که:

📌ستاد دکتر قدیری ابیانه همواره و طی "اعلام های رسمی" مدعی بوده اند که "تنها نزدیک 100 میلیون تومان هزینه کرده اند".📌

🔁دکتر قدیری ابیانه در واکنش به این مطلب این اقدام را نتیجه قلم فروشی فرصت طلبانی دانست که در آستانه انتخابات به فکر پر کردن جیب خود هستند و با دریافت وجه از نامزدهایی که پایبند اصول نیستند به تخریب رقبا می پردازند.

دکتر قدیری ابیانه این روش را قلم فروشی دانست که بدتر از تن فروشی است و این اقدام را فحشای قلم نامید که بدتر از فحشای تن است و مطلبی را تحت عنوان " بکارگیری فواحش برای تبلیغات انتخاباتی" منتشر کرد.

💻🖥http://ghadiri.ir/post/4739

آن به اصطلاح تحقیق به امضای " گروه تحقیقاتی سیاسی اجتماعی سیاج" که خود را جمعی از نخبگان و  متخصصین حوزه های علوم سیاسی و جامعه شناسی دانشگاههای کاشان" معرفی کرده منتشر شده است.

 به دنبال انتشار پاسخ دکتر قدیری ابیانه متنی از سوی گروه سیاج مبنی بر پاسخ گروه مذکور به دکتر قدیری ابیانه منتشر شد و ملاک های محاسبه خود را منتشر کرد.

💻🖥http://majlesekashan.blogfa.com/post/28

 

🔁در اینجا به ذکر ملاک های محاسباتی گروه به اصطلاح نخبه و متخصص مذکور یعنی " گروه تحقیقاتی سیاسی اجتماعی سیاج" پرداخته و پاسخ آن را ذکر می کنم تا مخاطبان عزیز به میزان نخبگی این به  اصطلاح دانشجویان پی ببرند:

 

1⃣در متن گروه نخبه! سیاج آمده است که:

📌توهین شما در روز دانشجو که فرموده اید: " دانشجویان و مردم دچار توهمند که میگویند اگر در آمدهای نفتی بین مردم تقسیم شود، سهم زیادی به مردم میرسد"، خدمتتان عارضیم که در آمد نفتی سالانه ایران در حدود 25 میلیارد دلار است، یعنی بیش از 80 هزار میلیارد تومان، با فرض جمعیت 80 میلیونی، سهم هر فرد در سال 1 میلیارد تومان است، پس دانشجو متوهم نیست، دانشجو بیدار است، شما... مردم را احمق میپندارید.📌

🔁این گروه تحقیقاتی به اصطلاح نخبه متشکل از "متخصصین حوزه های علوم سیاسی و جامعه شناسی دانشگاه های کاشان" نتیجه تقسیم 80 هزار میلیارد تومان به جمعیت 80 میلیونی را یک میلیارد تومان محاسبه کرده است در حالی که حاصل آن می شود یک میلیون تومان. یعنی هزار برابر اشتباه کرده اند!!!‼

باید از این جمع نخبه و متخصص پرسید چگونه و چرا خود را نخبه می نامند و چگونه با این سطح سواد به دانشگاه راه یافته اند؟!!!!

 

2⃣در بیانیه سیاج آمده است:

📌" ستاد دکتر قدیری همواره و طی اعلام های رسمی مدعی بوده اند که تنها نزدیک 100 میلیون تومان هزینه کرده اند."📌

 

🔁این ادعا در حالی است که هیچگاه اطلاعیه ای چه رسمی و چه غیر رسمی از ستاد دکتر قدیری ابیانه منتشر نشده که هزینه انتخاباتی او در دور قبل 100 میلیون تومان شده باشد. بلکه همواره تأکید گردیده که پولی که دکتر قدیری ابیانه برای انتخابات اختصاص داده بود حدود 7 میلیون تومان بوده و برای خنثی سازی تبلیغات خصمانه و دروغین رقبا مجبور به هزینه حدود 8 میلیون تومانی برای ارسال چند پیامک به اهالی دو شهرستان شده است. لذا جمعا 15 میلیون تومان هزینه برای انتخابات توسط او صورت گرفته بود.

سیاج باید در تایید ادعای خود اعلامیه رسمی مورد اشاره را  منتشر نماید! در حالی که چنین بیانیه ای اصلا که وجود خارجی ندارد.

3⃣سیاج خطاب به دکتر قدیری ابیانه نوشته است:

📌". 4 سال مدام و هر هفته به کاشان آمدید و رفتید تا تبلیغات کنید، در کمترین حالت 40 بار در سال بین کاشان و تهران و یا سایر شهرها تردد کرده اید، که در بهترین حالت هر کدام از این سفرها لااقل 100 هزار تومان هزینه داشته، یعنی سالی 4 میلیون تومان که در این مدت میشود 16 میلیون تومان، فقط برای رفت و آمد."📌

این در حالی است که فقط دو سه ماه قبل از انتخابات به دکتر قدیری ابیانه از سوی تعدادی از کاشانی های عزیز پیشنهاد نامزدی در انتخابات کاشان مطرح شد. بنابراین سفر هر هفته طی 4 سال را این گروه نخبه از کجا آورده است؟! یکی از ایراداتی که به دکتر قدیری ابیانه وارد می کردند این بوده که خیلی دیر وارد عرصه انتخابات شده  است.

 

4⃣سیاج می نویسد:

📌"بیش از 10 عنوان کتاب و هریک به تیراژ حداقل 5000 عدد چاپ و منتشر کرده است، که قیمت روی جلد هر کدام نزدیک 5000 تومان بوده است، با یک محاسبه ساده 250 میلیون تومان خرج کتابها کرده است".📌

 

🔁اولا تا زمان انتخابات گذشته فقط سه عنوان کتاب از دکتر قدیری ابیانه چاچ شده بود. ثانیا هزینه کتاب برای او به قیمت پشت جلد نبوده و ثالثا مگر تمام کتاب های چاپ شده با تمام تیراژ آن در کاشان توزیع گردیده است؟

حداکثر از هر کتاب 100 الی 300 جلد بین افراد موثر توزیع گردید تا از این طریق با طرز تفکر وی آشنا شوند.

مثلا کتاب "عوامل و موانع فرهنگی کار، تولید و سرمایه" یکی از کتاب های ایشان است و شهرداری اصفهان با خرید 500 جلد از آن مسابقه کتاب خوانی در مورد آن برگزار کرد و برای برندگان جوایزی اهداء نمود. البته تعدادی کتاب برای فروش در اختیار فروشندگان کتاب قرار گرفت و وجه فروش آن دریافت گردید. اینک نیز کتب ایشان در کتابفروشی مرسل در خیابان شهید رجایی- جنب سینمای بهمن کاشان در معرض فروش است.

حال باید گروه نخبه سیاج توضیح دهد که چگونه ممکن است کتاب هایی که هنوز از دکتر قدیری ابیانه چاپ نشده و حتی قبل از تألیف آن، در انتخابات قبلی توزیع شده باشد؟!!!!!

 

5⃣در بیانیه سیاج به تبلیغات 📌" پوستر، اعلامیه، سی دی، اجاره ستاد، خورد و خوراک و...،"📌 اشاره شده است.

 

🔁لازم به ذکر است که دکتر قدیری ابیانه یک ریال برای کرایه ستادها به کسی پرداخت نکرد و کلیه افرادی که در این زمینه فعال بودند مجانی ستادهایی را در اختیارش قرار داده بودند و یک ریال هم برای هزینه غذای فعالین در ستادها پرداخت ننمود. به‌غیراز ستاد مرکزی که آنهم فقط نان و پنیر با خیار یا گوجه بود و نیز یک ریال برای توزیع اطلاعیه یا نشریه به کسی پرداخت ننمود و همگان داوطلبانه به توزیع آن پرداختند. ضمن اینکه تعداد و ابعاد پوسترها در کمترین حد بود.

 

6⃣در بیانیه سیاج به 📌اهدای هدایا از سوی ستاد دکتر قدیری ابیانه📌 اشاره شده است.

 

🔁اینها باید توضیح دهند که از کدام هدایا صحبت می کنند0؟ و چه کسی چه هدیه ای دریافت داشته است؟ چرا دروغ می نویسند؟! چقدر برای طرح این دروغ ها وجوهات دریافت کرده اند؟

تنها چیزی که به صورت محدود به افراد سرشناس اهداء شده است یکی، کتاب های تألیف ایشان بوده و دیگری سی دی شهید ادواردو آنیلی فرزند سوپر میلیاردر ایتالیایی صاحب کارخانجات فیات، آلفارومئو، لامبورگینی، فراری، لانچا و صاحب باشگاه فوتبال یوونتوس بوده که به دست دکتر قدیری ابیانه به شیعه گروید و در نهایت نیز توسط صهیونیستها 15 سال قبل به شهادت رسید.

البته چرایی طرح این دروغ های بزرگ را خود نویسندگان آن توضیح داده اند آنجا که می نویسند " دروغ هرچه بزرگتر باشد قابل باورتر است".

اما در مورد توزیع برنج لازم به ذکر است که پدر دکتر قدیری ابیانه نذر دارد که هر ساله یک تن برنج و مقداری قند را بین فقرا توزیع نماید. بعد از اعلام نتیجه انتخابات که قدیری بیشترین رای را در شهر و شهرستان کاشان آورد پدر دکتر گفت اینبار این نذورات بین فقرای کاشان و آران و بیدگل توزیع گردد. دکتر قدیری ابیانه مدتها پس از انتخابات این مقدار برنج را فقط در اختیار اعضای ستاد خود قرار داد و از آنها خواست که بدون اینکه مشخص گردد اهداء کننده چه کسی است و بدون ذکر نام دکتر قدیری آن را بین فقرایی که می شناسند توزیع نمایند که چنین کردند. هیچ برنج یا محصول دیگری قبل و در ایام انتخابات توزیع نگردیده بود.

 

🎯اما نتیجه ای که از مقاله سفارش داده شده گرفته شده است ماهیت و علت درج این دروغ ها را مشخص می سازد آنجا که نتیجه می گیرند که:

📌" این نتایج با اطلاعات بدست آمده که موید اینند که قدیری بیشترین هزینه ها را داشته ... و در رتبه بعدی ستاد منصوری قرار دارد. در این ستاد تیمسار با اتحاد آران و بیدگل و با تکیه بر جمع کارخانه دارهای آن شهر، مبالغ زیادی را مخصوصا در روز رای گیری در روستاها و قسمتهای مختلف توزیع و هزینه نمود. رتبه بعدی تعلق به گرانمایه نماینده قبلی کاشان دارد. این ستاد نیز با پخش مجلات، عکسها، وامها و مبالغی دیگر، اقدام به اجرای برنامه انتخاباتی خود نمود. در رتبه چهارم ستاد فدائی قرار گرفت، این مورد هم برای ما بسیار سوال برانگیز بود، چرا که بسیاری بر این باورند که فدایی همواره با هزینه زیادی وارد انتخابات می شود"📌

 

🔁اینجانب با دکتر قدیری ابیانه در مورد نتیجه تحقیق سیاج صحبت کردم و علت بکارگیری عبارت "فحشای قلم" برای نویسندگان به اصطلاح تحقیق سیاج را جویا شدم. ایشان گفتند:

 "📌به هیچ وجه قصد اهانت و تخریب نویسندگان مقاله کذب مذکور را نداشته ام و آنرا فحاشی محسوب نمی کنم بلکه در حقیقت ماهیت نویسندگان آن را ذکر کرده ام. قبول کنید کسانی که پول می گیرند و به قلم فروشی و تخریب رقبا می پردازند و دروغ گفتن را بخشی از سیاست می دانند و فریب مردم را سیاست مداری محسوب می کنند که منطبق بر عین دیانتشان است را زیرکی خود محسوب می کنند نام دیگری جز فحشای قلم سزاوار آنان نیست." 📌

 

🔁ضمنا لازم به ذکر است که این گروه که خود را دانشجو و "گروه تحقیقاتی سیاسی اجتماعی سیاج" می نامند هیچ نشانی از خود منتشر نکرده اند و اسامی این گروه معلوم نیست و مشخص نیست که اصولا آنها دانشجو باشند. حتی معلوم نیست این به اصطلاح گروه شامل چند نفر باشد بلکه به نظر می رسد که یک نفر قلم به مزد به نوشتن چنین مطلبی مبادرت ورزیده و خود را به دروغ دانشجو معرفی کرده باشد. و البته این نفر شخص بی سوادی بوده که حتی تقسیم را بلد نیست. ساحت دانشجویان از این پلیدی مبرا است.

 

🔁ارادتمند دوستان ولایتمدار با بصیرت: حقیر  ملک ادبی

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">