پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

شنبه, ۲۷ شهریور ۱۳۹۵، ۰۲:۱۲ ب.ظ

۰

از دولت روحانی انتظار مبارزه با فساد نداشته باشید/نمی توان با دستمال کثیف، شیشه را تمیز کردقدیری ابیانه  کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «حامیان ولایت»گفت: سپردن میزان حقوق دریافتی به خود افراد، منشأ فساد است و روسا و مدیران سازمان‌های که چنین اختیاراتی داشته‌اند برای خود چنین حقوق نجومی را تعیین کرده‌اند. البته با این شرایط و عملکردها نمی‌توان از دولت روحانی انتظار مبارزه با فساد داشت.
محمدحسن قدیری ابیانه کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری حامیان ولایت؛ در خصوص فساد مالی و اقتصادی دولتمردان اظهار داشت: دریافت فیش‌های حقوقی آن‌چنانی از کنار زدن نیروهای ولایت مدار و حزب الهی و جانشینی آن‌ها با نیروهای بوروکراتیک، غرب‌زده و خودخواه شروع شد. البته فساد و تجمل‌گرایی می‌تواند در هر فردی بروز و ظهور پیدا کند اما حداقل افرادی که ایمان یا سابقه مبارزاتی خوب دارند، احتمال فساد در آن‌ها کمتر است.

این کارشناس مسائل استراتژیک بابیان اینکه سپردن میزان حقوق دریافتی به خود افراد، منشأ فساد است، گفت: روسا و مدیران سازمان‌های که چنین اختیاراتی داشته‌اند برای خود چنین حقوق نجومی را تعیین کرده‌اند. به‌نحوی‌که مانند رئیس بانک رفاه کارگران حقوقی بیش از دو برابر رئیس‌جمهور آمریکا برای خود حقوق تعیین کرده است؛ اما در اینجا سؤالی که مطرح می‌شود این است که چرا و چگونه چنین مدیرانی منصوب می‌شوند؟

قدیری ابیانه در ادامه متذکر شد: باید مطمئن بود که چنانچه فسادی از مسئولی کشف شد، فکر نکنیم که فساد به همین میزان محدود است بلکه افراد فاسد در پی سودجویی خواهند بود و محدوده‌ای برای خود قائل نیستند؛ بنابراین برکناری و مصادره اموال کفایت نمی‌کند بلکه باید طبق قانون برای این افراد مجازات سنگینی تعیین شود. به‌خصوص اینکه فیش‌های حقوقی به اعتماد عمومی نیز لطمه زده است.

این کارشناس مسائل استراتژیک در ادامه به اقدامات پیرامون مقابله با فساد اقتصادی اشاره و گفت: دولت گذشته نیز در رابطه با مبازره با فساد اقتصادی به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور وقت جلساتی برگزار کرده بود؛ که البته وی اکنون در زندان است و اتهامش سبک‌تر از معاون اول دولت فعلی است؛ زیرا کل اتهام آقای رحیمی، اختصاص پنج میلیارد تومان برای نمایندگان مجلس بود که خود نیز این مبلغ را برداشت نکرده بود.

این کارشناس مسائل سیاسی در خاتمه گفت: در این دولت فقط 2 میلیارد تومان به‌صورت چک در اختیار یکی از نمایندگان اصلاح‌طلب قرار گرفت. البته بنده قبلاً این مسئله را گزارش داده‌ام. همچنین گزارش‌ها از دریافتی‌های چند صد میلیون تومانی به‌عنوان پاداش توسط معاون اول رئیس‌جمهور و برادرش وی است که باید این اتهامات پیگیری و روشن شود؛ زیرا به‌طورکلی نمی‌توان با دستمال کثیف، شیشه را تمیز کرد. بنابراین با این شرایط و عملکردها نمی‌توان از دولت روحانی انتظار مبارزه با فساد داشت.

۹۵/۰۶/۲۷

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">