میزان اختلاسها از ادعا تا واقعیت
مدتی است که ارقامی جعلی به عنوان اختلاس ها ذکر میشود که هزاران برابر واقعیت بوده و منتشر شده و افرادی بدون دقت در آن، متن را برای دیگران در شبکههای اجتماعی فوروارد میکنند.
👈به ارقام ادعایی زیر توجه فرمایید:
پدیده شاندیز ۹۶٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰
بابک زنجانی ۸۵٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰
فساد بانکی ۳٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰
منصور آریا ۱٫۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰
دانشگاه ایرانیان ۱٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰
تامین اجتماعی ۳۷۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰
صادق محصولی ۳۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰
معاون بانک مرکزی ۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰
رحیمی معاون اول ۱۷۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰
بنیاد شهید ۵۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰
هر نماینده مجلس ( × ۳۰۰): ۱۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰
مجموع: ۱۹۹٫۳۹۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰
جمعیت ایران: ۸۰٫۰۰۰٫۰۰۰
یعنی سهم هر ایرانی میشه : ﷼ ۲٫۴۹۲٫۳۷۵٫۰۰۰
ملاحظات:
👈در انجام مقایسه ادعای اختلاسها در مواردی با درآمد نفت پیشبینی شده برای سال 97 که مبلغی حدو 96 هزار میلیارد تومان است مقایسه شده است.
این رقم از نظر ریالی بیش از درآمد پیشبینی شده در هر یک سالهای بعد از انقلاب است یعنی به ازای هر ایرانی ماهیانه 99 هزار تومان (با تقسیم عدد فوق بر جمعیت کشور و بر 12 ماه).
👈مقایسه دیگر مربوط به اختلاس معروف سه هزار میلیارد تومانی امیر منصور آریا است.
او کسی است که اختلاس 3000 میلیاردی را مرتکب شد. وی دستگیر، محاکمه و اعدام شد و 5000 میلیارد تومان از اموالش مصادره گردید.
✅در ادعای مطرح شده رقم 120میلیون میلیارد تومان برای اختلاس امیر منصور آریا ذکر شده که بیش از 1250 برابر درآمد نفت ایران و 40 هزار برابر رقم واقعی اختلاس او ذکر شده است.
✅نوشته رحیمی 17000 میلیارد تومان اختلاس کرده (حال آنکه اتهام او فقط حدود 1 میلیارد تومان بوده - یعنی رقم را 17000 برابر عنوان کردهاند).
✅همه نمایندگان مجلس اختلاس کردند و هر کدام هم 15000 میلیارد تومان یعنی هر کدام 5 برابر سه هزار میلیارد تومان)
✅صادق محصولی 30 هزار میلیارد تومان (یعنی ده برابر 3000 میلیارد تومان)، حال آنکه اتهام اختلاسی متوجه او نبوده است.
✅دانشگاه ایرانیان 100 هزار میلیارد تومان (یعنی بیش از درآمد یک سال نفت ایران (حال آنکه مبلغ پرداختی به دانشگاه 16 میلیارد تومان بوده که به بیتالمال برگردانده شد - رقم را 6250 برابر عنوان کرده)
✅بابک زنجانی 8 و نیم میلیون میلیارد تومان (یعنی بیش از 88 برابر درآمد نفت ایران یا بیش از 2833 برابر اختلاس 3000 میلیارد تومانی)
✅پدیده شاندیز را 9600000 میلیارد تومان یعنی معادل 100 سال درآمد نفت ایران یا 3200 برابر اختلاس 3000 میلیارد تومانی مطرح کردهاند که تازه آن هم اختلاس از بیتالمال عمومی نبوده و بلکه ترفندهایی برای گرانفروشی سهام پدیده شاندیز به مردم بوده است.
✅فساد بانکی را 300 میلیون میلیارد تومان عنوان کرده اند که معادل بیش از سه برابر درآمد نفتی یک سال کشور است.
✅ اختلاس در سازمان تأمین اجتماعی را 37000 میلیارد تومان یعنی بیش از 12 برابر اختلاس 3000 میلیارد تومانی مطرح کرده اند.
✅ اختلاس معاون بانک مرکزی 20000 میلیارد تومان یعنی بیش از 6 برابر اختلاس 3000 میلیارد تومانی.
✅ در نهایت جمع اختلاسها را رقم 19939000 میلیارد تومان یعنی قریب به 20 میلیون میلیارد تومان ذکر کرده که معادل 207 سال درآمد نفت ایران در صورت لحاظ کردن درآمد پیشبینی شده برای صادرات مجموع نفت، گاز و میعانات گازی سال 97 میباشد و این در حالی است که رقم پیشبینی شده برای سال 97 از نظر ریالی بیش از هر سال در سالهای انقلاب بوده و این در حالی است که 110 سال قبل نفت در ایران کشف گردید.
👈معلوم شد که دروغپردازی توسط ضد انقلاب در مورد اندازه اختلاسها با انگیزه فریب مردم انجام میگیرد.
👈اما غلو، آن هم در این حد، نشانه این است که ضدانقلابیون در طرح این ادعاهای کذب، مخاطبین خود را احمق فرض کردهاند و البته این تلقی در مورد کسانی که ادعاهای فوق را میخوانند و باور میکنند و برای دیگران منعکس میسازند و خواستار فوروارد برای دیگران میشوند صدق میکند.
👈حالا افراد میتوان به عمق خباثت دشمن و احیاناً حماقت باورکنندگان آن پی ببرند.
لطفاً این مقایسهها را بررسی کرده و در صورت آشنایی با حقیقت امر برای همگان فوروارد کنید.
👈ضد انقلاب با انتشار ارقام،جعلی مدعی شده به ازای هر ایرانی 249 میلیون تومان اختلاس شده است.
👈این رقم معادل 207 برابر درآمد نفتی پیشبینی شده برای سال 97 است.
لازم به ذکر است که اختلاس باید با مجازات شدید روبرو شود حتی اگر مبلغ آن کم باشد، چه رسد به ارقام نجومی میلیاردی، دهها، صدها و یا چند هزار میلیاردی.
خساراتی که این اختلاسها ایجاد میکنند هزاران برابر رقم مادی آن است و سرمایه اجتماعی و به عبارتی اعتماد عمومی را خدشهدار میکند که زیان آن، گاه جبرانناپذیر است.
اما برای اینکه با ارقام اختلاسها آشنا شویم میزان اختلاسها را به ازای هر ایرانی از جمعیت 80 میلیون نفری ایران محاسبه کرده بدین طریق که میزان اختلاس را بر جمعیت 80 میلیونی تقسیم میکنیم.
✔️ یک میلیارد تومان یعنی به ازای هر ایرانی 12و نیم تومان
✔️ 7 میلیارد تومان یعنی به ازای هر ایرانی 87 و نیم تومان
✔️ 100 میلیاد تومان یعنی به ازای هر ایرانی 1250 تومان
✔️ 1000 میلیارد تومان یعنی 12500 تومان به ازای هر ایرانی
✔️ 3000 میلیارد تومان یعنی به ازای هر ایرانی 37500 تومان
✔️ 10000 میلیارد تومان یعنی به ازای هر ایرانی 125000 تومان
✔️بابک زنجانی متهم به اختلاس حدود 20000 میلیارد تومانی است یعنی به ازای هر ایرانی 250000 تومان
✔️ آقای رحیمی معاون اول دولت احمدینژاد بابت اختلاس 7 میلیارد تومانی زندان و محکوم به استرداد مبلغ اختلاسی شد.
✔️آقای امیر منصور آریا به اعدام محکوم و اعدام،گردید و 5000 میلیارد تومان از اموالش مصادره گردید.
✔️ آقای بابک زنجانی دستگیر، محاکمه و به اعدام محکوم شد و بخشی از اموالش از جمله شرکت هواپیمایی قشم مصادره گردید و در انتظار حکم اعدام است. تأخیر در اعدام او به دلیل تلاش برای بازگرداندن اموالی از اوست که در خارج از کشور است و اعدام او موجب میشود که آن اموال بدست ایران نرسد.
خاوری رئیس بانک ملی که به کانادا فرار کرد، اتهامش دریافت 3 میلیون دلار رشوه (معادل 13 میلیارد تومان) از امیر منصور آریا اختلاسگر 3000 میلیارد تومانی است که اعدام گردید. مقامات کشورمان به دنبال استرداد او هستند اما هنوز موفق به اینکار نشدهاند.
متأسفانه تبلیغات و اطلاع رسانی در کشورمان بسیار ضعیف است.
مثلا موضوع اختلاس 3000 میلیارد تومانی چندین ماه بحث روز و رایج در ایران بود، متهم دستگیر، محاکمه و اعدام گردید و خبر آن در روز اعدام به عنوان خبر داغ آن روز در رسانهها اعلام شد و روزنامهها آنرا تیتر کردند، اما بسیاری از افراد که آن روز خبر را ندیدند و یا به آن توجه نکردند، هنوز نمیدانند که او اعدام شد و 5000 میلیارد تومان از اموالش شناسایی و مصادره گردید.
بسیاری فکر میکنند که خاوری دریافت کننده 3000 میلیارد تومان اختلاس بوده و به کانادا گریخته است!
نام بردن از اختلاسگران و مجرمین با حروف ابتدای نامشان مثل ب ز (بابک زنجانی) با این منطق صورت میگیرد که آنها در معرض اتهام است و باید این اتهام در دادگاه توسط قاضی ثابت شود. چون،ممکن است قاضی با بررسی پرونده متهم را مجرم نشناخته و او را تبرئه نماید، لذا از بردن نام اوخودداری می کنند تا آبرویش بیجهت نریزد.
حتی متهم میتواند نسبت به رای صادره اعتراض کند و پرونده به قضات دیگری حواله گردد. لذا نام نبردن از متهم با نام اصلی تا صدور رای نهایی و قطعی ادامه دارد.
از آنجا که مردم معمولاً فرقی بین متهم و مجرم قائل نیستند، استفاده از حروف اول نام متهمین را به دلیل تبانی با متهم و یا مشارکت در اتهام تلقی میکنند و در حقیقت روال فوق برای حفظ آبروی متهم به ضرر مسئولان در نزد افکار عمومی تمام میشود و از این طریق به نظام لطمه میخورد، بهتر است مناسب است در مورد اتهامات سنگین نام متهم منعکس شده و چهره او نیز نمایش داده شود ووالبته روشنگری شود که وی فعلا متهم است و تعیین کننده مجرم بودن او نه با پلیس است و نه با دادستان.
نباید آبروی نظام را فدای آبروی متهمین کرد. بخصوص اگر حتی فقط بخشی از اتهامات رسیدگی و اثبات شده و بقیه اتهامات در دست بررسی باشد مناسب است نام او به صورت کامل ذکر گردد و تصویر او نمایش داده شود.
محمدحسن قدیری ابیانه
ghadiri.ir/post/6163
👈کانال سروش، بله، گپ، آیگپ، تلگرام و ...👇
📲 @ghadiri1404
👈ارتباط مستقیم 👇
@ghadiriAbyaneh
www.ghadiri.ir
mh.ghadiri@gmail.com
instagram.com/ghadiri.ir
👈☎️تلفن شبکه های اجتماعی👇
☎️ 09203717465
خیلی عالی و روشنگرانه بود خیلی از ابهاماتم رفع شد آفرین به این تیز بینی