پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

سه شنبه, ۲۷ مهر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۲ ب.ظ

۰

مشاهده PDF

اسناد سری آمریکا افشا شده در سایت ویکی‌لیکس

در مورد قدیری ابیانه

سایت ویکی‌لیکس چند سند در مورد قدیری ابیانه را که مربوط است به اقدامات قدیری ابیانه در دوران سفارتش در مکزیک منتشر کرده است.

 

فعالیت پر انرژی سفیر ایران برای برقراری روابط علمی، تکنولوژیکی و تجاری با مکزیک

یکی از گزارشات سری سفارت آمریکا در مکزیک مبین فعالیت‌های وی در زمینه‌های اقتصادی می‌باشد:

"سفیر جدید ایران در مکزیک، محمد حسن قدیری ابیانه با انرژی در پی برقراری روابط علمی، تکنولوژیکی و تبادل تجاری با مکزیک است. در پاسخ به تهاجم افسون کننده ایران در آمریکای لاتین، مکزیک تاکید کرده که مایل به افزایش روابط بازرگانی و تجاری با ایران در چارچوبی که قطعنامه های سازمان ملل اجازه می‌دهد می‌باشد.

مکزیک به ما گفت که معاملاتی در حال حاضر در دست اجرا نیست و پیشنهاد ایران برای فروش گاز طبیعی به مکزیک در آب دفن شده است.

مشاور مدیر خاورمیانه‌ای وزارت امور خارجه آقای گوستاوو باررا سال گذشته به ما گفت که وضعیت سیاسی ایران موجب تضعیف افق نزدیک همکاری اقتصادی است."

The new Iranian Ambassador to Mexico, Mohammed Hassan Ghadiri Abyaneh, is energetically seeking to establish science, technology and business exchanges in Mexico. In response to Iran's charm offensive in Latin America, Mexico has indicated it would like to improve commercial and trade ties working within the context of applicable UN resolutions.

Mexico has told us no deals are presently under consideration describing Iran's offer to sell natural gas to Mexico is "dead in the water." The Foreign Ministry's Assistant Director for the Middle East Gustavo Barrera told us last year that Iran's political situation undermines near-term prospects for economic cooperation."

تقاضای وزارت خارجه مکزیک برای موضع نگرفتن سفیر علیه آمریکا و اسرائیل

قدیری ابیانه در این ارتباط تاکید کرده است که وزارت امور خارجه وی را دعوت کردند و خواستند که علیه آمریکا و اسرائیل مصاحبه نکند. او هم پاسخ داد که تا زمانی که رسانه های مکزیک به نقل از آمریکائی‌ها و اسرائیلی‌ها در مکزیک مطالبی علیه ایران بیان می‌دارند به خاطر اهمیت و احترامی که برای تنویر افکار عمومی مکزیک قائل است و مطابق با کنوانسیون وین موظف است پاسخ این اراجیف را بدهد و عدم پاسخگویی وی به عدم درج اتهامات بی اساس علیه ایران بستگی دارد و از آنها خواسته که جلوی درج این اتهامات را بگیرند و در این صورت او نیز قول می‌دهد به آن نپردازند..

اعتراض به رای مکزیک در شورای امنیت علیه ایران
قدیری در رابطه با رای مکزیک برای تحریم ایران در شورای امنیت سازمان ملل از رای مکزیک به این قطعنامه انتقاد کرده و خواستار آن شد که حق را فدای رضایت آمریکا نکنند و تاکید کرد که انتظار نداشتیم که مکزیک که با رای ما نیز به شوری امنیت راه یافته به جنگ رای دهد. وی این تحریم‌ها را مقدمه جنگ معرفی کرد.

مصاحبه قدیری در رابطه به تحویل اورانیوم غنی شده مکزیک به آمریکا
زمانی که دولت مکزیک چند کیلو اورانیوم بسیار غنی شده خود را به آمریکا تحویل داد قدیری سؤال کرد که آیا با توجه به اینکه آمریکا حمله احتمالی اتمی پیشگیرانه علیه ایران را نیز از گزینه های روی میز عنوان کرده‌ آیا مکزیک تعهدی از آمریکا گرفته است که آمریکا این اورانیوم را در ساخت بمب اتمی که با آن ایران را تهدید می‌کند استفاده نخواهد کرد؟

ممانعت از مصوبه اختصاص فضای مکزیک برای جنگ احتمالی با ایران
چند بار به خواست آمریکا دولت خواستار تصویب مصوباتی در مجلس شد که مکزیک در صورت مورد حمله واقع شدن آمریکا بتواند فضای خود را در اختیار نظامیان آمریکا قرار دهد که با تماس قدیری با نمایندگان مجلس و سنا و طرح این موضوع که آیا ضمانتی هست که آمریکا از فضای مکزیک برای جنگ افروزی علیه ایران استفاده نکند، مانع تصویب آن شد.


موج آفرینی قدیری ابیانه در مکزیک در سند ویکی لیکس
سند سری سفارت آمریکا منتشره توسط ویکی‌لیکس می‌نویسد:
"سفیر محمد حسن قدیری ابیانه در جولای 2007 به مکزیک آمد و از آن زمان به موج آفرینی پرداخت. وی در مصاحبه‌ها و بیانیه های عمومی خویش و از طریق سخنرانی‌ها و سایر طرق که به صورت آزادانه نشر می‌دهد از جمله احتمال حمله آمریکا به ایران، سلطه ایالات متحده آمریکا بر آمریکای لاتین و برنامه هسته ای ایران پرداخته است.
او به طور فعالی برای ارتقاء حضور ایران در مکزیک برای اهداف سیاسی و مذهبی فعالیت می‌کند. تلاش می‌کند حمایت مکزیک از ایران در ابعاد بین‌المللی را بدست آورد و جامعه کوچک مسلمانان مکزیک را کنترل نماید."


Ambassador Mohammad Hassan Ghadiri Abyaneh arrived in Mexico in July 2007 and has been making waves since. In interviews and public statements, he freely shares his opinions and ignites controversy by discussing, among other things, a possible US invasion of Iran, US domination of Latin America, and Iran’s nuclear program. He is actively working to increase Iran’s presence in Mexico for political and religious ends, attempting to build Mexican support for Iran in the international arena and to exert control over Mexico’s small Muslim community.


مهارت خاص قدیری در بازی با حساسیت های مکزیک در اسناد

در جای دیگری از گزارش سری آماده است:
"سفیر قدیری ابیانه مهارت خاصی در بازی با حساسیت‌های مکزیک و اموری که به ایران مربوط می‌شود دارد. مهم نیست چه مقدار خیالی باشد- از طرقی که حمایت دولت مکزیک از ایران طبیعی به نظر برسد.
در یک مصاحبه‌اش در دسامبر با روزنامه لا خورنادا، او گفت که اطمینان دارد که مکزیک از حقوق هسته‌ای ایران در توسعه برنامه هسته‎ای صلح آمیز ایران حمایت خواهد کرد. او همچنین گفت که محسوب کردن آمریکای لاتین به عنوان حیاط خلوت آمریکا توهین به این منطقه است. او اضافه کرد که ایران منتظر روزی است که آمریکای لاتین آزاد شود و به دروغ بودن رویای آمریکایی پی ببرد. او تاکید کرد که آمریکای لاتین توسعه نیافته است و مردمش به خاطر تاریخ سلطه آمریکا بر منطقه ناچار به مهاجرت به ایالات متحده آمریکا شده‌اند. در پایان قدیری ابیانه گفت چون مکزیک با دخالت نظامی آمریکا در عراق مخالفت کرده است او انتظار دارد که کماکان مکزیک با حفظ این موضع با دخالت‌های نظامی آمریکا در آینده نیز مخالفت کند و اشاره کرد که سکوت کشورها در صورت حمله آمریکا به ایران به منزله مشارکت در جنگ خواهد بود."


فعالیت گسترده سیاسی سفارت ایران از زبان رئیس جمهور مکزیک
مطابق با سند محرمانه دیگری از ویکی‌لیکس رئیس جمهور مکزیک در دیدار با رئیس مجموعه سازمان‌های امنیتی آمریکا به فعالیت‌های هوگو چاوز در آمریکای لاتین و فعالیت بسیار گسترده سیاسی سفارت ایران در آمریکا اشاره می‌کند. سفیر ایران در مکزیک از نظر سیاسی خیلی فعال است.


"سفارت ایران در مکزیک خیلی فعالیت گسترده ای از لحاظ سیاسی دارد."

the Iranian Embassy in Mexico is very politically active


رئیس جمهور مکزیک در این ملاقات خواستار حضور پررنگ‌تر ایالات متحده آمریکا در آمریکای لاتین شده است.
"رئیس جمهور مکزیک سال گذشته به یک مقام آمریکایی گفت که آمریکای لاتین نیاز به حضور قابل مشاهده ایالات متحده آمریکا برای مقابله با هوگو چاوز رئیس جمهور ونزوئلا که نفوذش رو به افزایش است دارد. مطابق با سند منتشره در ویلکی‌لیکس کالدرون همچنین نگران روابط رو به گسترش ونزوئلا و ایران است و اینکه سفارت ایران در مکزیک خیلی فعالیت گسترده ای از لحاظ سیاسی دارد. گزارش می‌افزاید که کالدرون اضافه کرد که نفوذ ایران در منطقه به دلیل کمک‌های ونزوئلا رو به افزایش است."

Mexican President Felipe Calderon told a U.S. official last year that Latin America “needs a visible U.S. presence” to counter Venezuelan President Hugo Chavez’s growing influence in the region, according to a U.S. State Department cable leaked to WikiLeaks and posted online Thursday [...] Calderon also said he was concerned about Venezuela’s ties to Iran, and that the Iranian Embassy in Mexico is very politically active. Calderon added that Iran’s influence is growing in the region thanks to Venezuela’s help, the memo said

پاسخ سفارت به اتهامات آمریکا و اسرائیل علیه ایران

رسانه های مکزیک تحت تأثیر تبلیغات غرب به گستردگی به انعکاس تبلیغات اسرائیل و آمریکا علیه ایران می‌پردازند و قدیری نیز پاسخ این اظهارات را می‌داد و نه تنها از ایران دفاع می‌کرد بلکه دست به اقدام متقابل می‌زد به این معنی که آمریکایی‌ها یا اسرائیلی‌ها اگر می‌گفتند ایران تروریست است، این اتهام را به خود آنها نسبت می‌داد.
مثلاً معاون وزیر خارجه اسرائیل در سفر به مکزیک بر علیه ایران مصاحبه کرده و ایران را تروریست پرور خطاب نموده و وی هم در پاسخ، اسرائیل را مرکز تروریسم جهانی عنوان کرده و گفته که دارند هولوکاست را علیه فلسطینی‌ها اعمال می‌کنند.

شکایت سفارت اسرائیل از سفارت ایران در اسناد
شکایت‌های سفیر اسرائیل از سفیر ایران هم که از جسور بودن سفیر ایران گلایه می‌کند در گزارش ویکی‌لیکس آمده است:
"او نگرانی خود را از اهداف ایران و فعالیت‌های پر انرژی که سفیرشان در اینجا بر ای پیشبرد آن بکار می‌برد ابراز داشت. دیپلمات اسرائیلی همچنین گفت ممکن ا ست قدیری ابیانه خیلی در فعالیت‌های عمومی خود جسور شده باشد."


While he signaled concerns with Iran’s intentions and the energy being put into furthering them by its Ambassador here, the Israeli DCM also said Ghadiri Abyaneh may have been too bold in his public posture and activities.

شکایت سفارتخانه های آمریکا و اسرائیل از سفارت ایران

رسانه های مکزیک خبر از فشار سفارت خانه های آمریکا و اسرائیل به وزارت امور خارجه برای مهار سفارت ایران دادند.
"روزنامه ال اونیورسال: سفارت خانه های آمریکا و اسرائیل هشدار می‌دهند. قدیری فعالیت‌های خود را تشدید نموده است.
سفارتخانه های آمریکا و اسرائیل هشدار دادند که قدیری فعالیت های خود را افزایش داده است ... و از وزارت امور خارجه مکزیک خواسته است نقش فعالی در شورای امنیت سازمان ملل متحد نسبت به حضور اسرائیل در نوار غزه داشته باشد.
اسرائیلی‌ها شکایت کرده‌اند که قدیری مطالبی را علیه کشورشان بیان کرده است. وی گفته: «در خاورمیانه "هلوکاست، نسل کشی و قتل عام " اعمال می‌شود. به همین دلیل خواستار این هستند که درگیری عربی اسرائیلی به مکزیک منتقل نشود. 29 دی 1388"

Las embajadas de Estados Unidos e Israel advierten que Ghadiri incrementó su activismo y pidió al gobierno mexicano un papel activo en el Consejo de Seguridad de la ONU respecto a la presencia de Israel en la Franja de Gaza.

Los israelíes denuncian que Ghadiri formuló declaraciones contra su país, al decir que en el Medio Oriente se practica un “holocausto, genocidio y exterminio”. Por ello piden que se impida el traslado a México del conflicto árabe-israelí. 19 de enero de 2010

۹۵/۰۷/۲۷

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">