پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

پایگاه شخصی دکتر محمد حسن قدیری ابیانه

دکترای علوم استراتژیک با گرایش مدیریت استراتژیک، معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی، مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام، سفیرسابق در مکزیک و استرالیا

اطلاعیه : جهت عضویت و مطالعه مطالب، به آدرس ghadiri1404@ در تلگرام، بپیوندید
محمد حسین قدیری ابیانه
فیلم معرفی قدیری ابیانه در کادر زیر:
Loading
پیوندها
پیوندهای روزانه
طبقه بندی موضوعی
محمد حسین قدیری ابیانه
آخرین نظرات

دوشنبه, ۱۱ دی ۱۳۹۱، ۰۱:۵۷ ق.ظ

۱

شهید دکتر مهدی آنیلی(ادواردو)

دوشنبه, ۱۱ دی ۱۳۹۱، ۰۱:۵۷ ق.ظ

نیویورک، منزل سناتور آنیلی

۱۹۵۴اولین فرزند خانواده مطرح و صاحب‎ نفوذ آنیلی متولد می‎شود. آن‌ها برای او اسم ادواردو را انتخاب می‎کنند.
پدرش سناتور جیووانی آنیلی یک به ظاهر مسیحی کاتولیک و مادرش پرنسس مارلا کاراچولو، یهودی بود. خانواده آنیلی که از آنان به‎عنوان خاندان پادشاهی ایتالیا نام برده می‌شود، ثروتمندترین و پرنفوذترین خانواده ایتالیا هستند که مالکان کارخانجات ماشین سازی فراری لانچینی بوگاتی فیات و…، چندین بانک خصوصی، باشگاه ورزشی یوونتوس و… تنها بخشی از سرمایه عظیم آنان است.

رم، لندن، نیویورک

ادواردو تحصیلات ابتدایی و مقدماتی خود را در ایتالیا گذراند و پس از آن به کالج آتلانتیک در انگلستان عزیمت کرد. بعد از آن هم برای ادامه تحصیلات به ایالات متحده رفت. با این که زمینه خانوادگی برای او اقتضا می‎کرد تا در رشته‎های مهندسی یا اقتصاد ادامه تحصیل دهد، اما ادواردو گمشده‎ای داشت که باید آن را در جایی دیگری می‎‎‎جست.
به همین خاطر، رشته ادیان را برگزید و مطالعات خود را به شناخت ادیان مختلف اختصاص داد.

——————————————————————————–

آغاز یک تحول

کتابخانه دانشگاه پرینستون، ۱۹۷۴

در یکی از روز‌های دوران دانشجویی‎اش در
آمریکا هنگامی که در کتابخانه قدم می‎زد، با
کتاب تازه‎ای مواجه شد؛The Holy Quran. آن را برداشت و مقداری از آن را مطالعه کرد. احساس عجیبی به او دست داد. او آن لحظه نمی‎دانست که این کتاب آینده‎اش را به‎کلی دگرگون خواهد کرد. از آن جایی‎که پدرش کاتولیک و مادرش یهودی بودند، زمینه حقیقت‎جویی و تفحص در مورد ادیان و مکاتب در وی ایجاد شده بود.

——————————————————————————–

مرکز اسلامی نیویورک،
۱۹۷۴

بعد از مطالعه بخش‎های زیادی از قرآن، فهمید گمشده خود را در جملات نورانی آن یافته است. در حالی‎ که  20 سال سن داشت، به مرکز اسلامی نیویورک مراجعه و اعلام کرد که می‎خواهد مسلمان شود. همان جا هم شهادتین را بر زبان جاری کرد و آنان هم نام هشام عزیز را برای وی انتخاب کردند.

——————————————————————————–

رم، سفارت جمهوری اسلامی
ایران، ۱۹۸۰

ادواردو شبکه‎های تلویزیونی ایتالیا را بالا پایین می‎کرد که برنامه‎ای به چشمش جالب آمد؛ مناظره‎ای بین
نمایندگانی از ایران، عراق، آمریکا و ایتالیا که در آن محمدحسن قدیری ابیانه - رایزن مطبوعاتی سفارت ایران در ایتالیا- سخنش را با نام خداوند قویتر از ناو‌های آمریکا شروع کرده بود. تا انتهای مناظره را با دقت و علاقه تماشا کرد. خیلی خوشحال بود که در تلویزیون ایتالیا سخنی از خدای قدرتمند شنیده است. چند روز بعد با موتورگازی دربان منزل‎شان به سفارت ایران در رم رفت. چون یکشنبه بود و روز تعطیل، با در بسته سفارت مواجه شد اما آن‎قدر اصرار کرد که عاقبت قدیری ابیانه شخصا به استقبالش رفت و از همین‎جا باب آشنایی بیشتر او با ایران و انقلاب اسلامی فراهم شد.

——————————————————————————–

تهران، جماران، بیت امام
خمینی (ره)،۶ فروردین ۱۳۶۰

ادواردو که به‎شدت به انقلاب اسلامی ایران علاقه‎مند شده، در اولین سفرش فرصت پیدا می‎کند تا به اتفاق فخرالدین حجازی به دیدار امام خمینی برود. در همین دیدار است که حضرت امام (رحمت‎الله علیه) در حضور آیت‌الله خامنه‎ای و حاج سیداحمد آقا ، ادواردو را می‌بوسند.

.——————————————————————————–

تورینو، ویلای بزرگ
آنیلی
ها، دهه ۸۰ میلادی

در ابتدای مسلمان شدن ادواردو، خانواده‎اش تصور می‌کردند که این اقدام وی، حاصل شور و نشاط جوانی است و پس از مدتی به حال سابق برمی‎گردد؛ اما با گذشت زمان، ادواردو بر ایمان و عقیده خود پافشاری بیشتری می‌کند و برای اعتلای اسلام و انقلاب اسلامی از هیچ کوششی دریغ نکرده، حتی خانواده خود را نیز به اسلام دعوت می‌کند. او امام خمینی را به‎عنوان مرجع خود پذیرفته و از حکم اعدام سلمان رشدی دفاع می‌کند. با تلاش فراوان او، فیلم مستندی درباره اسلام تهیه می‎شود که از شبکه اول ایتالیا به پخش می‎رسد و… همه این اقدامات باعث می‎شود که روز به روز سخت‎گیری و فشار خانواده بر وی بیشتر شده و کم‎کم ویلای مجلل آنیلی‎ها، به زندانی مخوف برای او تبدیل شود که حتی اجازه تردد عادی و خروج بدون اجازه را هم ندارد.

——————————————————————————–

رم، شورای رهبری فیات،
اواخر دهه ۸۰

شورای رهبری فیات جلسه‎‎ای برای انتخاب جانشین سناتور آنیلی تشکیل داده است تا مدیر پس از مرگ او مشخص شود. در آن جلسه اکثریت اعضا، ادواردو را به دلیل عقاید مذهبی، برای تصدی این سمت نامناسب تشخیص دادند. اما به هر ترتیب او وارث اصلی و قانونی بود و برای کنار گذاشتن و حذف او از این ثروت عظیم، باید بهانه‎هایی تراشیده می‎شد تا می‎توانستند توجیهی برای افکار عمومی داشته باشند.

——————————————————————————–

سوئیس، بیمارستان روانی،
اوایل دهه ۹۰

مسلمان شدن ادواردو و احتمال اعتیاد او بهانه‎های مناسبی بود تا خانواده ادعا کنند او بیماری روحی و روانی دارد و باید تحت درمان باشد. لذا او را در یک بیمارستان روانی در مرز‌های سوئیس بستری کردند؛ بیمارستانی که همه پزشکان و پرستاران آن، یهودی بودند. در آن بیمارستان وی احساس عدم امنیت می‌کرد و در این باره به یکی از دوستان صمیمی‎اش گفته بود: «صهیونیست‌‌ها مرا خواهند کشت و اجازه نمی‌دهند که این ثروت به یک مسلمان برسد.»

——————————————————————————–

شهادت وی:

بزرگراه تورینو -
ساوونا، پل رومانو، ۱۵ نوامبر ۲۰۰۰

ادواردو برای انجام کار‌های روزمره از منزل خارج شد. قبل از بیرون رفتن به آشپز خانواده، سفارش غذای مورد علاقه‎اش را داد؛ غذایی که از گوشت حلال تهیه شده باشد. اما ساعتی بعد پیکر بی‎جان او در حاشیه رودخانه زیر پل بزرگ رومانو پیدا شد؛ در حالی‎که خودروی او هم روی پل ر‌ها شده بود. در همان روز هم با اصرار اطرافیان بدون کالبدشکافی در مقبره خانوادگی آنیلی به‎عنوان یک مسیحی به خاک سپرده شد. همان روز رسانه‌‌های ایتالیا و از جمله روزنامه‎های پرتیراژ پدرش اعلام کردند که ادواردو خودکشی کرده است؛ چراکه او مدت‌‌ها بود که معتاد و منزوی شده بود. علی‎الظاهر پرونده ادواردو بسته می‎شود اما این آغازی بر یک پایان است

منبع:تابناک

۹۱/۱۰/۱۱

نظرات  (۱)

سلام
به نظرم این شهید الگوی بزرگی جهانی است که به اندازه کافی به او پرداخته نشده است. اگر چنین سوژه ای در اختیار کمپانی های بزرگ فیلمسازی بود چه غوغای تبلیغاتی که راه نمی انداختند.
یکی از آرزوهای من ایناست که فیلمنامه ای درباره این شخصیت بنویسم حتی اگر نتوانم آن را تبدیل به فیلم کنم. یکی از دلایل من برای شرکت در کارگاه فیلمنامه نویسی هم همین بود. به امید روزی که به همین منظور مزاحمتان بشوم...

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">