پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

چهارشنبه, ۲۸ خرداد ۱۳۹۹، ۰۶:۱۵ ب.ظ

۰

سکوت مافوق در برابر فساد زیردست جرم است/ در بسیاری از کشورها از افشاکنندگان حمایت می‌شود و امنیت شغلی برای آنها، ایجاد می‌کنند

۱۳۹۹/۰۳/۲۸: «محمد حسن قدیری ابیانه»، فعال سیاسی اصولگرا، درباره برگزاری دادگاه‌های اکبر طبری و واکنش‌های پیرامون آن به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت:  باید از افشا شدن فساد افراد استقبال کنیم. در بسیاری از کشورها از افشاکنندگان حمایت می‌شود و به نوعی امنیت شغلی برای آنها ایجاد می‌کنند، به خصوص اگر افشاکننده زیردست فرد فاسد باشد.

این تحلیلگر مسائل سیاسی افزود:  مبازره با فساد هزینه دارد، قرار نیست فقط جایی که هزینه نداشته باشد، وارد شویم، اگر می‌خواهیم مملکت آباد شود باید هزینه آن را هم بپردازیم.

قدیری‌ ابیانه تصریح کرد: بنده به علت انتقادهایی که علیه سیاست های مسئولان این دولت و زیان های برجام ذر رسانه های گروهی مطرح کردم، هزینه دادم و سعی کردند بنده را منزوی کنند و حتی در وزارت خارجه، به خاطر انتقاد از سیاست های دولت و برجام به دادگاه تخلفات اداری معرفی شدم و تاکید داشتند که حق نقد رسانه ای دولت و برجام را ندارم که پاسخ لازم گفته شد. در نهایت منظور این است که برای مبارزه با سیاست های غلط و فساد باید هزینه بدهیم و کسی که با این سیاست ها مقابله و نیز با فساد مبارزه می‌کند باید بداند که افراد خطاکار و فاسد بیکار نمی‌نشینند و حتی ممکن است که خود آن فرد افشاگر را تحت فشار قرار دهند.

این فعال سیاسی اصولگرا در واکنش به اینکه برخی به قرینه حضور افراد فاسد، که امکان دارد در هر جناح سیاسی وجود داشته باشد، مجموعه آن جریان و حزب را فاسد می‌خوانند، اظهار کرد: در یک حکم کلی نمی‌شود گفت همه دزد هستند، کسی که می‌گوید همه دزد هستند خودش هم شامل همه می‌شود اما افشا کردن فسادها باید به صورت مستند صورت بگیرد. در همین راستا نکته حائز اهمیت این است که اگر زیرمجموعه یا بستگان مسئولی فساد کنند، باید دید که آیا آن مسئول متوجه آن فساد شده  و سکوت کرده و یا متوجه نشده است.

قدیری‌ ابیانه ادامه داد: اگر مسئولی از فساد زیرمجوعه و وابستگانش مطلع بوده و سکوت کرده است، یا در این فساد مشارکت و یا ترغیب کرده و یا  بر فساد شکل گرفته سرپوش گذاشته است، آن مسئول هم مجرم است. اما معمولا در یکسری از رده‌ها وقتی افراد مسئولیتی را برعهده می‌گیرند در معرض فساد قرار می‌گیرند، به عبارت دیگر تا زمانی که طرف پست مهم اجرایی و قضایی نداشته، مفسدین به سراغ آن فرد نمی روند چراکه کاری از دست وی بر نمی‌آید اما به محض اینکه افراد پست حساسی را برعهده می‌گیرند مفسدین به سراغ آن افراد می‌روند و تلاش می‌کنند، وی را به فساد بکشانند. 

این چهره اصولگرا با بیان اینکه «هر چه مسئولیت فردی بیشتر باشد، میزان رشوه و فسادی که برای وی تدارک می‌بینند بالاتر است» خاطرنشان کرد: رشوه بالا طمع برانگیز است بنابراین ممکن است فردی در مقطعی سالم باشد اما به مرور زمان به فساد کشیده شود. هر چه رده فردی که دچار فساد شده، بالاتر باشد جرم و مجازات او باید سنگین‌تر باشد. اما در خصوص مسئول و مافوق این فرد فاسد این مسئله مطرح است که اساسا مافوق متوجه فساد شده است یا خیر، آیا قصوری در این خصوص داشته است یا خیر، به عنوان مثال اگر کارمند شهرداری فردی را بکشد به معنی این است که مافوق آن کارمند موافق این قتل بوده و زمینه آن را فراهم کرده است؟! و یا این عمل نتیجه اقدام فردی آن کارمند بوده است.

قدیری‌ ابیانه یادآور شد: افراد فاسد دو دسته هستند؛ دسته اول شامل کسانی می‌شود که خودشان فاسد هستند و از طریق نفوذ پُست می‌گیرند که این افراد از ابتدا به قصد فساد می‌روند. به عنوان مثال افرادی برای ورود به مجلس هزینه میلیاردی می‌کنند درحالی که حقوق 4 ساله آنها حدود 400 میلیون است، این افراد اگر نخواهند فساد کنند هم چاره‌ای ندارند و باید برای جبران آن هزینه‌ها، فساد کنند. لذا وقتی مسئولی فساد کرد نمی‌توانیم بگوئیم رئیس آن فرد شریک بوده یا مساعدت کرده اما می‌توانیم بگوئیم که اگر کسی متوجه فساد شده و مقام مافوق وی سکوت کرده، آن مقام هم مجرم است.

ملاحظات: این مطلب در مصاحبه توسط برنا حذف شده است: {به خاطر انتقاد از روحانی و برجام}

لازم به ذکر است که به خاطر نقد روحانی و نیز نقد برجام که آن را به ضرر کشور می دانستم مرا به دادگاه تخلفات اداری معرفی کردند و گفتند که چرا سیاست های روحانی و برجامی را نقد کرده اید و اینکه کارکنان دولت حق نقد دولت را ندارند. من هم گفتم وقتی روحانی می گوید پیامبر (ص) را می توان نقد کرد پس روحانی را هم می توان نقد نمود.

borna.news/fa/tiny/news-1016002

 

۹۹/۰۳/۲۸

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">