پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

سه شنبه, ۵ دی ۱۳۹۱، ۱۲:۱۰ ق.ظ

۰

مناظره قدیری ابیانه و صادق زیبا کلام در اصفهان-2

قدیری ابیانه: نگفتن همه واقعیت خیانت و توهین به شعور مردم است

خبرگزاری ایمنا: عصر دیروز مناظره ای با موضوع " مذاکره با آمریکا آری یا خیر" با حضور دکتر قدیری ابیانه سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا و مشاور وزیر خارجه و دکتر صادق زیبا کلام عضو هیات علمی دانشگاه تهران در تالار رازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

 

دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۱

” چرا که اگر قرار بود کمکی به مردم ایران بشود در زمان قحطی بی سابقه و مرگ ۱۰ میلیون ایرانی اتفاق می افتاد و امروز امریکا بهتر است به ۵۰ میلیون بیکار و کارتن خواب خود رسیدگی کند. “

گزارش ایمنا، در این نشست که به همت انجمن اسلامی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می شد دکتر قدیری ابیانه دیدگاه های خود را به عنوان مخالف برقراری ارتباط با آمریکا با اشاره به حواشی های مرتبط با این موضوع بیان کردند.

دکتر قدیری ابیانه با اشاره خیانتها و جنایات آمریکا با استناد به شواهد تاریخی گفت : همه آنچه آقای زیبا کلام به عنوان خیانتهای استکبار و ایادی آنها در ایران نام برد و چند مورد دیگر بر همه ثابت است و ما نمی توانیم کسی که مرتکب جرم شده است را بدون برخورد رها کنیم و برخورد قاطع و بدون کوتاه آمدن حق طبیعی و قانونی ملت ایران است. طبیعی است که ما در پاسخ تحرکات آمریکا ساکت ننشینیم و به جای موضع منفعلانه پاسخ های عزت مندانه و محکمی به دشمنان مردم ایران بدهیم. “

مثل این حرف مثل دزدی است که ما به جای زندانی کردنش تازه اجازه حضور در خانه را هم به او بدهیم تا راه های نفوذ و اشیای قیمتی را شناسایی کند.

کارشناس عالی وزارت خارجه ایران با اشاره به اسناد بدست آمده از لانه جاسوسی آمریکا در سال 58 گفت: کار سفارت آمریکا در ایران هم طبق اسناد لانه جاسوسی دقیقا همین بود. من همان موقع در مکزیک هم که بودم بار ها گفتم که اگر علیه ایران موضعی اعلام کنند پاسخ شدیدی دریافت خواهند کرد و زمانی که نوشتند ایران تروریست است بنده هم در مصاحبه گفتم آمریکا مهد تروریست های جهان است .همه باید بدانند خون آمریکایی های از طلا نیست.

وی با اشاره به استدالال های دکتر زیبا کلام گفت: این که مقام شاهنشاهی ایران در پاسخ به رییس ساواک در مورد وزیر بهایی و هم جنس باز دربار ایران می گوید که مردم ایران فقط از کمر به پایین آزاد هستند عین سند خیانت های آمریکایی ها و ایادی داخلی شان است. اقای دکتر زیبا کلام و سایرین همه اینها را می دانند اما نمی دانم دلیل نگفتنشان چیست. به نظر من اینکه خیلی از واقعیات را بدانیم و آنها را برای مردم گزینشی بیان کنیم خیانت و توهین به شعور مردم است.

سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا با اشاره به موضوع توهم توطئه گفت: وقتی خود خانم کلینتون به صراحت از حمایت از فتنه گران و هدایت آنها صحبت می کند و اسرائیل از سران فتنه به عنوان سرمایه های این رژیم یاد می کند انتظار دارید چه بر خوردی با این گونه تحرکات بشود ایا همه اینها توهم است؟ هیچ زمانی صلاح و خیر مردم ایران در این روابط در نظر نبوده است اصلا قرار نبود در ایران صنعتی اساسی و یا سرمایه گذاری واقعی اتفاق بیفتد چرا که معتقد بودند کشور های نفتی نباید توان تولید ثروت داشته باشند. نمونه این حرکت در زمان ملی شدن صنعت نفت بود که سفیر انگلیس در سازمان ملل آنرا خطری برای صلح و امنیت جامعه جهانی معرفی کردند و دولت مصدق را سرنگون کردند. راه آهن و هر آنچه در ایران ایجاد شده است به سبب بهره برداری های چند برابری خارجیان بوده است و اینکه فرض کنیم با برقراری ارتباط با آمریکا درب های اقتصاد جهانی به روی ما باز می شود توهمی ساده بیش نیست. چرا که اگر قرار بود کمکی به مردم ایران بشود در زمان قحطی بی سابقه و مرگ ۱۰ میلیون ایرانی اتفاق می افتاد و امروز امریکا بهتر است به ۵۰ میلیون بیکار و کارتن خواب خود رسیدگی کند.

۹۱/۱۰/۰۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">