غربیها میخواهند قانون جنگل را در جامعه خویش حاکم کنند.
در جنگل حیواناتی که پیر میشوند و یا ناقص به دنیا میآیند شکار حیوانات دیگر میشوند و لذا قویترها و جوانترها باقی میمانند و در نتیجه نسل بعدیشان هم سالمتر بدنیا میآیند.
این قانون جنگل است. قویترها میمانند و ضعیفترها میروند.
حالا کرونا فرصتی شده تا قانون جنگل را در جامعه خودشان پیاده کنند و پیرترها را رها کنند تا بمیرند و جامعه از مخارج و دردسرهای پیری جامعه که گرفتار آن هستند رهایی یابد. بخصوص که آنها گرفتار کمی زاد و ولد هم هستند.
زیبایی و جذابیت زنان یکی از ارزشهای مهم در جوامع غربی است. از آنجا که زایمان میتواند موجب برهم خوردن اندام و کاهش زیبایی زنان شود و در نتیجه ارزش اجتماعی آنان مطابق با معیارهای غربی آسیب ببیند لذا از باردار شدن اجتناب میکنند و همین امر موجب شده بار هزینههای پیری جامعه بر دوش جوانان سنگینی کند.
انسانیت و ارزشهای انسانی برای آنها اهمیت لازم را ندارد. این فقط مختص دولتمردان نیست و عاطفه در جوامع غربی با عاطفه در جوامع اسلامی و شرقی قابل مقایسه نیست.
اینگونه است که در ایتالیا دستور میدهند کمک به کروناییهای بالای ۸۰ سال را رها کنند و در اسپانیا دستور میدهند که اکسیژن را به بیماران بالای ۶۵ سال اختصاص ندهند.
در اسپانیا جنازههای زیادی را در خانههای سالمندان پیدا کردند زیرا کارکنان این خانهها، سالمندان را به حال خود رها کردند و به خانههای خود رفتند.
در گذشته نیز استعمارگران در آفریقا افراد جوان و قوی را از خانوادههای خود جدا کرده و آنها را به عنوان برده و بیگاری به کشورهای خود بردند.
اینکه سیاهپوستان در کشورهای استعماری از بنییه قوی بررخوردارند نتیجه چنین سیاستی بوده و برعکس، محرومیت جوامع آفریقایی و ضعیف بودن بنیه آنان نیز نتیجه چنین سیاستی هست.
دولت مردان غربی تماماً و مردم غرب عموماً و غالباً خواستار سلطه بر جوامع دیگر هستند تا خود زندگی بارفاهتری داشته باشند.
جمعیت بالای کشورها از موانع سلطه آنان است.
جمعیت ۸۰ و چند میلیونی و نظام سلطهناپذیر و انقلابی ایران هم از موانع سلطه، اشغال، تجزیه تصاحب منابع نفتی ایران است. لذا به راهانداختن جنگها اگر توانایی انجام آن را داشته باشند هم برای رسیدن به رفاه بیشتر خودشان امری مجاز بلکه مطلوب است.
هم اکنون نیز وقتی حتی عدهای در آمریکا و انگلیس و ... میخواهند برضد جنگهایی که به دیگر کشورها مردم را بسیج کنند نمیگویند چرا مردم سایر کشورها را به کشتن میدهیم بلکه میگویند چرا باید جوانان خود را به کشتن بدهیم. یا اینکه چیزی از این جنگ نصیبمان نشد.
اگر دولتمردان بتوانند بگویند که باجنگ و کشتن افراد بیشتر توانستیم رفاه مردم خود را بیشتر کنیم مورد رضایت و حمایت بیشتر مردم کشور خود قرار میگیرند و به جشن و پایکوبی میپردازند.
دبیرکل سازمان ملل در توجیه ضرورت رفع تحریمها به خاطر کرونا میگوید ضعیفترین کشورها میتوانند عامل گسترش مجدد کرونا شوند، پس باید به آنها کمک شود تا کرونا از جهان رخت بربندد. یعنی اگر کمک نکنید دوباره جوامع ثروتمند هم گرفتار کرونا خواهند شد.
خلاصه قانون جنگل نه تنها در شورای امنیت سازمان ملل به خاطر حق وتو بلکه در ذهن مردم و نظامهای غربی حاکم است.
دولتمردان فعلی ایران، بخصوص روحانی و ظریف اشتباه میکنند که ایران را ضعیف و آسیبپذیر جلوه میدهند تا از این طریق ترحم غربیها را برانگیزانند.
در جوامع اسلامی و انسانی حرمت افراد پیر بسیار زیاد است و تا بتوانند از سالخوردگان نگهداری و محافظت میکنند اما خطر پیر شدن جوامع در این کشورها از جمله در ایران وجود دارد. راهحل در جوامع اسلامی برای جلوگیری از پیری جامعه حذف افراد پیر نیست بلکه رشد موالید است.
جوانی و جمعیت زیاد یک کشور عامل قدرت استراتژیک و ضامن حتی استقلال یک کشور و ملت است. آنچه ایران را تهدید میکند، بیش از تهدیدها و توطئههای خارجی، تأخیر در ازدواج و کاهش زاد و ولد است و البته آموزش و تربیت افراد به نحوی که اهل کار و تلاش و دارای مهارتهای زندگی باشند مکمل لازم برای پیشرفت و مصونیت جامعه است.
قدر دین، نظام، جامعه و مردم عاطفی و با محبت خود را بدانیم و به آن افتخار کنیم و در صدد رفع موانع پیشرفت برآییم.