هدف آمریکا نابودی جمهوری اسلامی ایران است/"نفوذ" از پایههای سیاست خارجی دولتهای استعماری
سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک گفت: تاثیرگذاری روی افکار عمومی یکی از راههای نفوذ است که جنگ نرم و انقلابهای مخملی که آمریکاییها هدایتگر آن هستند از طریق همین تاثیرگذاری انجام شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ۲۴ شهریور ۱۳۹۵: محمد حسن قدیری ابیانه در نشست خبری "نفوذ و راهبردهای مقابله" که با حضور رسانههای استان مرکزی و به میزبانی دفتر خبرگزاری تسنیم در استان مرکزی برگزار شد با اشاره به نمونههایی از نفوذ اظهار داشت:
، تاثیرگذاری روی افکار عمومی یکی از راههای نفوذ است که جنگ نرم و انقلابهای مخملی که آمریکاییها هدایتگر آن هستند از طریق همین تاثیرگذاری انجام شده که تلاش میکنند با استفاده از نفوذ روی افکار عمومی، از درون، یک کشور را به پوچی برسانند، فتنه 88 از این نوع نفوذ بود.
وی افزود: این موضوع را از مصاحبههای کلینتون و همینطور خاطرات او میتوان استخراج کرد که مطرح کرده هدایت و حمایت جنبش سبز از طرف ما بود بنابراین افرادی مانند سران فتنه که قبل از انتخابات میگفت اگر ولایت نباشد، دیکتاتوری بهپا میشود و بعد نشان داد که خود دیکتاتور است عوامل فتنه بودند و سران فتنه آمریکاییهایی بودند که این افراد را ابزار کار خود قرار داده بودند.
عقبنشینی از مواضع نمیتواند به رفع دشمنی آمریکا علیه ایران منجر شود
سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک با اشاره به اسناد لانه جاسوسی گفت: اسناد لانه جاسوسی مستندی است برای رد مفید بودن تعامل با آمریکا در حل مشکلات ایران چراکه هدف آمریکا از بین بردن ایران است.
قدیری ابیانه تصریح کرد: وجود این باور که اگر با آمریکا رابطه داشته باشیم، مدام شعار مرگ بر آمریکا سر ندهیم و دشمنتراشی نکنیم مشکلاتمان حل شده و سبب بهبود وضعیت کشور میشود باوری غلط بوده که رد آن بسیار ساده است و اسناد لانه جاسوسی میتواند مدرکی برای رد این باور باشد.
وی بیان کرد: اسناد لانه جاسوسی نشان داد که آنها دنبال نفوذ، شنود، حمایت از تروریستها و دیگر اهداف شوم خود بودند و سفارتشان در ایران برای بهبود روابط نبوده بلکه هدفشان استفاده از این روابط به نفع خود و بر علیه ایران بوده، بنابراین چه تضمینی وجود دارد که درصورت برقراری ارتباط دوباره این اتفاق نیفتد اینها حتی از همپیمانهای خود سوءاستفاده میکنند.
سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک ادامه داد: بنابراین باید بیدار بود، میبینیم که با اعتقاد برخی به حل مشکلات در گرو رابطه صمیمانه با آمریکا حتی با رسیدن این رابطه به قهقهه نیز نه تنها مشکلی حل نشد بلکه در برخی موارد تحریمها شدیدتر شد.
هدف آمریکا نابودی جمهوری اسلامی ایران است
سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک با اشاره به هدف آمریکا از روابط و نفوذ در ایران اظهار داشت: مسئله این است که حتی اگر همه ملت ایران مسیحی و از نوع مسیحیت آمریکایی شوند باز آمریکا بهدنبال از بین بردن و نابودی ایران است، آنها مشکلی با دین به معنای اعتقاد به خدا ندارند و تنها بهدنبال بردهسازی از ملت ها هستند بهطوری که تحت امر آنها باشند و معتقدند که هندو باش گاندی نباش، مسلمان باش سید حسن نصرالله نباش. مسیحی باشد چاوز یا آلنده نباش.
قدیری ابیانه عنوان کرد: ورود آمریکا به حوزه خلیج فارس و ادعای منافع مشروع و حیاتی برای منافع نامشروع خود از خلیج فارس و قائل نشدن منافع حیاتی و مشروع برای ایران در خلیج فارس نشانگر این موضوع بوده که نهایت قلدری و پررویی این شیطان بزرگ است و نباید در مقابله با آن بازنشست.
استراتژی دیگر آمریکا در مسئله نفوذ وابستهسازی کشورهای نفتخیز به فروش نفت خام است
عضو شورای بینالملل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به استراتژی آمریکا در رابطه با کشورهای نفتخیز گفت: یکی از استراتژیهای استکبار دررابطه با کشورهای نفتخیز آسیا و آفریقا و غیره این است که این کشورها باید نیازمند و وابسته به فروش نفت باشند.
قدیری ابیانه افزود: بنابراین برای تحقق این امر باید تولید ثروت نکنند و برای اینکه تولید ثروت نداشته باشند باید کار نکنند که این امر نیازمند تخریب فرهنگ کار در این کشورها است و یکی از کارکردهای حکومتهای دستنشانده همین تخریب فرهنگ کار است.
تجارت با دشمن اصلیترین راه آلودهسازی جوامع است
سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک با اشاره به نفوذ از راه "آلودهسازی" جوامع گفت: غرب معتقد است که باید با همان شیوهای که کمونیسم را مهار و آلوده کرد با سایرین رفتار کند که تجارت با دشمن اصلیترین راه آلودهسازی جوامع است که غرب با تکیه بر آن توانسته در راه تحقق اهدافش گام بردارد.
قدیری ابیانه تصریح کرد: این را میتوان به روشنی در گزارشات آخرین سفیر انگلیس در آمریکا که قبل از انقلاب از ایران رفت مشاهده کرد که میگوید"نخستین کارم در ایران این بود که صاحبان صنایع انگلیسی را جمع کردم و گفتم تا میتوانید کالاهایتان را بفروشید و تنها درصورتی سرمایهگذاری کنید که برای فروش کالاهایتان چارهای نداشته باشید و صنایعی را انتخاب کنید که قطعات آن از انگلستان وارد شود با این شرایط ایران بهترین بازار کالاهای شما در جهان سوم میشود".
وی بیان کرد: اکنون به این نتیجه رسیده است که برای ایران باید یک استراتژی دوگانه شامل مهار و آلودهسازی انجام دهد چراکه مهار کافی نیست و آلودهسازی مهمتر است و باید کاری کنند که کالاهای مصرفی به ایران بفروشند.
سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک ادامه داد: متاسفانه بعد از انقلاب در زمینه فرهنگ کار و مصرف اقدامات لازم را انجام ندادهایم و حتی در برخی موارد بدتر از گذشته شدهایم و همانطور که شاهدید علیرغم تمام مزایای استثنایی که داریم جزء تنبلترین ملت های دنیا تلقی میشویم و همچنین جزو اسراف گرترین ملت ها که فقط 30 میلیارد دلار اضافه مصرف سوخت در سال 92 مصداق بارزی از این موضوع است که اگر با این مبلغ پالایشگاه میساختیم برای همیشه از خامفروشی نجات مییافتیم.
قدیری ابیانه عنوان کرد: در استراتژی مصرفگرایی هدف آنها برای بازگشت سرمایه، استفاده جوامع تحت استکبار از کالاهای خارجی است که برای تحقق آن طوری فرهنگسازی کردهاند که استفاده از کالای خارجی را نشانه تشخص اجتماعی بدانیم و افراد معتقد بر این باور افرادی استعمار زده هستند بدون اینکه خود متوجه باشند.
وی افزود: یکی دیگر از استراتژیهای آنها ترویج این باور است که پیشرفت شانسی بوده و موفقیت براساس شانس بوده و اتفاقی است و با تلاش و کار حاصل نمیشود که متاسفانه اکنون شانس در ذهن مردم ایران فضای گستردهای را اشغال کرده که نوعی استعمارزدگی از نوع فرهنگی است.
امید بستن به لغو تحریمها به منظور حل مشکلات اشتباه بود
سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک با اشاره به درآمد حاصل از نفت و لغو تحریمها گفت: مشکل دیگر سوالاتی است که در اذهان عمومی نقش بسته که با درآمدهای نفتی چه کردهاند و اگر از درآمدها درست استفاده شود مشکلی نداریم و امید بسته شده به اینکه اگر تحریمها برداشته شود مشکلات حل میشود.
قدیری ابیانه تصریح کرد: این موضوع باید مورد بررسی قرار گیرد و لازم است که مشخص شود درآمد نفت چقدر بوده، الان چقدر است و اگر تحریمها برداشته شود چقدر میشود، با محاسبات انجام شده در بهترین شرایطی که تاکنون بوده درآمد حاصل از فروش نفت 67 هزار تومان در ماه برای هر ایرانی است که با باور غلطی که وجود دارد همخوانی ندارد و شکلگیری این باور که با پول حاصل از درآمد نفت می توان تمام مشکلات را حل کرد ویروسی خطرناک است.
وی بیان کرد: بنابراین فرهنگ و نگاه ما به کار غلط است و باید بپذیریم که نفت نمیتواند جای کار را بگیرد و لازم است که سبک اقتصادی و فرهنگی زندگیمان را تغییر دهیم و از کارکردن با لفظ سگدو زدن یاد نکنیم چراکه در اسلام از کار بهعنوان عزت انسان یاد شده است، متاسفانه فرهنگ ما طوری شده که از زیرکار در رفتن را زرنگی تلقی میکنیم، این نمونهای از نفوذ در ذهن است که خطرناکترین نفوذها بهشمار میرود.
سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک ادامه داد: شکلگیری این باور غلط در ایران که تامین نیازهای مردم با دولت است به عنوان یک اصل خطرناک است و این درحالی است که در دنیا مردم میدانند که تامین هزینههای دولت با مردم است و متاسفانه شکلگیری همین باور در ایران سبب تنبلی اجتماعی شده است.
دشمن برای رسیدن به اهداف شومش دست به نفوذ میزند
عضو شورای بینالملل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به بحث نفوذ گفت: مسئله نفوذ بحث پیچیدهای است و راههای مختلفی دارد که نفوذکننده تلاش میکند برای رسیدن به اهدافش از نفوذ استفاده کند، ازدواج دختران یهود با صاحبان ثروت و قدرت غیر یهودی برخلاف قانون کتاب مقدسشان با هدف نفوذ نمونه بارزی در این زمینه است.
قدیری ابیانه عنوان کرد: این کار با هدف نفوذ و بهرهمندی از ثروت طرف مقابل است که درپی این ازدواج مرگ و میر در آن خانواده نیز شروع میشود تا این ثروت به سمت یهودیها سوق پیدا کند و همانطور که میدانید در اروپا و آمریکا با وجود اینکه یهودیها اقلیت هستند اما بر اکثریت حاکمیت میکنند.
وی افزود: بنابراین نفوذ از طرق مختلفی انجام میشود که کاشتن مهرههای مزدور خود در دولتهای مختلف، به استخدام درآوردن افرادی که در پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشتند ازجمله این موارد است که سعی میکنند افراد را به فساد بکشند و سند جمع کنند همانطور که با تشخیص اینکه میتوانند ازنظر مالی روی بنیصدر تاثیرگذارند او را به خدمت خود واداشتند.
سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک تصریح کرد: مثالهای زیادی را در این زمینه میتوان آورد که بکارگیری 200 مامور توسط سفارت انگلستان در ایران در سال 88 نمونه بارزی است که کار آنها ارتباط با افراد سرشناس و تلاش برای تغییر فکر آنها بوده است که از این افراد تحت تأثیر قرار گرفته سازمان سی آی ای آمریکا بهعنوان عوامل غیرمزدبگیر یاد میکند.
قدیری ابیانه بیان کرد: البته عوامل مزدبگیر نیز وجود دارند که نمونه آن رئیس کمیته مالی ما در برجام بود که عامل نفوذی دشمن از کار درآمد و مشخص شد که علاوه بر حقوقش در ایران 7500 پوند از انگلستان میگرفته و این نشان میدهد که ما میلیاردها دلار بابت عوامل نفوذی ضرر میدهیم.
وی ادامه داد: در آمریکا جناحهای مختلف هردو با ایران مشکل و دشمنی دارند اما در اینکه از چه طریق میتوانند ایران را نابود کنند اختلاف دارند و برخی از آنها عدم موفقیتشان را نداشتن برنامه دقیق که بهسبب نداشتن سفارت در ایران بوده میدانند و دنبال روابط با ایران هستند البته نه با هدف دوستی بلکه هدفشان ضربه زدن به نظام است.
مدیر تأسیس انجمن نخبگان جهان اسلام عنوان کرد: اما مشکل اینجاست که ما از افرادی ضرورت روابط با آمریکا را میشنویم که مزدور دشمن نیستند از جمله علی مطهری که میگوید اگر با آمریکا رابطه داشتیم این مشکلات بانکی وجود نداشت این حاکی از آن است که این افراد را به این باور غلط رساندهاند.
قدیری ابیانه افزود: رد کردن این نظرات به راحتی با مواردی چون عدم تاثیر روابط سوریه با آمریکا در کاهش توطئههای آمریکا، حمله صدام به کویت با وجود روابط عراق و کویت، عدم رفع فقر در قاهره با وجود رابطه آمریکا و اسرائیل با مصر و عدم رفع مشکلات پاکستان با وجود دراختیار داشتن پایگاههای نظامی این کشور توسط آمریکا اشاره کرد.
وی تصریح کرد: در مسئله نفوذ تنها مسئولان مورد هدف نیستند بلکه افکار عمومی مهمترین جامعه هدف اهستند که در این راستا رسانه ها را که راه تءیرگذاری بر افکار عمومی است را در اختیار میگیرند بنابراین در این عرصه نقش رسانه بسیار اساسی و مهم است که باید در آگاهیرسانی به مردم تلاش کنند و راههای نفوذ و راهکارهای مقابله با آن را روشن سازند.