اقتصاد مقاومتی، راهگشای توسعه پایدار در وضعیت کنونی است
مراغه - عضو شورای بین الملل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: اقتصاد مقاومتی، راهگشای توسعه پایدار اقتصادی در وضعیت کنونی جامعه است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈمحمدحسن قدیری ابیانهˈ، روز چهارشنبه در همایش بسیج اساتید دانشگاه ها با عنوان ˈباید و نبایدهای اقتصاد مقاومتیˈ در دانشگاه مراغه افزود: این اقتصاد بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب، می تواند نقش موثری در خنثی سازی تحریم ها و بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی جامعه ایفا کند.
وی ادامه داد: برای درک واقعیت های موجود در جامعه، علاوه بر آرمان گرایی، باید واقع بین بود تا اهداف و برنامه های مورد نظر قابل تحقق باشد.
کارشناس عالی وزارت امور خارجه اظهار کرد: با توجه به افزایش درآمدهای نفتی کشور در سال های اخیر، مردم توقع و انتظار هزینه کردن صحیح آن و سایر منابع اقتصادی را دارند.
قدیری ابیانه، اضافه کرد: حال آنکه کل صادرات نفت به ازای هر نفر در هر ماه در شرایط غیرتحریمی کمتر از یک بشکه است و اگر بودجه عمومی به بهترین وجه نیز هزینه شود، نمی توان به اتکای آن، مشکل اشتغال، مسکن، درمان و سایر معضلات اقتصادی را حل کرد.
وی گفت: معمولا در آستانه انتخابات، نامزدها و طرفدارانشان به بیان کاستی ها می پردازند و وعده ها می دهند بدون اینکه بگویند منابع مالی برای تحقق وعده های خویش را از کجا تامین خواهند کرد.
قدیری ابیانه، ادامه داد: واقع بینی موجب می شود راه صحیح را از راه های خیالی بازشناسیم.
وی خاطرنشان کرد: باید در این موارد واقع بین و آرمانگرا بود و با تکیه بر واقعیت های موجود راه رسیدن به وضعیت آرمانی را شناسایی کرد.
رییس دانشگاه مراغه نیز گفت: با توجه به اتخاذ شیوه های اقتصاد مقاومتی در جامعه باید از تحریم های موجود به عنوان فرصت استفاده کرد.
ˈمحمد زادشکویانˈ، استفاده از امکانات نرم افزاری و سخت افزاری را از جمله ظرفیت های جامعه علمی کشور و از راهکارهای مقابله با تحریم در قالب طرح اقتصاد مقاومتی برشمرد.
وی ادامه داد: ترویج فرهنگ مقاومت، ایثار و شهادت، اطلاع رسانی، برنامه ریزی دقیق و استفاده از توان علمی جامعه دانشگاهی در قالب افق چشم انداز علمی و نقشه جامع علمی کشور، از راهکارهای اجرای اقتصاد مقاومتی است.
مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه مراغه هم، رسالت کنونی بسیج را توسعه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی، دفاع همه جانبه از ارزش های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی، ترویج فضیلت های فرهنگی و رشد بصیرت و آگاهی در جامعه دانست.
حجت الاسلام ˈاباصلت فیضی زادهˈ افزود: حضور فعال در عرصه های علمی و کسب رتبه های برتر علمی و فناوری به برکت تفکر بسیجی در کشور رقم خورده است.
وی، ترویج شهید پروری، ایجاد بصیرت و ترویج فرهنگ اسلام و عاشورایی در بین مردم را از خواسته ها و مطالبات رهبر معظم انقلاب از بسیج، اساتید و دانشگاهیان عنوان کرد.
مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه مراغه اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی نیز به عنوان یک راهکار در مواجهه با جنگ اقتصادی استکبار جهانی و دشمنان نظام و انقلاب بوده که لازمه تحقق آن ایجاد تعامل بین تمامی حوزه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور است.
حجت الاسلام فیضی زاده، اضافه کرد: مبارزه با فساد اقتصادی و ثروت اندوزی و خشکاندن ریشه های آن در جامعه باید بر اساس تاکیدها و منویات رهبر معظم انقلاب انجام شود.
در این آیین، اساتید دانشگاه های مراغه نظرات خود را درباره بایدها و نبایدهای اقتصاد مقاومتی ارایه کردند.