پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

چهارشنبه, ۱۷ آذر ۱۳۹۵، ۰۳:۱۹ ق.ظ

۰

سفیر سابق ایران در مکزیک گفت: دونرخی بودن ارز در کشورمان زمینه فساد برای افراد فرصت‌طلب را فراهم می‌کند.
قدرت تخریب ویروس راحت‌طلبی از ویروس استاکس نت هم قوی‌تر است، 

به گزارش خبرگزاری فارس از لنجان، محمدحسن قدیری ابیانه شامگاه دوشنبه در نشست روشنگری خود در جمع مردم زرین‌شهر اظهار کرد: دونرخی بودن ارز در کشورمان زمینه فساد برای افراد فرصت‌طلب را فراهم می‌کند.

این تحلیل‌گر مسائل سیاسی بابیان اینکه دولت باید در مقابل فسادهای مالی اقدامات عملی خود را آغاز کند تصریح کرد: دولت باید با اتخاذ سیاست‌های درست و اصولی جلوی فسادهای مالی در کشور را بگیرد چراکه در غیر این صورت خسارت‌های جبران‌ناپذیری به ایران تحمیل خواهد شد.

وی راحت‌طلبی مدیران داخلی کشور را مقدمه بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی دانست و تصریح کرد: راحت‌طلبی با هیچ‌کدام از آموزه‌های الهی و روحیه جهادی سازگاری ندارد و چنین رویکردی به‌ راحتی وجدان کاری مسؤولان را خدشه‌دار خواهد کرد.

سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا با تأکید بر بصیرت افزایی و روشنگری در جامعه متذکر شد: مهدی هاشمی خواستار تشدید تحریم‌ها علیه ملت ایران بود که جای بسی تامل دارد که افرادی با پول بیت‌المال به خارج بروند و به کشور خیانت می‌کنند.

قدیری ابیانه افزود: در ماجرای فتنه 88 بیش از 200 نفر از عوامل سفارت انگلستان وظیفه داشتند تا روی ذهن خواص تأثیرگذار کار کنند و افکار آنها را برای پیش برد اهداف شوم دشمن جهت‌دهی کنند.

این تحلیل‌گر مسائل سیاسی با توجه به توطئه‌های دشمن در کشورمان ادامه داد: سال‌هاست که زمزمه‌هایی در خصوص حمایت از بازگشایی سفارت آمریکا در ایران به گوش می‌رسد، سفارت‌خانه‌ای که به‌صورت میدانی آمریکا را از میزان نفوذ فرهنگی و سیاسی غرب در ایران آگاه سازد و دقیقا همان کاری را انجام دهد که منافقین در زمان صدام انجام می‌دادند و گرای موشک‌های برخوری با خاک ایران را به عراق می‌دادند.

وی رسوایی سیاسی آمریکا در یک دهه اخیر را بی‌سابقه دانست و تصریح کرد: در ماجرای افشای اطلاعات طبقه‌بندی‌ شده آمریکا توسط اسنودن مشخص شد که آمریکا حتی به نزدیک‌ترین هم‌پیمان خود یعنی آلمان هم رحم نکرده و به دنبال جاسوسی از صدرالاعظم این کشور بود.

سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا با انتقاد نسبت به عملکرد دولت یازدهم در خصوص برجام متذکر شد: آقای روحانی با منتقدان خود به‌ درستی برخورد نمی‌کند و چنین رفتاری از یک شخص روحانی بعید به نظر می‌رسد.

قدیری ابیانه ادامه داد: کسی که برجام را درخت سیب و گلابی می‌نامد و می گوید میوه برجام بعد از مدتی محصول خواهد داد امروز در باغ خود چیزی جزو علف هرزی که کاشته است برداشت نخواهد کرد.

این تحلیل‌گر مسائل سیاسی در ادامه با تأکید بر ترویج روحیه خودباوری در کشور خواستار شد: تفکری که می‌گوید همه نیازهای ما را باید دولت تأمین کند، تفکر خطرناکی است چراکه چنین تفکری موفقیت یک ملت را در گرو حمایت دولت می‌بیند و دست از کار و تلاش مضاعف برمی‌دارد.

وی با بیان اینکه قدرت تخریب ویروس راحت‌طلبی از ویروس استاکس نت هم قوی‌تر است، خاطرنشان کرد: وقتی‌ که از زیر کار دررفتن زرنگی محسوب می‌شود و یا زمانی که بر اساس آمار اعلام شد از طرف مرکز پژوهش مجلس شوری اسلامی میزان کار مفید در ادارات دولتی کشور 22 دقیقه اعلام می‌شود دیگر نباید انتظار پیشرفت در کشور را داشته باشیم.

سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا وابستگی به کالاهای خارجی را یکی دیگر از عوامل عقب‌ماندگی اقتصادی در کشور دانست و افزود: دشمنان با ترفندهای زیرکانه مصرف کالاهای خارجی توسط مردم ایران را نشانه تشخص اجتماعی کشورمان جلوه دادند تا از این طریق مردم را به استفاده از کالاهای غربی سوق دهند.

قدیری ابیانه در پایان متذکر شد: غرب حتی برای پول‌های فروش نفت ما هم برنامه‌ریزی کرده است و به همین خاطر فرهنگ مصرف‌گرایی را در سایه بی‌توجهی مسؤولان کشورمان در ایران باب کردند تا از این طریق اقتصاد کشور را فلج کنند.

۹۵/۰۹/۱۷

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">