پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

دوشنبه, ۱۴ خرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۱۶ ق.ظ

۱

هدف نهایی تحریم و آلوده‌سازی

دوشنبه, ۱۴ خرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۱۶ ق.ظ

دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

 

سیاستهای مشترک غرب

 سیاستهای مشترک غرب برای دسترسی به اهداف مورد نظر در ایران به شرح زیر بود:

 • ایران نیازمند فروش نفت باشد، تا غرب بتواند نیاز خود به نفت را به‎راحتی تأمین کند.

 • ایرانیان کالاهای مصرفی غرب را خریداری کنند تا درآمدهای حاصل از فروش نفت (پترو دلارها) به غرب باز گردد.

 • ایران خود را نیازمند کشورهای غربی بداند و چاره‏ای جز همکاری با غرب و تسلیم در مقابل خواست آنان نداشته باشد.

استراتژی‏های غرب

 غرب برای رسیدن به اهداف فوق، سیاستهای مختلفی را در جنبه‏های اقتصادی، فرهنگی، اداری و ... دنبال می‏کرد که برخی از محورهای آن عبارت بودند از:

•  ازبین‌بردن تنوع محصولات تولیدی در ایران به نحوی که ایران برای ادارۀ حتی غذای مردم خود، احتیاج به فروش نفت داشته باشد. آنچه به عنوان «انقلاب سفید شاه و ملت» نامگذاری شده بود، این هدف را دنبال میکرد و تحمیل حکومت هایی نظیر پهلوی ها در ایران و آل سعود و دیگران در این راستا و برای انجام این مأموریت بوده است.

•  ازبین‎بردن زمینه‏های فرهنگی توسعه در ایران، تا احساس احتیاج و نیاز به غرب تداوم یابد. در این راستا، ازبین‎بردن فرهنگ کار در ایران در کنار ترویج مصرف‎گرایی از راه‏کارهای بسیار مهم فرهنگی بود که تأثیر آن در تمامی شئون کشور هویدا می‏باشد.

تلاش انگلیس برای ترویج مصرف‌گرایی

فرهنگ مصرف‌زدگی و تجمل‌گرایی در جامعه که بسیار گسترده است، در ادارات نیز نمود می‏یابد. مصرفهای بی‏رویه در ادارات، تجمل‌گراییها و تغییر مکرر دکوراسیون‏ها، نشئت‌گرفته از این فرهنگ غلط جاری است.

 آنتونی پارسونز آخرین سفیر انگلیس در رژیم شاه که پس از پنج سال سفارت و فقط پنج روز قبل از فرار شاه از کشور، ایران را ترک کرد، در کتاب خود تحت عنوان غرور و سقوط، متن اظهاراتش را در سال 1974میلادی (1352 شمسی)، یعنی در اوج روابط انگلیس و رژیم شاه، خطاب به بازرگانان انگلیس و کسانی که دست‎اندرکار تجارت و معامله با ایران بودند، چنین نگاشته است:

«نخستین کاری که اینجا می‏کنید، این است که تا می‏توانید کالاهایتان را بفروشید و فقط در صورتی سرمایه‏گذاری کنید که برای فروش کالایتان چاره‏ای جز اینکار نداشته باشید؛ اما اگر مجبور باشید در اینجا سرمایه‏گذاری کنید، به میزان حداقل ممکن، سرمایه‏گذاری نمائید و صنایعی را انتخاب کنید که قطعاًت و لوازم آن از انگلستان وارد شود؛ مانند صنایع مونتاژ که در واقع سوارکردن قطعاًت صادراتی انگلیسی در ایران است. در این محدوده و با توجه به این نکات، من معتقدم ایران، یکی از بهترین بازارهایی است که شما می‏توانید برای مصرف کالاهای خود در جهان سوم پیدا کنید

 اظهارات سفیر انگلیس که در اوج روابط حسنۀ انگلیس با رژیم شاه بیان شده است، نشان‎دهنده ماهیت سیاست انگلیس در قبال ایران و سایر ملت‎های جهان سوم می‏باشد. مسلماً برنامه‌های مقامهای انگلیسی که مسئولیت طراحی و سازماندهی امور قانون‏گذاری، اقتصادی، گمرکات، تبلیغات و ... ایران را به عهده داشته‏اند نیز در راستای همین سیاست، بـــرای رشـــد مصرفگرایی در ایران بوده است. آمریکا نیز همین سیاست را در مورد ایران داشته است.

صادرات کالاهای مصرفی به ایران

انستیتو سیاست خاورمیانه واشنگتن که نتیجۀ مطالعات سال 2000 میلادی خود را منتشر نموده بود، در آن تأکید کرده است:

«... صادرات کالاهای مصرفی به ایران باید از سر گرفته شود، اینکار باعث کمشدن ارز خارجی موجود در ایران خواهد شد...». 

آلودهسازی مهم‏تر از مهار

جرالد سگال، مدیر مطالعات انستیتو بین‏المللی استراتژیک لندن، که در هفته‎نامه آمریکایی نیوزویک در فروردین ماه 1377 منتشر شده است، عمق سیاست غرب در قبال ایران را نشان می‌دهد. وی می‏گوید:

«... غرب باید به شیوه‏ای که کمونیسم را مهار و آلوده کرد، با سایر دشمنان خود عمل کند ... . آلودهسازی، شیوه‏های فراوانی دارد که تجارت با دشمن و ... از راههای اصلی آلوده‏سازی جوامع است ... .اکنون نیز باید یک استراتژی دوگانه مهار و آلوده‏سازی در دستور کار باشد ... . مهار کافی نیست و آلوده‏سازی مهمتر است ... . خوش‌بختانه آلوده‏سازی شیوه‏های فراوانی دارد که تجارت با دشمن (در کالاهای غیراستراتژیک) و ... از جمله آنهاست ...».

هدف سفر هیأت‌های تجاری اروپا به ایران

نمایندگان برخی کشورها و هیئت‌های تجاری که در اوج تحریم‌های غرب علیه ایران از اروپا عمدتاً به دنبال فروش اجناسی مصرفی و یا فروش اقلامی هستند که سال‌هاست در کشورمان وجود دارند و یا به تازگی در ایران به تولید رسیده اند تا تولید کنندگان داخلی را زمینگیر کنند. در حقیقت این سفرها و تجارت پیشنهادی آن‌ها باید در راستای پیشبرد سیاست آلوده‌سازی و مکمل تحریم‌های اقتصادی محسوب گردد. 

هنر تحریم

کتاب «هنر تحریم‌ها» نوشته ریچارد نفیو، مسئول تیم طراحی تحریم‌ها علیه ایران، منجر به برجام، در دوره دوم اوباما و چهره اصلی تیم پشتیبان مذاکره‌کنندگان این توافق در امور تحریم‌ها در وین بوده است که به الگوی تحریم های ایران و ذهنیت تحریم سازان در مورد شیوه کارکرد این تحریم ها پرداخته است. این کتاب، در آستانه سال ۱۳۹۷ شمسی در آمریکا منتشر شده و از این بابت در ارتباط با تحولات مرتبط با ایران، تازگی دارد.

نفیو نشان می‌دهد که چگونه در عین تحریم اقلام مختلف، واردات کالاهای لوکس را از تحریم مستثنا کرده یا مثلاً چطور واردات برخی اقلام را منع نکرده تا ذخیره ارزی ایران با سرعت بیشتر و زودتر تحلیل برود.

برنامه اشغال ایران و 6 کشور دیگر توسط آمریکا

ولسی کلارک ژنرال بازنشسته ارتش آمریکادر سال 1393 گفت:

"جنگ‌های جاری در منطقه خاورمیانه از قبل طراحی و برنامه‌ریزی شده‌اند. دقیقاً بعد از حوادث یازده سپتامبر اطلاعات محرمانه‌ای به دست من رسید که حکایت از آن داشت که آمریکا ظرف 5 سال به 7 کشور حمله خواهد کرد. آمریکا قصد داشت با حمله به 7 کشور سوریه، لیبی، عراق، سودان، لبنان، سومالی و ایران دولت‌های آنها را سرنگون کند. "

دلایل برنامه اشغال هفت کشور از زبان کیسینجر

اما هدف از این اشغالگری را «هنری کیسینجر» استراتژیست و سیاست‌مدار کهنه‌کار آمریکایی در سال 1391عمق استراتژی آمریکا در مورد ایران و 6 کشور دیگر را بیان می‌کند. وی در مصاحبه با پایگاه تحلیلی «گلوبال ریسرچ» مطالبی را در مورد طرح آمریکا برای رسیدن به نظم نوین جهانی، مطرح کرده و به پیش‌بینی آینده جهان و آنچه آمریکا باید انجام دهد، پرداخته و در بخشی از این مصاحبه گفته است:

"باید 7 کشور را به دلیل منابعشان اشغال کنیم ... قطعاً ایران هدف اصلی اسرائیل است ... وای که چقدر این لحظه مسرت بخش را در رویاهای خود دیده‌ام ... من به نظامیان گفتم که ما باید 7 کشور خاورمیانه را به دلیل منابعی که دارند، بگیریم این آخرین پله است و این ایران است که توازن را برهم‌زده است. چرت زمانی پاره می‌شود که اسرائیل با تمام توان شروع به جنگ کند و هر چقدر که بتواند بکشد. اگر همه چیز خوب پیش رود، نیمی از خاورمیانه، اسرائیلی خواهد بود ... بازی‌های رایانه‌ای که در دهه گذشته در آمریکا ساخته شده، دقیقاً سناریوهایی را نشان می‌دهد که قرار است اتفاق بیافتد و آمریکا با انتشار این بازی‌ها قصد داشته جوانان خود را برای شرکت در چنین جنگ‌هایی آماده کند."

در حقیقت واشنگتن همان سیاست مهار و آلوده‌سازی را که سال‌ها قبل مسئولین انگلیسی و آمریکایی مطرح و اجرا کرده بودند در زمان فعلی نیز با ابزار پیشرفته تر دنبال می کنند.

غفلت از توطئه های دشمن

تمام کسانی که با خرید اقلام مصرفی خارجی یا سفرهای تفریحی به خارج می روند و ارز کشور را در این راه هزینه می کنند، دانسته یا اغلب ندانسته  به ضرر ایران و در زمین دشمن بازی می کنند.

مراکز حکومتی هم که ارز در اختیار مسافران برای سفر خارجی و یا برای اقلام مصرفی خارجی قرار می‌دهند که در بسیاری از موارد شامل ارز با نرخ دولتی می شود به دشمن خدمت می کنند.

اینها اغلب بدون اینکه خود بدانند زمینه را برای کشتار وسیع مردم و اشغال و تجزیه ایران و محرومیت ملت ایران از منابع ثروت خویش فراهم می سازند. هر چند به حول و قوه الهی دشمن به اهداف شومش نخواهد رسید.

آنها که می‌گویند که مشکل دشمن با ایران به خاطر داشتن برنامه هسته‌ای و یا مداخله ایران در کشورهای دیگر و یا به قول آنها حمایت از تروریسم و یا داشتن برنامه موشکی است و با مذاکره و تعامل و توافق با غرب و عقب‌نشینی از حقوق و توانایی‌ها می‌توان دشمنان را از توطئه علیه ایران منصرف کرد اگر مأموران بیگانه و خائن نباشند در خواب غفلت به سر می برند.

۹۷/۰۳/۱۴

نظرات  (۱)

۲۶ مهر ۹۷ ، ۱۵:۱۱ جواد امیرطاهری
از نظرات استاد محترم خیلی استفاده در جهت روشنگری میکنیم جزاکم الله خیرا

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">