پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

چهارشنبه, ۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۰۰ ق.ظ

۰

قدیری ابیانه سفیر پیشین ایران در استرالیا و مکزیک با بیان اینکه تأسیس بسیج برای سازماندهی مشارکت مردم و استمرار و تداوم آن در همه عرصه‌ها بود، گفت: به خاطر همین نقش مشارکت‌آفرین است که بسیج مورد هجمه و دشمنی جبهه دشمنان انقلاب اسلامی قرار گرفته و تبلیغات زیادی علیه این نهاد مردمی انجام می‌دهند تا حمایت مردمی را از آن سلب کنند که البته در این راه ناموفق بوده‌اند.

محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس عالی مدیریت استراتژیک و سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک، در گفت‌وگو با ایکنا، درباره اهداف تشکیل بسیج با دستور امام خمینی(ره) گفت: مشارکت مردم در هر امری ضامن موفقیت است؛ این مشارکت باعث پیروزی انقلاب و موفقیت در دفاع مقدس، به رغم پشتیبانی ابرقدرت‌ها از صدام شد. از این منظر تأسیس بسیج برای سازماندهی مشارکت مردم و استمرار و تداوم آن در عرصه‌های مختلف سیاسی، امنیتی، نظامی، اقتصادی، محرومیت‌زدایی، علمی است.

وی افزود:‌ به خاطر همین نقش مشارکت‌آفرین است که بسیج مورد هجمه و دشمنی جبهه دشمنان انقلاب اسلامی قرار گرفته و تبلیغات زیادی علیه این نهاد مردمی انجام می‌دهند تا حمایت مردمی را از آن سلب کنند که البته در این راه ناموفق بوده اند.

قدیری ابیانه اظهار کرد: نشانه عدم موفقیت دشمن این است که بسیج به الگویی برای سایر ملت‌ها از جمله عراق، سوریه، لبنان، یمن و فلسطین تبدیل شده و اثرات مهمی چون بیرون راندن ترویست‌ها، شکست داعش و تأمین امنیت ملی و خنثی کردن توطئه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در برداشته که در قالب محور مقاومت برجسته شده است.

✅نقش بسیج در تقویت انسجام و همبستگی ملی

این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: مشخصه مهم بسیج این است که همه اقشار مردم به اندازه توان و ظرفیت‌های خودشان می‌توانند در آن مشارکت کنند و این یکی از عوامل ایجاد همبستگی و انسجام ملی است.

وی یادآور شد: در واقع بسیج زمینه بروز و ظهور استعدادها و توانمندی‌های اقشار مختلف مردم را در زمینه‌های مختلف به سهولت فراهم کرده و این مسئله در حوزه اقتصاد با ایجاد اشتغال، کارآفرینی و توانمندسازی مردم به ویژه طبقات مستضعف و محروم می‌تواند به بهبود سطح زندگی آنها کمک کند.

✅مسئولیت‌پذیری و عمل به هنگام؛ شاخصه فرهنگ بسیجی

قدیری ابیانه درباره تأثیرات توسعه فرهنگ بسیجی در مقابله با مشکلات سخت اقتصادی و کاهش فشارهای وارده بر مردم گفت: فرهنگ بسیجی به معنی فرهنگ مسئولیت‌پذیری، اقدام به موقع و مشارکت بی‌شائبه است.

وی با بیان اینکه در فرهنگ بسیجی هر فرد ایرانی خود را راه حل می‌داند نه صورت مسئله، گفت: کشور امروز به این نوع نگرش بیش از همیشه نیازمند است لذا در کنار توسعه کمی بسیج باید توسعه کیفی آن که همان گسترش فرهنگ بسیجی در میان اقشار مختلف مردم است، مورد توجه قرار گیرد.

قدیری ابیانه بیان کرد: یکی از شعارهای خوبی که توسط شهید تهرانی مقدم بیان شد و می‌توان آن را نمونه فرهنگ بسیجی دانست این بود که فقط افراد ضعیف در حد امکانات کار می‌کنند و یک بسیجی باید فراتر از امکانات کار کند و خودش یک امکان‌آفرین باشد. در واقع بسیجی یک عنصر فعال و تأثیرگذار در جامعه است و این همسو با روحیه بسیجی است.

✅نوع حضور بسیج در سیاست

قدیری ابیانه درباره ارتباط بسیج با سیاست و فعالیت سیاسی گفت: بسیج با این عنوان نمی‌تواند فعالیت سیاسی کند، اما بسیجی نمی‌تواند سیاسی نباشد زیرا همه مردم نمی‌توانند سیاسی نباشند و با سیاست ناآشنا باشند.

سفیر پیشین ایران در مکزیک تأکید کرد: بسیجیان باید در عرصه سیاسی از جمله عرصه‌های مهمی مانند انتخابات فعال باشند اما نه اینکه در احزاب وارد شوند بلکه این فعالیت سیاسی باید در قالب آگاه‌سازی، روشنگری و ارتقای سطح سواد سیاسی مردم برای انتخاب‌ و تصمیم بهتر انجام گیرد. به عبارتی نیروی بسیجی وارد بازی‌های سیاسی نمی‌شود اما صحنه سیاست و تحولات سیاسی را رصد می‌کند و جهادگرانه برای رشد سیاسی مردم عمل می‌کند.

✅مدیریت و اقتصاد؛ دو عرصه نیازمند به تفکر و روحیه بسیجی

قدیری ابیانه درباره نسبت میان خلأ تفکر و روحیه بسیجی در سطح مدیریتی کشور با مشکلات، تنگناها و مفاسد اقتصادی و ناکارآمدی‌های مدیریتی گفت: امروز مدیریت کشور نیاز به تفکر و نیروهای بسیج و جهادی دارد که به توانایی اسلام برای اداره کشور باور عمیق داشته باشد. متأسفانه امروز ضعف مدیریت‌ها و فقدان فرهنگ بسیجی و جهادی در بخشی از مدیران از جمله موانع پیشرفت کشور است.

این کارشناس مسائل سیاسی ابراز کرد: لذا مردم در انتخاب مسئولان کشور در سطوح مختلف باید افرادی با تفکر و باور بسیجی را برگزینند؛ کسانی که ملت ایران را باور داشته باشند، آمریکا را کدخدا ندانند و از او نترسند، مرعوب و مجذوب غرب نباشند و به آرمان‌های انقلاب اعتقاد داشته باشند.

قدیری ابیانه تأکید کرد: اگر چنین اتفاقی نیفتد جامعه دچار آسیب‌های جدی می‌شود کما اینکه بخش مهمی از مشکلات اقتصادی که کشور را گرفتار کرده نتیجه انتخاب مدیرانی است که خودباور نیستند و مرعوب دشمن هستند. از این منظر فرهنگ بسیجی در همه عرصه‌ها و در همه طبقات اجتماعی از پایین‌ترین تا مدیران ارشد کشور باید جاری و ساری شود. ‌

iqna.ir/fa/news/3937120

۹۹/۰۹/۰۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">