دختری که در فرانسه حاضر به شرکت در کلاس مختلط شنا نباشد اخراج می کنند.
نشست " حجاب، حکومت، حقوق بشر"
نشست " حجاب، حکومت، حقوق بشر" به همت موسسه دیده بان روز سه شنبه در دانشکده حقوق دانشگاه تهران برگزار شد. در این نشست دکتر غلامی و دکتر قدیری ابیانه به عنوان کارشناس حضور داشتند و نیز ارتباط اینترنتی با کارلو کوریوچی حقوقدات ایتالیایی برقرار شد.
به گزارش خبرنگار مهرخانه، این نشست از سلسله نشست های تخصصی بررسی گزارش های "احمد شهید" بود.
قدیری ابیانه، سفیر وقت مکزیک و استرالیا، درباره نوع برخورد غرب با مسئله حجاب گفت: نگاه اسلام به زن در غرب مورد هجمه تبلیغاتی است، به طوری که حتی القاء می کنند که زنان مسلمان در خانه هایشان نیز با حجاب هستند و همسرانشان صورت ایشان را نمی بینند!
وی با توجه به اینکه نگاه مسیحیت به حجاب با نگاه غرب متفاوت است، ادامه داد: در انجیل بر حجاب تأکید شده است، اما مسیحیت روابط زناشویی را یک بد ضروری می داند؛ در حالی که در اسلام، تشکیل خانواده یک ارزش تلقی می شود. البته غرب با حجاب مخالف است و اتحاد آزاد زناشویی را به جای ازدواج در اجتماع ترویج کرده است.
قوانین غرب، افراد را از ازدواج منصرف می کند
سفیر وقت مکزیک یکی از دلایل کاهش ازدواج در غرب را قانون های سخت دانست و افزود: در غرب به نام حمایت از زن، قوانینی تصویب شده است که هنگام جدایی اموال نصف شود و یا خانه به نام زن شود؛ در حالی که این قوانینِ سخت باعث شده است مردان در حالی که می توانند به راحتی معشوقه داشته باشند و نیاز های خود را ارضا کنند، در پی تشکیل زندگی مشترک قانونی نباشند.
قدیری ابیانه به بحران 40 سالگی در غرب اشاره کرد و گفت: زنان در غرب به علت آنکه در 40 سالگی زیبایی هایشان رو به افول است به افسردگی و بحران هایی دچار می شوند، که البته من در مکزیک شنیده ام سن این بحران تا 30 سالگی پایین آمده است.
نویسنده کتاب زن در اسلام و غرب، با اشاره به برخورد مدارس در غرب با حجاب افزود: لزومی ندارد حتماً دختری را که باحجاب است از مدارس اخراج کنند، بلکه آنها با فرهنگ حجاب مخالف هستند و
کارشناس وزارت امور خارجه: لغو تحریم ها در پی مذاکره با آمریکا فرضیه غلطی است
قم ـ کارشناس عالی وزارت امور خارجه گفت: این فرضیه که تحریم ها علیه کشورمان پس از مذاکره و رابطه با آمریکا لغو می شود، فرضیه غلطی است.
به گزارش ایرنا، محمدحسن قدیری ابیانه عصر چهارشنبه در کرسی آزاداندیشی با موضوع ˈرابطه و مذاکره با آمریکاˈ در تالار شیخ مفید دانشگاه قم افزود: چه کسی می تواند تضمین کند که اگر رابطه ای با دولت آمریکا برقرار کنیم، آنها دست از دشمنی با ملت ایران برمی دارند.
وی گفت: ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، کشورمان با آمریکا رابطه دیپلماتیک داشت، اما پس از تسخیر لانه جاسوسی، اسناد به دست آمده نشان داد در پس پرده این رابطه به ظاهر سیاسی، آنها به دنبال براندازی نظام اسلامی بوده و از تجزیه طلبی و ترورها حمایت می کردند.
سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در مکزیک و استرالیا گفت: پیش از تعطیلی سفارت انگلیس هم که روابط دیپلماتیک میان دو کشور وجود داشت، توطئه های خصمانه آنها در تمامی فتنه ها، تهدیدات و تحریم ها علیه کشورمان روشن و مشخص بود.
وی با بیان اینکه مشکل اساسی در رابطه با دولت آمریکا، سیاست های سلطه جویانه و روحیه استکباری آنهاست، اظهار کرد: امام خمینی(ره) شرط داشتن رابطه با آمریکا را در کنار گذاشتن سیاست های خصمانه این دولت دانسته اند، اما تاکنون هیچ شواهدی مبنی بر تحقق این امر وجود ندارد.
قدیری ابیانه در ادامه افزود: شرایطی که آمریکا برای داشتن رابطه با ایران اسلامی در نظر دارد، عدم استقلال، عزت و خودکفایی کشورمان بوده و آنها می خواهند ایرانی ها خود را شهروند درجه دو و سه جهان بدانند و در همه امور تحت سلطه و سیطره آنها باشیم.
وی با بیان اینکه اگر با آمریکا مذاکره کرده و به دنبال برقراری ارتباط باشیم، تحریم ها و تهدیدات دشمنان افزایش پیدا خواهد کرد، گفت: اگر ایران اسلامی زیر فشارهای دشمنان تسلیم شود، پس از آن فشارها و محدودیت های دشمنان معنا پیدا کرده و آنها روز به روز بر خواسته ها و زورگویی های خود می افزایند.
کارشناس عالی وزارت امور خارجه در پایان تصریح کرد: سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همواره بر اساس صلح طلبی و عدم شروع جنگ با دیگر کشورها شکل گرفته است، اما اگر دشمنان به دنبال جنگ افروزی و حمله نظامی به کشورمان باشند، ملت غیور ایران اسلامی پاسخی کوبنده و سنگین به آنها می دهند.
.
در ادامه این نشست، در ارتباط اینترنتی با حقوقدان ایتالیایی کارلو کوربوچی، حقوق بشر در قوانین ایتالیا مورد بررسی قرار گرفت. کوریوچی نویسنده کتابی درباره آرای دادگاه های اروپا نسبت به مسلمانانی است که متهم به عملیات تروریستی شده اند و همچنین وی تاکنون وکالت مسلمانان زیادی را برعهده گرفته است.
کوربوچی درباره صحبت از حقوق زنان در غرب گفت: در غرب بسیار از حقوق زنان صحبت می شود، اما فرهنگ استثمار بر چهره و ظاهر زن برقرار است. در زندگی روزمره مثال های بسیاری وجود دارد که عدالت رعایت نمی شود و دادگاه ها به خاطر هزینه های زیاد مادی و زمانی و همچنین رشوه در دستگاه های قضا، عملاً در راستای تحقق عدالت گام بر نمی دارند.
وی ادامه داد: حقوق بشر در غرب تنها یک بهانه است، با اهداف نظامی و تحریم کشورهایی که مخالف با سیاست های غرب عمل می کنند. نباید خودمان را به ظواهر محدود کنیم. جلوگیری از حضور محجبه ها در محیط های آموزشی فقط به خاطر رعایت حجاب نیست، بلکه برای جلوگیری از گسترش فرهنگ حجاب است. آنها تلاش دارند حجاب را به یک ضدارزش تبدیل کنند.
سپس یکی از مسئولین دانشکده حقوق دانشگاه تهران، متن بیانیه اساتید، دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه به سازمان ملل در انتقاد به گزارش اخیر احمد شهید و محکوم کردن مواضع ناعادلانه سازمان ملل را قرائت کرد.