دولت بسیاری از سران فتنه را در رأس امور قرار داد/ رئیس سازمان سی.آی.ای ریاست جمهوری روحانی را به ضرر ملت ایران ارزیابی میکنند به همین دلیل خواستار ابقای وی هستند.
جمعه, ۱۰ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۵۵ ب.ظ
قدیری ابیانه در گفتوگو با بلاغ: کارشناس مسائل استراتژیک گفت: دولت قبل ضد فتنه بود اما در دولت جاری بسیاری از سران فتنه در رأس امور قرار دارند.
محمدحسن قدیری ابیانه در گفتوگو با بلاغ، با بیان اینکه آمریکا و انگلیس سران فتنه هستند و نباید کروبی و موسوی را سران فتنه دانست، اظهار کرد: مقامات آمریکایی اسنادی را منتشر کردند که نشان داد سرچمشه این فتنه به دست آمریکاییها و انگلیسیها بود.
وی افزود: مایکل لدین از گردانندگان انقلابهای رنگین از موسوی درخواست کردند که چه کمکی میتوانند به وی انجام دهند، جنبش سبز پاسخ دادند که تحریمهای ایران را تشدید کنید، در واقع تشدید تحریمها از مهمترین خواستههای جنبش سبزیها بود.
قدیری ابیانه تصریح کرد: ابعاد کمک مالی به فتنهگران فراوان بود به طوری که محمود عباس رئیس خودگردان فلسطین تلاش کرد تا 50 میلیون دلار به نفع موسوی اختصاص دهد، در حالی که خودش همواره دست گدایی به سمت کشورهای دیگر دراز میکرد.
کارشناس مسائل استراتژیک یادآور شد: در تبلیغات، تمامی گروهکهای ضد انقلاب به نفع موسوی تبلیغ کردند اما با این وجود موسوی با اختلاف 11 میلیون رأی در انتخابات شکست خورد.
این کارشناس، با بیان اینکه آقای موسوی پیش از آغاز شمارش آرا اعلام پیروزی کرد و خاتمی هم به وی تبریک گفته بود، حال آیا آنان دچار توهم شدند، گفت: آنان میدانستند در انتخابات شکست خوردند و این طرحی از سوی استکبار بود که اگر موسوی پیروز میشد با همکاری آنان به اصل نظام ضربه میزدند و در صورت شکست با اعلام ادعای تقلب آشوب به پا کنند.
وی افزود: سرمایهگذاری قدرتهای استکبار که برای انقلاب رنگین انجام دادند که چند دولت را منهدم کردند برای ایران بیشتر بود اما هدایت رهبری و حمایت پرشور و شعور مردم در 9 دی که ظهور و بروز کرد این فتنه را در نطفه خنثی کرد.
قدیری ابیانه تصریح کرد: در ارزیابی که انقلاب سبز بعد از شکست انجام داد، به این نتیجه رسید که زود از اصل هدف خود رونمایی کرد و اوایل که مدعی شد احمدینژاد تقلب کرد ولی به سرعت «شعار انتخابات بهانه است و اصل نظام نشانه است» را سر دادند که این امر باعث شد طراحی فتنه زود لو برود.
وی ادامه داد: اهداف اصلی فتنهگران که اصل نظام بود خیلی زود مشخص شد و در روز عاشورا نیز نشان دادند که آنان مستقیما با اسلام مخالف هستند.
قدیری ابیانه با اشاره به اینکه این حرکات فتنهگران موجب شد تا خون مردم به جوش آمد و به خیابانها ریختند، گفت: موسوی و اطرافیانش میدانستند که شکست خوردند اما جرأت مطرح کردن مخالفت خود با رای مردم را نداشتند.
وی افزود: دشمنان داخلی به دنبال تشدید تحریمها بودند تا وضعیت معیشتی مردم بدتر شود و آنان از آب گلآلود ماهی بگیرند و با تبلیغات خود و کمک دولتهای بیگانه دولت وقت را عامل تشدید تحریمها معرفی کنند در حالی که آنان خود سفارش تشدید تحریم را دادند.
کارشناس مسائل استراتژیک، با بیان اینکه هر چند فتنهگران در انتخابات سال 88 شکست خوردند اما در سال 92 موفق شدند از آبی که گل آلود کردند ماهی بگیرند، خاطرنشان کرد: حتی پسر یکی از مقامات عالی رتبه در لندن به دنبال تماس با مقامات آمریکایی برای تشدید تحریمها بود و این ننگی است که بر پیشانی اصلاحطلبان باقی است و آنان نشان دادند که حاضرند از هر فرصتی برای براندازی منافع ملی بهرهگیری کنند.
این کارشناس اظهار کرد: فتنه 88 ضمن اینکه شکست خورد اما دشمنان را امیدوار کرد تا بتوانند فتنههای دیگری را ساماندهی کنند و از آنجایی که دولت قبلی ضد فتنه بود اما دولت جاری بسیاری از سران فتنه در رأس امور قرار داده است و ارزیابی دشمنان این است که اگر فتنه جدیدی روی دهد دولت نیز حامی آنان است، جدای درستی یا غلط بودن آن، اما دشمن امیدوار است به طوری که یاران ترامپ تأکید کردن که نیروهای نفوذی خود را در ایران گسترش داده و تقویت کنند و برای ایجاد فتنههای جدید برنامهریزی نمایند.
وی افزود: رئیس سازمان سی.آی.ای ریاست جمهوری روحانی را به ضرر ملت ایران ارزیابی میکنند به همین دلیل خواستار ابقای وی هستند.
قدیری ابیانه در پایان گفت: فتنهگران در انتخابات سال 96 اگر بتوانند اقدام میکنند اما این فتنهها به شکست میرسد، حضور مردم در صحنههای مختلف موجبات ناامیدی دشمن را بیش از پیش فراهم میکند.
تاریخ انتشار : جمعه ۱۰ دی ۱۳۹۵
۹۵/۱۰/۱۰