پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

شنبه, ۱۸ شهریور ۱۳۹۱، ۰۵:۵۱ ب.ظ

۰

گروه سیاسی: کارشناس عالی وزارت امور خارجه با تأکید بر اهیت فرهنگ کارآفرینی و عدالت‌محوری در جامعه، تأکید کرد: لازمه پیشرفت و توسعه، روی‌آوردن به تولید عادلانه در کنار توزیع عادلانه است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) شعبه خراسان رضوی، محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس عالی وزارت امور خارجه در دوره آموزشی فعالان فرهنگی مشهد که ظهر 17 شهریور در مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی برگزار شد، گفت: تصور و ذهنیت‌های منفی درباره اقتصاد جامعه، زمینه‌ساز نارضایتی‌ها و تبلیغات غلط علیه نظام می‌شود.

کارشناس عالی وزارت امور خارجه در ابتدای سخنان خود با طرح این سؤال که اگر کل درآمد نفت را بین جمعیت ایران تقسیم کنیم، هر ایرانی چقدر از آن سهم می‌برد؟، اظهار کرد: متأسفانه ذهنیت و جواب افکار عمومی و حتی بخش عمده‏ای از مسئولان و اساتید در خصوص این سؤال فرضی، رقم‏‌هایی چندین برابر واقعیت را نشان می‌دهد که جای تأسف دارد.

قدیری ابیانه با تشریح درآمدهای نفتی ایران، میزان سرانه صادرات نفت به ازای هر ایرانی در طی یک ماه را کمتر از یک بشکه دانست و افزود: بر این اساس بهای این سرانه به ازای هر ایرانی ماهانه حدود 670 هزار ریال خواهد بود که با احتساب این درآمد نفتی، سرانه ماهانه هزینه‌های عمرانی برای هر فرد 470 هزار ریال، آموزشی 130 هزار ریال، فرهنگی 6500 ریال و آموزش عالی 30000 ریال در سال 90 بوده است.

وی با بیان اینکه تصور نادرست از این مسئله زمینه‌ساز توهم و توقعات منفی نسبت به نظام و مسئولان می‌شود، تأکید کرد: باید افکار و ذهنیت غلط در این خصوص اصلاح شود که انتظار می‏‌رود، فعالان فرهنگی نسبت به این امر توجه بیشتری داشته باشند.

سفیر سابق ایران در استرالیا با انتقاد از اتلاف سرمایه در کشور از طریق اختصاص یارانه به مواد سوختی، از یک سو بهای مصرف سوخت در ایران را بسیار کمتر از دیگر کشورها دانست و از سوی دیگر اتلاف انرژی سوختی در کشورمان را بسیار بالاتر از کشورهای دیگر عنوان کرد.

قدیری ابیانه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت رهایی اقتصاد کشور از وابستگی به گفت: وابستگی ذهنی به نفت بسیار فراتر از وابستگی اقتصادی به نفت است و ما باید از وابستگی به نفت رها شویم و مقدمه آن رهایی از وابستگی ذهنی به نفت و تصحیح تصورات غلط در خصوص درآمدهای نفتی و فرآورده‏‌های آن است.

وی در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: استعمارگران همواره رونق تولید و فرهنگ کار را در کشورهای نفت‌خیز خطری جدی در برابر خود می‌دانند، زیرا اقتصاد وابسته به فروش نفت و مصرف‌گرایی، منافع حاکمیتی آن‌ها را تأمین خواهد کرد.

وی با انتقاد از رسانه ملی در پخش سریال‌ها و فیلم‌هایی که کار کردن را بی‌ارزش نشان می‌دهد، عنوان کرد: در پخش این فیلم‌ها از کار کردن و کارگری به ویژه در مجالس خواستگاری چهره‌ای بسیار حقیرانه به نمایش گذاشته می‌شود که در واقع سازندگان اینگونه فیلم‌ها کار کردن و زحمت کارگری را حقیر و بی‌ارزش جلوه می‌دهند و این با مبانی دین مقدس اسلام منافات دارد.

قدیری ابیانه رعایت وجدان کاری و تصحیح فرهنگ مصرف را از مهم‏ترین عوامل در افزایش سطح رفاه عمومی مردم دانست و ابراز کرد: تغییر دیدگاه‌ها و قضاوت واقع‌بینانه و عادلانه در این زمینه ضروری است و البته نکته مهم‌تر این است که ما باید به جای توزیع عادلانه به سمت ایجاد و تولید عادلانه پیش برویم.

وی یکی دیگر از مشکلات موجود را توجه صرف به نقش دولت از یک سو و عدم توجه به نقش خود در قبال جامعه عنوان و تصریح کرد: توهمات ذهنی اتکا به درآمد صنعت نفت، مردم را به جای کارآفرینی وابسته به سیستم مدیریتی کشور کرده‌ که این یکی از سیاست‌های غرب در قبال ایران است که متأسفانه در این زمینه موفق شده است.

 

این کارشناس مسائل بین‌الملل خاطرنشان کرد: مردم به دلیل نداشتن اطلاع و آگاهی از میزان درآمدهای نفت متوقع شده و بدون تکیه بر کار و تلاش و زحمت، تنها نگاه به دست مسئولان دارند در حالیکه جامعه مانند کشتیِ پارویی است که همگان باید با پارو زدن، کشتی را به سمت جلو پیش ببرند.

قدیری‌ ابیانه افزود: حتی قشر تحصیل کرده و دانشجوی کشور نیز با توقع ایجاد اشتغال توسط دولت و مسئولان در مراکز آموزش عالی مشغول به تحصیل می‌شوند در حالی که دانشجو باید کارآفرین باشد تا برای خود و دیگران کار ایجاد کند.

وی در پایان تفاوت ساعات کاری در ایران و کشورهای پیشرفته را بسیار فاحش عنوان کرد و ادامه داد: در فرهنگ ما همگان امکانات را درخواست می‌کنند اما کمتر کسی به سمت فراهم کردن امکانات می‌رود، و جوانان کشور به جای جستجوی کار باید به ایجاد کار فکر کنند.

شنبه 18 شهریور 1391

۹۱/۰۶/۱۸

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">