پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

سه شنبه, ۲ آبان ۱۳۹۱، ۰۷:۱۷ ب.ظ

۱

قدیری ابیانه در نشست جماعت ۷۲ تن ایران اسلامی:

راه عدم ابتلا به اقتصاد ریاضتی توجه به اقتصاد مقاومتی است/

خاتمی دچار توهّم است.

خبرگزاری فارس: یک کارشناس مسائل استراتژیک گفت: اگر نسبت به شعار اقتصاد مقاومتی بی توجهی شود، مجبور خواهیم شد به سوی اقتصاد ریاضتی حرکت کنیم.

خبرگزاری فارس: راه عدم ابتلا به اقتصاد ریاضتی توجه به اقتصاد مقاومتی است/خاتمی دچار توهّم است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمدحسن قدیری ابیانه در نشست شورای مرکزی «جماعت 72 تن ایران اسلامی» از سیاست‌های دولت، فقدان فرهنگ تولید و کم بودن ساعت کار مفید به عنوان برخی عوامل گرانی یاد کرد.

وی همچنین از تعطیلات زیاد به عنوان یکی دیگر از عوامل ایجاد گرانی یاد کرد و توضیح داد: در آمریکا 7 روز و در اروپا 6 تا 16 روز تعطیلات رسمی است اما تعطیلات در کشور ما 25 روز است.

قدیری ابیانه ادامه داد: مقام معظم رهبری یک‌بار فرمودند تعطیلات باید کاهش یابد اما دولت به دنبال افزایش تعطیلات به 27 روز بود که از سوی مجلس 25 روز تصویب شد.

وی با بیان اینکه این روند باعث شده افکار عمومی به جای توجه به فرهنگ کار و تلاش دنبال تعطیلات باشد، تصریح کرد: حضرت امام فرمودند 15 خرداد تا ابد برای ما روز عزاست اما نفرمودند این روز تعطیل باشد اما ما حتی 13 فروردین را هم تعطیل هستیم.

این کارشناس مسائل استراتژیک، از مصرف در حد اسراف انرژی توسط مردم به عنوان دیگر عامل بروز گرانی یاد کرد و گفت: درآمد سرانه نفتی ما کم است اما برخی مسئولان در این خصوص توهّم دارند.

قدیری ابیانه افزود: مثلاً خاتمی گفته دولت 500 میلیارد دلار درآمد نفتی داشته اما به این موضوع اشاره نکرده که اگر این رقم را درست بدانیم، با تقسیم آن به 7 سال این دولت و تقسیم آن به 12 ماه (یک‌سال)، ماهانه کمتر از 6 میلیارد دلار به دست می‌آید.

وی اضافه کرد: اگر رقم اخیر را به میزان جمعیت (75 میلیون نفر) تقسیم کنیم، سهم هر نفر متوسط 79 دلار می‌شود و لذا این فکر که ثروتمند و بی نیاز از تولید هستیم، کاملاً غلط است.

«حکومت پهلوی طی 50 سال خیانتش به ملت ایران، سیاست دیرین استعمار که می‌گفت کشور دارای نفت، نیازی به تولید ندارد را اجرا کرد».

این کارشناس مسائل استراتژیک اظهار داشت: در بوشهر خانم دانشجویی که از نخبگان بسیجی هم بود به بنده گفت سهم هر ایرانی از درآمد نفتی 1 میلیارد تومان است اما یک قران آن به ما نمی‌رسد.

قدیری ابیانه افزود: در پاسخ به آن خانم گفتم که دولت برای شما به طور متوسط سالی سه میلیون تومان هزینه می‌کند و این بدین معناست که همه درباره سهم نفت‌ در هر سال اشتباه می‌کنند.

وی بر همین اساس طرح برخی نمایندگان مجلس هفتم برای تثبیت قیمت برخی کالاها را «خیانتی به نیت خدمت» و «غیر منطقی» و راهکار کنترل قیمت‌ها را افزایش تولید و پرهیز از اسراف دانست.

این کارشناس مسائل استراتژیک در بخش دیگری از سخنانش در خصوص پرداخت هدفمند یارانه‌ها اظهار داشت: امروز ما با نفت بشکه‌ای 110 دلار و لیتری 70 سنت و با دلار سه هزار تومان، تقریباً برای بنزین حدود 2 هزار و 300 تومان یارانه اختصاص می‌دهیم.

قدیری ابیانه افزود: این به معنای آنست که مثلاً به فردی که 50 لیتر بنزین یارانه‌ای استفاده می‌کند، معادل برنج ایرانی سه هزار تومانی که سرانه مصرف آن در کشور 36 کیلوست، یعنی حدوداً 35 کیلو تقدیم کنیم.

وی اضافه کرد: به نظر من در غرب اقتصاد عادلانه‌تر است یعنی هر فرد به اندازه‌ای که مصرف می‌کند، مالیات پرداخت می‌کند.

سفیر سابق ایران در مکزیک گفت: در زمان سفارتم دو گزارش به احمدی‌نژاد دادم و گفتم که یک‌سال واردات بنزین ما معادل تمام معادن طلای شناخته شده کشور‌مان است.

قدیری ابیانه افزود: سال 73 محاسبه کردم، دیدم با یک‌سال سوخت می‌شود از مرز چابهار تا بازرگان مترو زد و می‌شود به اندازه دور  کره زمین جاده - آن‌هم در مسیرهای ناهموار - کشید و با یک سال و نیم یارانه سوخت می توان به اندازه تمام خانه‌های تهران خانه ساخت.

وی متذکر شد که «با این وضعیت، مردم ما نمود عینی پرداخت مالیات و خدمات حاصل از آن را در بودجه متوجه نمی شوند».

این کارشناس مسائل استراتژیک با بیان اینکه باید فرهنگ کار و تولید در کشور نهادینه شود، متذکر شد: مراقب باشیم که توقع در مردم ایجاد نشود که با عدم برآورد انتظارات، تلقی ناکارآمدی نظام اسلامی به وجود آید.

قدیری ابیانه تصریح کرد: امروز تعهد و پیرو ولایت بودن یک مدیر شرط لازم برای مدیریت است اما شرط کافی برای اعطای مسئولیت، داشتن صلاحیت علمی و تخصص است و باید مدیران را از بین متعهدین متخصص انتخاب کنیم.

وی با بیان اینکه «کشور با کار اداره می‌شود نه با معجزه»، در پایان هشدار داد «اگر شعار اقتصاد مقاومتی محقق نشود، باید به سوی اقتصاد ریاضتی حرکت کنیم.

۹۱/۰۸/۰۲

نظرات  (۱)

۰۶ آبان ۹۱ ، ۱۶:۳۲ محمدرضا خسروی
بله آقای دکتر دقیقا همین اصلاح طلبان از بدو تولد منحوسشان این تفکر یا بهتره بگیم توهم واقعا ابلهانه که پول فروش نفت آنقدر زیاده که اگه به مردم داده بشه ایرانیها نیاز به کار و تولید ندارند و بالاترین درآمد سرانه کل جهان را خواهند داشت ، همین جماعت دامن زدند و به شخصه در بین حامیان این حزب ضدانقلابی بسیار بیشتر میبینم.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">