انتظار تغییر در استراتژی آمریکا با جابجایی مدیران یک خیال واهی است
قدیری ابیانه، کارشناس مسائل بینالملل در گفتگو با «نسیم» با اشاره به تغییرات اخیر در کابینه جدید اوباما اظهار داشت: انتظار تغییر در استراتژی آمریکا با جابجایی مدیران یک خیال واهی است
محورهای گفتگوی قدیری ابیانه با «نسیم» به شرح ذیل است :
- جانکری تفاوت ماهوی با بقیه مسئولین جمهوری خواه و دموکرات ندارد و اصولا وقتی کسی با هر عقیده ای به مسئولیتی در کاخ سفید دست پیدا می کند توسط سیستم حاکم هضم می شود، چه بخواهد و نخواهد در چهارچوب معینی قرار می گیرد مثل خود اوباما که تاری بر افکار و اعمالش پیچیده می شود به نحوی که حتی شعارهای خود را فراموش می کند.
- در رابطه با خاورمیانه این صهیونیستها و "آیپک" لابی صهیونیستها در آمریکا هستند که به دلیل در اختیار قرار داشتن اقتصاد و رسانه های آمریکا و نفوذ در همه ارکان حکومتی این کشور سیاست خاور میانه ای آمریکا را تعیین می کند . بنا براین انتظار تغییر در استراتژی آمریکا با جابجایی مدیران یک خیال واهی است . جان کری،کلینتون، رایس یا دیگران ممکن است ادبیات متفاوتی به کار بگیرند اما اهداف و برنامه های خصومت آمیز مشترک را دنبال خواهند نمود و هیچ تغییری نخواهند کرد چرا که استراتژی آمریکا بر مبنای منافع نامشروعش تعریف شده لذا آمریکا یا باید سقوط موقعیت ابرقدرتی خود را بپذیرد و یا باید برای جلوگیری از سقوط موقعیت ابرقدرتی خود تلاش کند.
- تنها راه حفظ موقعیت آمریکا و جلوگیری از سقوطی که درگیر آن است تصاحب کل منابع نفتی خاورمیانه است و این چیزی نیست که آمریکا بتواند چه دموکرات چه جمهوری خواه از آن بگذرد، لذا سیاست های دموکراتها و جمهوری خواهان با یا بدون کری و اوباما تغییری نخواهد کرد و البته این توطئه ها و تلاشها نخواهد توانست آمریکا را از ورطه سقوط نجات دهد و قطعا جهان به سمت چند قطبی شدن پیش می رود که یکی از قطبهای مهم آن تمدن بزرگ اسلامی به رهبریت ایران اسلامی می باشد .
- حتی جایی که آمریکا تمایل خود را برای مذاکره یا رابطه و گشایش سفارتش در تهران مطرح می کند برای این است که بتواند با داشتن یک پایگاه جاسوسی مجهز اوضاع را از نزدیک برای تحقق توطئه هایش رصد و هدایت نماید . با تعطیل شدن سفارت انگلیس و کانادا در تهران، غرب نگران محدودیت در امکان هدایت فتنه برای انتخابات سال92 است .